Mi też drętwieją ręce, szczególnie w nocy. U mnie kolejna próba nieudana z obniżeniem nocnego cukru niestety, dziś ostatnia próba i jak się nie uda to dzwonię na oddział i powiedzą, co dalej. Miłego, spokojnego dnia dla wszystkich!
Elajar kciuki zacisniete! dzięki za rady! Wracaj z maluszkami w brzuszku!
Natalia_bis no ja schudłam już 3-4kg....a usg dopiero 4 marca...ogólnie to skoki sa minimalne już teraz, dziś np 92 mg/dl a powinno być max 90...dlatego próbuje dalej eksperymentować, ale nic to nie daje. Jedna dr powiedziala, ze chudniecie jest normalne, bo je sie zdrowo i lekko, zbilansowane to wszystko i regularne posilki o podobnych stalych porach, wiec organizm wszystko spala, a czy na pewno z małą jest ok?- okaze sie na usg właśnie. Mam złe sny, jak mnie to denerwuje:/ Czytalam ze to przez hormony...ciekawe. Dzis mi sie snilo ze mialam cisnienie 180/170 - nie wiem jakim cudem
i cukier duzy, duzy i zawiezli mnie na szpital (moja dr prowadząca) i powiedziala do tej drugiej babki, co miala mi robic usg: " dziewczynka albo martwy płodek" :/ :/ ale okazalo sie ze mała żyje i ma się dobrze, paranoja jakaś. Nie mówiąc o wiecznych snach typu flaki i trupy
I w ogóle jakichś z kosmosu...Ja po sniadaniu, bede nie dlugo mierzyc cukier, a cisnienie jakos dziwnie niskie dzis 102/59
i puls 81...dziwne, bardzo dziwne, bo mam przecież nadciśnienie. może ten uregulowany cukier na to wszystko tak wpływa???
Moj promotor sie łaskawie odezwał, oczywiscie z maila nic nie wyniknelo, obiecal tylko ze jest niewiele poprawek i chyba zrezygnujemy z tego IV rozdzialu- bede go trzymac za słowo! Chce to juz miec za soba!
Nasz szpitalniane Rybki- 3majcie się!
Elajar kciuki zacisniete! dzięki za rady! Wracaj z maluszkami w brzuszku!
Natalia_bis no ja schudłam już 3-4kg....a usg dopiero 4 marca...ogólnie to skoki sa minimalne już teraz, dziś np 92 mg/dl a powinno być max 90...dlatego próbuje dalej eksperymentować, ale nic to nie daje. Jedna dr powiedziala, ze chudniecie jest normalne, bo je sie zdrowo i lekko, zbilansowane to wszystko i regularne posilki o podobnych stalych porach, wiec organizm wszystko spala, a czy na pewno z małą jest ok?- okaze sie na usg właśnie. Mam złe sny, jak mnie to denerwuje:/ Czytalam ze to przez hormony...ciekawe. Dzis mi sie snilo ze mialam cisnienie 180/170 - nie wiem jakim cudem
Moj promotor sie łaskawie odezwał, oczywiscie z maila nic nie wyniknelo, obiecal tylko ze jest niewiele poprawek i chyba zrezygnujemy z tego IV rozdzialu- bede go trzymac za słowo! Chce to juz miec za soba!
Nasz szpitalniane Rybki- 3majcie się!
Ostatnia edycja: