reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mi też drętwieją ręce, szczególnie w nocy. U mnie kolejna próba nieudana z obniżeniem nocnego cukru niestety, dziś ostatnia próba i jak się nie uda to dzwonię na oddział i powiedzą, co dalej. Miłego, spokojnego dnia dla wszystkich!

Elajar kciuki zacisniete! dzięki za rady! Wracaj z maluszkami w brzuszku!

Natalia_bis no ja schudłam już 3-4kg....a usg dopiero 4 marca...ogólnie to skoki sa minimalne już teraz, dziś np 92 mg/dl a powinno być max 90...dlatego próbuje dalej eksperymentować, ale nic to nie daje. Jedna dr powiedziala, ze chudniecie jest normalne, bo je sie zdrowo i lekko, zbilansowane to wszystko i regularne posilki o podobnych stalych porach, wiec organizm wszystko spala, a czy na pewno z małą jest ok?- okaze sie na usg właśnie. Mam złe sny, jak mnie to denerwuje:/ Czytalam ze to przez hormony...ciekawe. Dzis mi sie snilo ze mialam cisnienie 180/170 - nie wiem jakim cudem ;) i cukier duzy, duzy i zawiezli mnie na szpital (moja dr prowadząca) i powiedziala do tej drugiej babki, co miala mi robic usg: " dziewczynka albo martwy płodek" :/ :/ ale okazalo sie ze mała żyje i ma się dobrze, paranoja jakaś. Nie mówiąc o wiecznych snach typu flaki i trupy :p I w ogóle jakichś z kosmosu...Ja po sniadaniu, bede nie dlugo mierzyc cukier, a cisnienie jakos dziwnie niskie dzis 102/59 o_O i puls 81...dziwne, bardzo dziwne, bo mam przecież nadciśnienie. może ten uregulowany cukier na to wszystko tak wpływa???
Moj promotor sie łaskawie odezwał, oczywiscie z maila nic nie wyniknelo, obiecal tylko ze jest niewiele poprawek i chyba zrezygnujemy z tego IV rozdzialu- bede go trzymac za słowo! Chce to juz miec za soba!

Nasz szpitalniane Rybki- 3majcie się!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie z rana:)boszzz co ja za koszmarna noc mialam spalam moze ze 3 godziny,ale nie tylko ja spac nie moglam moj m tez ze mna czuwal i tylko smial sie ze maly go po plecach cala noc kopie.i tak od 4 nie spie masakra jakas.

Elsa jAk masz tylko mozliwosc chodzenia do szkoly rodzenia to pewnie ze korzystaj.u mnie nie da rady bo raz ze kasa bo wszystkie platne a po drugie za daleko dojezdzac bym musiala.

Mdla ty to wogole" jedna na milion jestes":-D

Sembo ja nie mam co prawda klopotu z rekami za to wczoraj mialam problem z nogami:szok:poszlam sie wykapac i jak wyszlam z wanny to normalnie obie nogo trzesly mi sie jak galareta myslalam ze do pokoju nie dojde bo sie uginaly.co to bylo nie mam zielonego pojecia ale minelo na szczescie.

Nanu trzymam &&&& za casting a noz sie uda:-)

Kaja no te twoje dzieci sa przecudne takie maciupeńkie i słodkie.Az moj maz sie nie mogl napatrzec jakie kruszynki piekne ja zreszta tez.niby takie malutkie ale silne i zdrowe i pewnie szybciutko do domku wyjdziecie i nie beda was tyle trzymac co inne wczesniaki:-D

no i z grubsza napisalam co mialam napisac jak kogos ominelam to bardzo przepraszam:zawstydzona/y:

A tak z innej beczki przegladajac w nocy forum przyszlych mam weszlam na kwietniowki a tam az mnie zatkalo prawie co druga mamusia bedzie miala blizniaki i sa nawet czteroraczki ale wysyp bedzie w kwietniu:-Dach ta koncowka wakacji tyle zdzialala ze tyle dzieciaczkow bedzie:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie :happy:

U nas piękne słonko od rana, ale za to mrozik lekki trzyma -5 stopni.
Noc miałam fatalną, Kuba kiepsko spał, co chwilę do nas przychodził i tak spałam znów niewiele...
Idę zaraz wczorajsze wyniki odebrać, ale mi się nie chce za bardzo:dry:

sembo - mnie często drętwieje lewa ręka, ale po obudzeniu i poruszaniu wraca do normy.
Widać, że u Ciebie to coś poważniejszego:no:

fiołkowa a jak Twoje wyniki po tym holterze?
Nia fajny mąż. mój nawet o kwiatkach nie pomysli. a tu samochód . no no.
Noirel jak się dziś czujesz?

Kartagina jak noc w domciu? fajnie co we własnym łózeczku?

ja szukam dziś w internecie sterylizatora do butelek chyba do mikrofalówki.

może zadzownie do tego sklepu gdzie zamówilam wózek i fotelik. może już jest? to bym odebrała w sobotę.

a Aisha wiem ,że mnie jest łatwo mówić ,ale proszę Cie spokojnie bo stres ma również wpływ na poziom cukru

Cześć;

dzień dobry brzuchatki!
u mnie noc koszmarna.budzę się jest mi gorąco bolą mnie plecy albo snią głupoty.:no:

Zapo jak remont?

Mnie też, nie ma pozycji w której byłoby mi wygodnie...
A tym pytaniem to chcesz mnie od rana wkurzyć? :-D

Aisha spokojnie. Na pewno wszystko jest dobrze :tak: Powoli nauczysz się co i jak jeść.

Citrus &&&&

Fiołkowa a jak z tym holterem? Odczepia się?

Ostatnia edycja:
Witam się i ja dziewczynki tak śniadankowo-herbatkowo:-)
Ja na szczęście noc w miarę udana i przespana:-) 1x w nocy na siku wstawałam ale zaraz zasnęłam.

Aisha 92 na czczo to nie tragednia, ja dzisiaj miałam 81 a teraz śniadanko i za godzinę mierzenie:baffled:

Mdła nic się nie przejmuj nie jedyna pawiowa zostałaś:wściekła/y: mnie męczą straszne mdłości i ptaki próbuję powstrzymywać ale nie zawsze się udaje:baffled:
Trzymam kciuki za wszystkie brzuchatki szpitalne i wizytujące dziś:-)

Zapo broń Boże! :-D chciałam tylko zapytać o postęp prac.

natalia skąd korzystałaś zeby zrobić buciki dla dzidziusia na szydełku?

Zapo broń Boże! :-D chciałam tylko zapytać o postęp prac.

natalia skąd korzystałaś zeby zrobić buciki dla dzidziusia na szydełku?

Nijak - to najlepiej oddaje wszelkie postępy.
Jutro ma się dziać. Ale tylko te wiszące. Stojące nie wiem kiedy... Chciałabym namówić małża na jazdę po nie dzisiaj po południu, ale coś bez humoru był- więc sama wiesz... A seksu jako karty przetargowej nie użyję - bo sama bym się ze sobą nie skusiła :dry:

reklama
natalia bis ja zrobiłam dizs eksperyment no i troche przesunelo mi sie czasowo sniadanie i juz po sniadaniu: 2kromki chleba zytniego z odrobinka margaryny, wedlina i ogorkiem, szklanka maslanki, sałata, herbata owocowa: 139! bleh..!

Zapominajka a Ty znowu swoje, jak Cię kopnę! Mężowi się na pewno podobasz! Mój z kolei złapał fazę, że się boi, że się coś stanie i po prostu namówić go na baraszkowanie- mówię Ci, tragedia, tak mnie to wkurza, bo jeszcze kilka tygodni i będzie mega przerwa! A sex wiadomo- dobry na wszystko!

Ostatnia edycja:
Do góry