reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Citrus co za wredna baba brrrr ale bym sie sama wkurzyla...

Pam rob tescik czekamy tutaj :D

marciosz napewno wszystko bedzie okey:)

Robicie mi smaka na jedzenie typu pizza pomys;e co zjemy na kolacje:D poki co obiad sie trzyma w brzuchu
Ja tez doswiadczenia mam w opiece nad dziecmi ale ze swoimi to zapewne inaczej:)

Uwielbiam wszystko z "jestę"! JESTĘ CHLEBĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ! :D :-D
wętylatorę.html

Taaaa, jestem dopiero na 4883 stronie, a jest już 7062, nie oglądałam pół roku, a to jednak dobre na zły humor. Nadrabiam więc zaległości :-D

ja sobie poszłam trochę poleżeć do wanny z gazetką "M jak mama" , akurat jak wychodziłam to kot wleciał mi do wanny, jak go chciałam wytrzeć ręcznikiem to uciekając wleciał mi do dużej miski w której namaczałam sweterek no i tym sposobem kot cały mokry, liże sie teraz koło mnie na kocyku i przykryty palarkiem. Tylko łepetyna mu wystaje :-p

Zapominajka - na widok pizzy od razu mnie zmuliło :sorry2::sorry2::sorry2: ... ja robiłam na obiad kurczaka tika masala , popiłam kilka łykó coli i huraaaaaa udąło mi się nie zwymiotowac. Na kolację zjem bułeczkę z ziarnami z twarożkiem , ogóreczkiem i zieloną cebulką :-)

marciosz - widze że tu poważne plany sie szykują, jka wócisz to napisz coś wiecej :tak:

citrus - ja tez lubie przepisy z tej stronki ;-) ... np na lazagne ze szpinakiem :)

reklama
Do góry