reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Citrus no wiesz co.. do czego to doszlo =/ glupia baba... ja bym pozwolila W wrocic i ja rozniesc golymi rekoma... od tego jest zeby pomagac a nie olwac ludzi.... i gyby teraz ODPUKAC poronisz to bedzie to jej wina:wściekła/y::wściekła/y:... oczywsice jestem pewna ze nic takiego sie nie stane :) bedzie dobrze lez i nie przemeczaj sie!!

Lori - do jutra musicie poczekac :-D

reklama
Zapominajka - sama spac nie bede mogla....

Zaprawiam sie w macierzynstwie, rodzicow odzwiedzili znajomi co maja 14 miesiecznego synka... i biegam za nim , bylismy na dworzu na trampolinie u gory u brata bawimy sie klockami a teraz ogladamy baby tv ..... i znowu gdzies ucieka... ah te dzieci :-D ale powiem wam ze poglebia to we mnie uczucie ze to juz jest moj czas :)

Szpitale:/ i lekarze... miałam już z nimi tyle rozrywek, że na samą myśl jeży mi się włos na głowie ...wr....:wściekła/y:

Wczoraj byłam na USG, gin lekko zdziwiona bo pęcherzyk mały jak na ten tydzień, ale stwierdziła że zapewne miałam późniejszą owulacje przy moim schorzeniu i zaszłam później niż myślałam. Albo to , albo już nie rośnie... ale jestem pozytywnie nastawiona i wierzę, że wszystko gra.

Marciosz a kiedy masz kolejną wizytę? Może owu faktycznie była później, to się wcale często zdarza.

Pam wprawiaj się wprawiaj.

Ja dziś na kolację postanowiłam poszaleć i moim pizzę pasterską zrobię . Najlepsze to, że ja na samo ciasto mam wielką ochotą, ale bez dodatków i sosu :-D:szok:

Kolejną wizytę mam w następny poniedziałek, poczekam spokojnie do tego czasu. Będę odpoczywać całymi dniami, bo i tak do pracy będę chodzić na 17-tą.
Żadnego zdjęcia nie dostałam, nic. Generalnie ginekolog stwierdziła tylko, że jestem w ciąży i tyle. I że nic się nie stało z powodu dźwigania, bo "gdyby tak było, te, które nie chcą mieć dziecka, podnosiłyby ciężary".

Szkoda słów, pocieszyłam się już pysznym obiadkiem (zrobiłam duszoną cielęcinę z szałwią) i trochę mi lepiej. Najważniejsze, że nic złego z Dzidzią ;-)

Zapominajkaaaaaaaaaaaaaa, a jaka to jest pizza pasterska? Wprawdzie sama rzadko jem takie rzeczy, ale brzmi to interesująco :-p Kupiłam kilka kilogramów owoców, więc zwyczajną kolację sobie chyba odpuszczę. Noooo, może jakąś kanapkę trzasnę z wielką górą sałaty lodowej, żółtym serem i ogórkami małosolnymi, kocham jak mi kanapki chrupią w zębach :-D

Ostatnia edycja:
Pozytywne myslenie :)

Zapominajka ja mam juz duze doswiadczenie bo bratem sie opiekowalam caly czas, szczegulnie 2 tygodnie do wyjsciu ze szpitala bo wtedy my jeszcze w polsce bylismy a tata w irlandii i brac urodzil sie troszke szybciej i 2 tygodnie mama sie strasznie czula miala okropny porod to ja sie malym zajmowalam w dzien i w nocy dopuki tata nie przyjechal. Wstawalam w nocy karmilam przewijalam, odsypialam jak on spal i do tego jeszcze gotowalam i sprzatalam w domu i pomagalam mamie w lazience bo byla slaba. I poszlo mi super :-D pamietam jaka dumna z siebie bylam :-D

reklama
Mam przyjść za miesiąc. W zasadzie stwierdzenie że ciąża się mogła przestać się rozwijać to na niej wymusiłam, tysiącem wątpliwości, dlatego jestem jednak dobrej myśli. Pozatym dzisiaj ( zaraz ) jadę powiadomić rodziców narzeczonego i porozmawiać o przyśpieszonym ślubie, więc wszystkie swoje plany wiąże już z moim maleństwem :)
Pozdrawiam was Dziewczyny cieplutko :))) I życzę dobrego nastroju, mogę swojego trochę oddać bo dzisiaj mam go wieeele :D

Do góry