reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Citrus no wiesz co.. do czego to doszlo =/ glupia baba... ja bym pozwolila W wrocic i ja rozniesc golymi rekoma... od tego jest zeby pomagac a nie olwac ludzi.... i gyby teraz ODPUKAC poronisz to bedzie to jej wina:wściekła/y::wściekła/y:... oczywsice jestem pewna ze nic takiego sie nie stane :) bedzie dobrze lez i nie przemeczaj sie!!

Lori - do jutra musicie poczekac :-D

reklama
Zapominajka - sama spac nie bede mogla....

Zaprawiam sie w macierzynstwie, rodzicow odzwiedzili znajomi co maja 14 miesiecznego synka... i biegam za nim , bylismy na dworzu na trampolinie u gory u brata bawimy sie klockami a teraz ogladamy baby tv ..... i znowu gdzies ucieka... ah te dzieci :-D ale powiem wam ze poglebia to we mnie uczucie ze to juz jest moj czas :)

Szpitale:/ i lekarze... miałam już z nimi tyle rozrywek, że na samą myśl jeży mi się włos na głowie ...wr....:wściekła/y:

Wczoraj byłam na USG, gin lekko zdziwiona bo pęcherzyk mały jak na ten tydzień, ale stwierdziła że zapewne miałam późniejszą owulacje przy moim schorzeniu i zaszłam później niż myślałam. Albo to , albo już nie rośnie... ale jestem pozytywnie nastawiona i wierzę, że wszystko gra.

Marciosz a kiedy masz kolejną wizytę? Może owu faktycznie była później, to się wcale często zdarza.

Pam wprawiaj się wprawiaj.

Ja dziś na kolację postanowiłam poszaleć i moim pizzę pasterską zrobię . Najlepsze to, że ja na samo ciasto mam wielką ochotą, ale bez dodatków i sosu :-D:szok:

Kolejną wizytę mam w następny poniedziałek, poczekam spokojnie do tego czasu. Będę odpoczywać całymi dniami, bo i tak do pracy będę chodzić na 17-tą.
Żadnego zdjęcia nie dostałam, nic. Generalnie ginekolog stwierdziła tylko, że jestem w ciąży i tyle. I że nic się nie stało z powodu dźwigania, bo "gdyby tak było, te, które nie chcą mieć dziecka, podnosiłyby ciężary".

Szkoda słów, pocieszyłam się już pysznym obiadkiem (zrobiłam duszoną cielęcinę z szałwią) i trochę mi lepiej. Najważniejsze, że nic złego z Dzidzią ;-)

Zapominajkaaaaaaaaaaaaaa, a jaka to jest pizza pasterska? Wprawdzie sama rzadko jem takie rzeczy, ale brzmi to interesująco :-p Kupiłam kilka kilogramów owoców, więc zwyczajną kolację sobie chyba odpuszczę. Noooo, może jakąś kanapkę trzasnę z wielką górą sałaty lodowej, żółtym serem i ogórkami małosolnymi, kocham jak mi kanapki chrupią w zębach :-D

Ostatnia edycja:
Pozytywne myslenie :)

Zapominajka ja mam juz duze doswiadczenie bo bratem sie opiekowalam caly czas, szczegulnie 2 tygodnie do wyjsciu ze szpitala bo wtedy my jeszcze w polsce bylismy a tata w irlandii i brac urodzil sie troszke szybciej i 2 tygodnie mama sie strasznie czula miala okropny porod to ja sie malym zajmowalam w dzien i w nocy dopuki tata nie przyjechal. Wstawalam w nocy karmilam przewijalam, odsypialam jak on spal i do tego jeszcze gotowalam i sprzatalam w domu i pomagalam mamie w lazience bo byla slaba. I poszlo mi super :-D pamietam jaka dumna z siebie bylam :-D

reklama
Mam przyjść za miesiąc. W zasadzie stwierdzenie że ciąża się mogła przestać się rozwijać to na niej wymusiłam, tysiącem wątpliwości, dlatego jestem jednak dobrej myśli. Pozatym dzisiaj ( zaraz ) jadę powiadomić rodziców narzeczonego i porozmawiać o przyśpieszonym ślubie, więc wszystkie swoje plany wiąże już z moim maleństwem :)
Pozdrawiam was Dziewczyny cieplutko :))) I życzę dobrego nastroju, mogę swojego trochę oddać bo dzisiaj mam go wieeele :D

Do góry