reklama
citrus
Fanka BB :)
Pam, tej akurat nie znam, ale zerknę
Lorelain, Twój kot musi w tym momencie wyglądać obłędnie :-)
Perełka, a nie trzeba tam robić żadnych opłat? A są limity? I czy dobre filmy, czy jakieś takie średnie? Bo ja to ściagam z isohunt.com, wszystkie najnowsze odcinki seriali itp.
Lorelain, Twój kot musi w tym momencie wyglądać obłędnie :-)
Perełka, a nie trzeba tam robić żadnych opłat? A są limity? I czy dobre filmy, czy jakieś takie średnie? Bo ja to ściagam z isohunt.com, wszystkie najnowsze odcinki seriali itp.
Noelle1986
Hej Dziewczyny!!!
Ja tylko na chwile wpadłam na BB. Od dzisiaj przez najblizsze pare dni sie dze na L4. Rano pojechalam ambitnie do pracy,tylko po to zeby mnie dziewczyny mogly zbierac z ziemi po paru godzinach. Z fasolka wszystko dobrze. To ja mam odwodniony, osłabiony organizm. Zaliczyłam pare kroplowek i nie dalam sie polozyc w szpitalu. Nawadniac i odpoczywac to ja moge sie w domu
Tak wiec,do jutra kochane.Ide sie relaksowac.
Ja tylko na chwile wpadłam na BB. Od dzisiaj przez najblizsze pare dni sie dze na L4. Rano pojechalam ambitnie do pracy,tylko po to zeby mnie dziewczyny mogly zbierac z ziemi po paru godzinach. Z fasolka wszystko dobrze. To ja mam odwodniony, osłabiony organizm. Zaliczyłam pare kroplowek i nie dalam sie polozyc w szpitalu. Nawadniac i odpoczywac to ja moge sie w domu
Tak wiec,do jutra kochane.Ide sie relaksowac.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Noelle1986
mam foto fasola.Wrzuce jutro.
-Lorelain-
ja oglądam właśnie Masz talent. Kurde jak ja nie lubię Foremniak
Noelle - odpoczywaj ile wlezie ... strasznie jestem ciekawa foty bo jestesmy dokładnie na tym samym etapie :-)
Noelle - odpoczywaj ile wlezie ... strasznie jestem ciekawa foty bo jestesmy dokładnie na tym samym etapie :-)
-Lorelain-
reklama
biedroneczka1980
Witam
Noelle odpoczywaj i czekamy na foto fasolki
Pam testuj )
Znow mnie dzis wzielo na ogorki i wyjadam prosto ze sloika
W poniedzialek wizyta, juz sie zaczynam stresowac, mam nadzieje ze wszystko w pozadku.
Noelle odpoczywaj i czekamy na foto fasolki
Pam testuj )
Znow mnie dzis wzielo na ogorki i wyjadam prosto ze sloika
W poniedzialek wizyta, juz sie zaczynam stresowac, mam nadzieje ze wszystko w pozadku.
Podziel się: