reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

lori dobrego masz kociaka:D:-)

Ja polecam dziewczyny stronke iptak.pl(chyba ze juz znacie ja) sa tam filmy roznego rodzaju co mozna ogladac nie sciagajac;-)

reklama
Pam, tej akurat nie znam, ale zerknę :-p

Lorelain, Twój kot musi w tym momencie wyglądać obłędnie :-)

Perełka, a nie trzeba tam robić żadnych opłat? A są limity? I czy dobre filmy, czy jakieś takie średnie? Bo ja to ściagam z isohunt.com, wszystkie najnowsze odcinki seriali itp. :-p

Hej Dziewczyny!!!
Ja tylko na chwile wpadłam na BB. Od dzisiaj przez najblizsze pare dni sie dze na L4. Rano pojechalam ambitnie do pracy,tylko po to zeby mnie dziewczyny mogly zbierac z ziemi po paru godzinach. Z fasolka wszystko dobrze. To ja mam odwodniony, osłabiony organizm. Zaliczyłam pare kroplowek i nie dalam sie polozyc w szpitalu. Nawadniac i odpoczywac to ja moge sie w domu:D

Tak wiec,do jutra kochane.Ide sie relaksowac.

Ja ? Bezlistona? :-D tego jeszcze nie slyszalam :-D

Oj jesteś, chcesz ciężarne o bezsenną noc przyprawić.
A jest taki przesąd, mówiący dlaczego ciężarnej się nie odmawia.

Uwielbiam piekielnych, mistrzów , i sporo innych tego typu.

Mnie dziś to powaliło:

86270-c9784e9f3f674c0b7ec07c530e45d088.jpg

Noelle leż i pij! Spokojności. A foto masz fasoli?

Noelle! :szok:
Dbaj o siebie, ptaszyno!!

Zapominajka, hahahahahhahahaha. A myślałam, że będzie Was brzydzić, gdy Wam zacznę pokazywać takie kwejkowe głupoty :-D Byłam pewna, że nie znacie :D

ja oglądam właśnie Masz talent. Kurde jak ja nie lubię Foremniak :dry:

Noelle - odpoczywaj ile wlezie :tak::tak::tak: ... strasznie jestem ciekawa foty bo jestesmy dokładnie na tym samym etapie :-)

reklama
Witam
Noelle
odpoczywaj i czekamy na foto fasolki
Pam testuj :))

Znow mnie dzis wzielo na ogorki i wyjadam prosto ze sloika
W poniedzialek wizyta, juz sie zaczynam stresowac, mam nadzieje ze wszystko w pozadku.

Do góry