reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Maggy - no ja ciebie też kojarzę właśnie hihi ... mi brzuch tez szybko wywaliło i wyglądam jak w 4 miesiącu :-p ... dorobiłam sobie historie że to może dla tego że mam przodozgięcie macicy, muszę się podpytać o to gina. W pracy siedze z rospiętymi spodniami i juz wyszukuje koszule które od dołu są luźne a nie opięte bo bardzo było by widać.

reklama
no ja tez chce ukryć przez pierwszy trymestr, dwie koleżanki się pokapowały i same zapytały czy przypadkiem w ciązy nie jestem, to powiedziałam im że mają siedzieć cicho puki co. Za szefów mam dwóch facetów więc się szybko nie pokapują, nawet jak bym któremuś rzygała do rękawa :-D:-D:-D

Citrus Kinomaniak.tv jest super do ogladania filmow zawsze sa szybko i dobrej jakosci i albo z lektorem albo z napisami masz do wyboru :) ja tam zawsze ogladam i jest super szczegolnie czyta krew a jest naprawde duzo, i czesto wciagu dnia mozna wbic sie na bez limitow za darmo. maja tez duzo filmow. ja czesto ogladam z niby limitem a potrafie kilka godzin siedziec i nie widze tego limitu :-D

Maggy witam sie slicznie :)

citrus nie placi sie nic od wczoraj wiem o tej stronce wiec za duzo nie wiem ale jest darmowa na bank i czy sa jakies nowosci to tego nie wiem:)

Noelle napewno strach byl musisz duzo plynow pic bo przy wymiotach szybko sie idzie odwodnic wiec rob co kazali:)

maggy witaj:) coraz wiecej nas

Lori dobre z tym rzyganiem do rekawa:D

cześć szcześliwe mamuśki :) właśnie się dowiedziałam. będziemy mieć drugą dzidzie.bardzo pragnęliśmy tego z mężem. teraz muszę przystopować..... czy mogę do Was dołączyć :) termin 26.05.2013

Framama witaj!! Dołaczaj dołaczaj!!! :D

Dzziewczyny jak dobrze ze mam wolne. W nocy spac nie moglam,od rana w toalecie:/ Niby lepiej jest .Oby szlo w tym dobrym kierunku. Na obiad lece do rodzicow wiec ponadrabiam potem:D

ooo dziekuję.
ja dziś wstałam o 6 ,ale to chyba z emocji. wymknęłam się z sypialni i leżałam na kanapie w salonie. dziś idziemy do siostry ,bo miała operacje na kręgosłup.
jakoś dziwnie mój żołądek reaguje -mdli mnie.
i jem ogórki

jakoś dziwnie mój żołądek reaguje -mdli mnie.
i jem ogórki

Hej! Mamy ten sam potencjalny termin i ja też wcinam ogórki i inne kwaśne rzeczy. Ciekawi mnie, skąd taka zachcianka dziwna u ciężarówek.
W poprzedniej ciąży miałam na całkiem inne rzeczy - raczej chyba na słodkie - a teraz całkiem na odwrót.:happy:

Hej dziewczyny, gratulacje wszystkim:) tydzień temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, termin według moich obliczeń na połowe maja:) tylko nie wiem jak liczyć tygodnie ciąży, może mi pomożecie? Ostatni okres 29.07.2012, ale owulacja była dopiero w 27dc, czyli 24.08.2012

reklama
Cześć kochane;
synuś mi od rańca ostawia jakieś sceny dziwaczne.

witam,
dolaczam do Waszego grona- Majowek :)
Witaj!! Gratuluję :tak:

aha! mam pytanie.. czy u Was tez widac juz ciaze? ja wygladam tak jak przy pierwszej ciazy- jakbym byla ok 4 mca...

Biedroneczka- ja ogorkami sie tez zajadam. do tego mnie wzielo jeszcze na chipsy serowe :/ Musze z nimi przystopowac..
Ostatecznie lepsze to niz czekolada, czy inne slodkosci :)

U mnie widać, wywaliło mi brzuch bardzo.

cześć szcześliwe mamuśki :) właśnie się dowiedziałam. będziemy mieć drugą dzidzie.bardzo pragnęliśmy tego z mężem. teraz muszę przystopować..... czy mogę do Was dołączyć :) termin 26.05.2013

Witaj!!!

Hej! Mamy ten sam potencjalny termin i ja też wcinam ogórki i inne kwaśne rzeczy. Ciekawi mnie, skąd taka zachcianka dziwna u ciężarówek.
W poprzedniej ciąży miałam na całkiem inne rzeczy - raczej chyba na słodkie - a teraz całkiem na odwrót.:happy:

Niby kwaśne na chłopaka :-D Tak moja babcia mówiła zawsze.

Hej dziewczyny, gratulacje wszystkim:) tydzień temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, termin według moich obliczeń na połowe maja:) tylko nie wiem jak liczyć tygodnie ciąży, może mi pomożecie? Ostatni okres 29.07.2012, ale owulacja była dopiero w 27dc, czyli 24.08.2012

Witaj; Gratuluję, a tydzień ciąży zawsze licz od 1 dnia ostatniej miesiączki, najwyżej na usg lekarz będzie korygował.

Do góry