reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Maggy - no ja ciebie też kojarzę właśnie hihi ... mi brzuch tez szybko wywaliło i wyglądam jak w 4 miesiącu :-p ... dorobiłam sobie historie że to może dla tego że mam przodozgięcie macicy, muszę się podpytać o to gina. W pracy siedze z rospiętymi spodniami i juz wyszukuje koszule które od dołu są luźne a nie opięte bo bardzo było by widać.

reklama
no ja tez chce ukryć przez pierwszy trymestr, dwie koleżanki się pokapowały i same zapytały czy przypadkiem w ciązy nie jestem, to powiedziałam im że mają siedzieć cicho puki co. Za szefów mam dwóch facetów więc się szybko nie pokapują, nawet jak bym któremuś rzygała do rękawa :-D:-D:-D

Citrus Kinomaniak.tv jest super do ogladania filmow zawsze sa szybko i dobrej jakosci i albo z lektorem albo z napisami masz do wyboru :) ja tam zawsze ogladam i jest super szczegolnie czyta krew a jest naprawde duzo, i czesto wciagu dnia mozna wbic sie na bez limitow za darmo. maja tez duzo filmow. ja czesto ogladam z niby limitem a potrafie kilka godzin siedziec i nie widze tego limitu :-D

Maggy witam sie slicznie :)

citrus nie placi sie nic od wczoraj wiem o tej stronce wiec za duzo nie wiem ale jest darmowa na bank i czy sa jakies nowosci to tego nie wiem:)

Noelle napewno strach byl musisz duzo plynow pic bo przy wymiotach szybko sie idzie odwodnic wiec rob co kazali:)

maggy witaj:) coraz wiecej nas

Lori dobre z tym rzyganiem do rekawa:D

cześć szcześliwe mamuśki :) właśnie się dowiedziałam. będziemy mieć drugą dzidzie.bardzo pragnęliśmy tego z mężem. teraz muszę przystopować..... czy mogę do Was dołączyć :) termin 26.05.2013

Framama witaj!! Dołaczaj dołaczaj!!! :D

Dzziewczyny jak dobrze ze mam wolne. W nocy spac nie moglam,od rana w toalecie:/ Niby lepiej jest .Oby szlo w tym dobrym kierunku. Na obiad lece do rodzicow wiec ponadrabiam potem:D

ooo dziekuję.
ja dziś wstałam o 6 ,ale to chyba z emocji. wymknęłam się z sypialni i leżałam na kanapie w salonie. dziś idziemy do siostry ,bo miała operacje na kręgosłup.
jakoś dziwnie mój żołądek reaguje -mdli mnie.
i jem ogórki

jakoś dziwnie mój żołądek reaguje -mdli mnie.
i jem ogórki

Hej! Mamy ten sam potencjalny termin i ja też wcinam ogórki i inne kwaśne rzeczy. Ciekawi mnie, skąd taka zachcianka dziwna u ciężarówek.
W poprzedniej ciąży miałam na całkiem inne rzeczy - raczej chyba na słodkie - a teraz całkiem na odwrót.:happy:

Hej dziewczyny, gratulacje wszystkim:) tydzień temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, termin według moich obliczeń na połowe maja:) tylko nie wiem jak liczyć tygodnie ciąży, może mi pomożecie? Ostatni okres 29.07.2012, ale owulacja była dopiero w 27dc, czyli 24.08.2012

reklama
Cześć kochane;
synuś mi od rańca ostawia jakieś sceny dziwaczne.

witam,
dolaczam do Waszego grona- Majowek :)
Witaj!! Gratuluję :tak:

aha! mam pytanie.. czy u Was tez widac juz ciaze? ja wygladam tak jak przy pierwszej ciazy- jakbym byla ok 4 mca...

Biedroneczka- ja ogorkami sie tez zajadam. do tego mnie wzielo jeszcze na chipsy serowe :/ Musze z nimi przystopowac..
Ostatecznie lepsze to niz czekolada, czy inne slodkosci :)

U mnie widać, wywaliło mi brzuch bardzo.

cześć szcześliwe mamuśki :) właśnie się dowiedziałam. będziemy mieć drugą dzidzie.bardzo pragnęliśmy tego z mężem. teraz muszę przystopować..... czy mogę do Was dołączyć :) termin 26.05.2013

Witaj!!!

Hej! Mamy ten sam potencjalny termin i ja też wcinam ogórki i inne kwaśne rzeczy. Ciekawi mnie, skąd taka zachcianka dziwna u ciężarówek.
W poprzedniej ciąży miałam na całkiem inne rzeczy - raczej chyba na słodkie - a teraz całkiem na odwrót.:happy:

Niby kwaśne na chłopaka :-D Tak moja babcia mówiła zawsze.

Hej dziewczyny, gratulacje wszystkim:) tydzień temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, termin według moich obliczeń na połowe maja:) tylko nie wiem jak liczyć tygodnie ciąży, może mi pomożecie? Ostatni okres 29.07.2012, ale owulacja była dopiero w 27dc, czyli 24.08.2012

Witaj; Gratuluję, a tydzień ciąży zawsze licz od 1 dnia ostatniej miesiączki, najwyżej na usg lekarz będzie korygował.

Do góry