reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nie, na razie jakimiś starymi go zapełnię :tak:
A mam postanowienie na 1 nie poprzestać i jakoś datami poukładać - tak ku pamięci. Zapełnię ten, kupię kolejne.

dziewczyny potrzebna forumowa diagnoza: poszłam po chleb, jakieś 800m w jedną strone, w drodze powrotnej ucisk w dole brzucha, jakby kolka tylko o wiele niżej, z prawej pod pępkiem, myślicie że to normalne??

A przeszło samo? Ja mam często ucisk po prawej stronie przy pachwinie, lekarka powiedziała, że może dziecko uciska na nerw. Ale czasem ciężko chodzić.

Dzięki dziewczyny, za miłe słowa :happy: Od razu mi kabli ubyło;-)
Ale nie wyobrażam sobie tego, co ALG pisała z mierzeniem ciśnienia:szok:

kitka - współczuję przeżyć :no: W takich momentach jednak doceniam pracę w szkole, bo dyrektorka nie może odmówić żadnego przysługującego urlopu, a jest taki 2-dniowy na opiekę nad dzieckiem zdrowym i ja zawsze go wykorzystuję. Ale co instytucja państwowa, to państwowa, a nie prywaciarz...

kaja - no pięknie! Widzę, że mleczarnia zaczyna działać pełną parą :tak:

Nie, na razie jakimiś starymi go zapełnię :tak:
A mam postanowienie na 1 nie poprzestać i jakoś datami poukładać - tak ku pamięci. Zapełnię ten, kupię kolejne.

ja niestety mam tyle zdjęć że jakbym w albumy powkładała to bym nie miała tyle miejsca na nie,więc trzymam w pudełkach po butach,ale mam zamiar kupić takie specjalne kolorowe.no i od jakiś 3 lat zaniedbałam wywoływanie,też muszę nadrobić.

a pierwsze zdjęcia mojej córy mam w albumie Anny geddes:-)

Kajunia mleczarnio Ty nasz! pompuj jak najwięcej!

Zapa ale cudny ten album!

Sembo może główką gdzies Lara uciska. obserwuj i w razie czego leć do lekarza

Kajunia podziw!!!!! rodziłam mojego identycznie jak ty i w pierwszych dniach co 3 godziny ledwo 5-10ml ściągałam! JESTEŚ NIESAMOWITA MAMUŚKA!!!:tak:

na tym ginekologicznym tyle samo ciążówek co na patologii!! normalnie jakiś boom:-D i wszystkich wypisują:-(doczekam tej środy i jak decyzji nie będzie to chyba ucieknę!!!!!

Ja zdjęć też mam giga w kompie. Ale wzorując się na Sembo ( a wierzcie mi chciałam juz wcześniej, tylko jakoś tak...) postanowiłam porządki zrobić. Bo raz, że w kompie się głupio ogląda, dwa - nie wiedomo ile dysk wytrzyma wszystko zginie. No i najważniejsze. Ja uwielbiałam fotki w albumie oglądać, tak klasycznie właśnie - jak u dziadków. Wiadomo, że nie wywołam wszystkiego. Tylko takie fajne, nasze.

dziękuje dziewczynki za porady, tam samo przeszło jak usiadłam widać już jestem niezdolna do ruchu :p Nie chce podnosić alarmu bez potrzeby bo tu w razie czego od razu do szpitala jechać trzeba.
znowu usnęłam na książką w jakiejś dziwnej pozycji, teraz szybko robie lasagne bo na 16 do roboty ;/

reklama
sembo ja też tak mam jak pochodzę. Ostatnio ledwo do przychoedni się dowlokłam. Pytałam gina i podobno normalne to ale lepiej może sprawdzić:tak:

Do góry