reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nie, na razie jakimiś starymi go zapełnię :tak:
A mam postanowienie na 1 nie poprzestać i jakoś datami poukładać - tak ku pamięci. Zapełnię ten, kupię kolejne.

dziewczyny potrzebna forumowa diagnoza: poszłam po chleb, jakieś 800m w jedną strone, w drodze powrotnej ucisk w dole brzucha, jakby kolka tylko o wiele niżej, z prawej pod pępkiem, myślicie że to normalne??

A przeszło samo? Ja mam często ucisk po prawej stronie przy pachwinie, lekarka powiedziała, że może dziecko uciska na nerw. Ale czasem ciężko chodzić.

Dzięki dziewczyny, za miłe słowa :happy: Od razu mi kabli ubyło;-)
Ale nie wyobrażam sobie tego, co ALG pisała z mierzeniem ciśnienia:szok:

kitka - współczuję przeżyć :no: W takich momentach jednak doceniam pracę w szkole, bo dyrektorka nie może odmówić żadnego przysługującego urlopu, a jest taki 2-dniowy na opiekę nad dzieckiem zdrowym i ja zawsze go wykorzystuję. Ale co instytucja państwowa, to państwowa, a nie prywaciarz...

kaja - no pięknie! Widzę, że mleczarnia zaczyna działać pełną parą :tak:

Nie, na razie jakimiś starymi go zapełnię :tak:
A mam postanowienie na 1 nie poprzestać i jakoś datami poukładać - tak ku pamięci. Zapełnię ten, kupię kolejne.

ja niestety mam tyle zdjęć że jakbym w albumy powkładała to bym nie miała tyle miejsca na nie,więc trzymam w pudełkach po butach,ale mam zamiar kupić takie specjalne kolorowe.no i od jakiś 3 lat zaniedbałam wywoływanie,też muszę nadrobić.

a pierwsze zdjęcia mojej córy mam w albumie Anny geddes:-)

Kajunia mleczarnio Ty nasz! pompuj jak najwięcej!

Zapa ale cudny ten album!

Sembo może główką gdzies Lara uciska. obserwuj i w razie czego leć do lekarza

Kajunia podziw!!!!! rodziłam mojego identycznie jak ty i w pierwszych dniach co 3 godziny ledwo 5-10ml ściągałam! JESTEŚ NIESAMOWITA MAMUŚKA!!!:tak:

na tym ginekologicznym tyle samo ciążówek co na patologii!! normalnie jakiś boom:-D i wszystkich wypisują:-(doczekam tej środy i jak decyzji nie będzie to chyba ucieknę!!!!!

Ja zdjęć też mam giga w kompie. Ale wzorując się na Sembo ( a wierzcie mi chciałam juz wcześniej, tylko jakoś tak...) postanowiłam porządki zrobić. Bo raz, że w kompie się głupio ogląda, dwa - nie wiedomo ile dysk wytrzyma wszystko zginie. No i najważniejsze. Ja uwielbiałam fotki w albumie oglądać, tak klasycznie właśnie - jak u dziadków. Wiadomo, że nie wywołam wszystkiego. Tylko takie fajne, nasze.

dziękuje dziewczynki za porady, tam samo przeszło jak usiadłam widać już jestem niezdolna do ruchu :p Nie chce podnosić alarmu bez potrzeby bo tu w razie czego od razu do szpitala jechać trzeba.
znowu usnęłam na książką w jakiejś dziwnej pozycji, teraz szybko robie lasagne bo na 16 do roboty ;/

reklama
sembo ja też tak mam jak pochodzę. Ostatnio ledwo do przychoedni się dowlokłam. Pytałam gina i podobno normalne to ale lepiej może sprawdzić:tak:

Do góry