reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

no to stało się!
w końcu zapisałam się na jazdy - może tym razem skończę to prawko!
Robię je od marca 2011 - przez te wszystkie ciąże, problemy i lenistwo do dziś nie skończyłam kursu.
Jestem na etapie wyjeżdżonych 26,5h, zdanej teorii wew. Dzisiaj zapisałam się na czw i pt na jazdy, po nich muszę zdać praktykę wew i to będzie skończony kurs. Wtedy mogę zdawać egzamin teoretyczny (w nowej wersji rzecz jasna:p) i praktyczny. ehh.... ostatnio jeździłam w sierpniu 2012. nie wiem czy ja cokolwiek pamiętam. Tak więc wrocławianie w czw o 14:30 strzeżcie się!

citrus - niezła jazda!!!:p mnie się rzygać chciało jak mnie znieczulali przy czyszczeniu macicy po #.

reklama
Framama glowa do gory i do ciebie to dojdzie kwestia czasu,poprostu nie musialas do tej pory korzystac z pomocy i dlatego.u mnie w sumie Dominik niby jest samodzielny ale na noc nie chce zostac bo nie bylo potrzeby bo w domu mam rodzicow wiec z nimi zostawal jak trzeba bylo,probowalam raz go zostawic u tesciow nie dalo rady niby 6 lat a byl problem i stanelo na tym ze zawozilam go przez 2 dni o 5 rano do nich a po pracy bralam do domu.

Uff... trochę doczytałam...

Framama wydaje mi się, że masz takie reakcje z prostego powodu. Masz ją jedną ;-) moja bratowa też tak robiła do momentu w którym nie urodziło się drugie dziecko. Wtedy zobaczyła że synek (wtedy 3-latek) już naprawdę nie potrzebuje, żeby karmić go łyżeczką bo pięknie potrafi sam, a jak się przewróci to powie OJ albo KUKU BOLI i nie trzeba się rzucać do niego na łeb na szyję bo się biedny przewrócił. Pamiętaj że już niedługo córa będzie szła do przedszkola i tam nie będzie Ciebie która jej zawsze pomoże. Daj dziewczynie odrobinę luzu ;-)

Kartagina mam nadzieję, że jutro badania będą wzorowe i w środę pójdziesz do domu :tak:

Citrus jak dobrze że wszystko dobrze :tak:
KAJA za Ciebie i maluchy nadal trzymam zaciśnięte kciuki !!! No i 60 ml mleka to już naprawdę sporo ;-)

Aśka wiem że w aptece jest taka maść na blizny poparzeniowe ze srebrem tylko cholera nazwy sobie nie mogę przypomnieć. Jak kilka lat temu rozkwasilam sobie kolano i brzydko się goiło to smarowałam tym i całkiem ładnie się zabliźniło. Właściwie to nie widać jak ktoś nie wie...

Jak mnie boli od dwóch dni kość ogonowa to masakra :wściekła/y: przechodzi raz na czas ale momentami to mam się z bólu nie zesiusiam :zawstydzona/y: acha no i ciągle szczypią mnie sutki. Raz się robią miękkie raz twarde a jak twardnieją to szczypią... czy to przed wydawaniem siary tak jest ???

To ja Wam wrzucę na osłodę tych wszystkich zmartwień trochę słodkości, bo dzisiaj moja 100-dniówka:-D
images (1).jpgZobacz załącznik 539978Zobacz załącznik 539979Zobacz załącznik 539980Zobacz załącznik 539981Zobacz załącznik 539982Zobacz załącznik 539983Zobacz załącznik 539984Zobacz załącznik 539985Zobacz załącznik 539986

aneta dokladnie dobrze ze moj malzonek mi pomaga bo by kiepsko bylo,dzisiaj to mam takiego lenia ze niedawno sie ubralam i obiad wstawilam a wcale mi sie nie chcialo.no i 2 pranie wstawilam i to szczyt mojej moznosci na dzisiaj:szok: bo juz mnie tam kluje tam szczyka i ledwo łaze normalnie ryczec mi sie chce z tej bezsilnosci a pomyslec ze pol roku temu po 12 h harowalam w pracy i w domu mialam sile na wszystko:wściekła/y:

ja wciąż co prawda nie 12 ale po 8-9 godzin dziennie robię, aczkolwiek nie jestem do końca pewna czy mam na to siłę :p Dziś mnie zmięło totalnie jestem tak wyczerpana że chyba muszę wypić podwójna kawę przed pracą (wiem że nie powinnam ale nie ujdę normalnie bez tego) mam nadzieję że to nie anemia, starałam się jeść porządnie no ale pieron wie :confused:

sembo ja jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy od razu na l4 musialam isc bo bym nie donosila tej ciazy-szkodliwe warunki oczywiscie tylko praktycznie bo na papierku tego nie ma u nas przez co mialam jazde z tym l4 bo na kase chorych zaden lekarz mi nie chcial go wystawic i jestem zmuszona prywatnie chodzic ale coz jak trzeba to trzeba.

Kolorowa to bogato:-)ja sobie nie odmawiac co prawda i w mieisac 1kg przytylam i az sie sama dziwie ze tak malo ale i tak juz 11kg+ ale mam taka nadzieje ze do 20 kg dam rady NIE dobic:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry