reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

dziękuje Wam kochane za Wasze opinie.
będzie mi cięzko ,ale może małymi krokami mi się uda.

Zapo chętnie bym Ci pomogała w sprzątaniu.
Ale będziesz mieć pięknie w domku, zazdroszczę. lubię takie nowiutkie rzeczy do domu.

Kartagina trzymamkciuki za środę.!

reklama
Zapo ja tez mogę wpaść posprzątać do Ciebie, nie wiem skąd tyle u mnie energii. Zaraz zbieram sie na fitnes, przynajmniej tam moge jej trochę uwolnić.

kartagina Ty bidulko nasza,że jeszcze musisz siedzić w tym szpitalu, ale szybko minie, najważniejsze ze jesteś w dwupaku.

Kartagina trzymam && za srode.w sumie moze to i dobrze ze cie tak wybadaja przynajmniej bedziesz wiedziec co i jak.

Zapominajka wspolczuje remontu wiadomo ktos to musi potem ogarnac.mnie czeka to pod koniec roku jak dobrze pojdzie robimy z gospodarczego pokoj kuchnie i lazienke az sie boje ile to bedzie roboty ale bede miala swoje i juz sie nie moge doczekac bo teraz mamy wspolna kuchnie i lazienke z rodzicami i siostra i czasami mam dosc tej rodziny dobrze ze mam swoj pokoj to tylko w razie potrzeby tam chodze bo bym normalnie zwariowala.Krew z nosa brr wspolczuje dobrze ze ja nie mam za to ja nie moge wiecej niz 5min stac w jednym miejscu bo slabo mi sie robi.

Fiolkowa mnie te biodra juz ok 2 miesiecy bola straszny bol a od paru dni nogi mnie rwa jakby mi tam ktos igly wsadzal a przeciez ja prawie wcale nie chodze i zastanawiam sie czym to moze byc spowodowane.a tak wogole to ja czuje sie stara babcia,tez chodze jak kaczka czasami nawet wstac z lozka bez pomocy nie moge:-(

Ostatnia edycja:
Chętne do sprzątanie zapraszam. Wszystkie inne też :tak:
Wiecie, to może jest szczyt lenistwa, ale ja tak bardzo bym chciała mieć gosposię :sorry2:

Fiołkowa, no a jak ty się z tym myjesz? Można to moczyć, czy musisz odpinać i w ogóle :confused: Jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie w takim niedołężnym stanie jak teraz i jeszcze z kablami...

Ewelinkaam troszkę pewnie będziecie mieli roboty, ale zawsze lepiej na swoim :tak:

Framama mam nadzieję że przy drugim dziecku Ci się odmieni,bo zaczynasz chować dziecko pod kloszem,to wpłynie na późniejsze relacje w związku Twojej córki.mam taką koleżankę która jest tak przywiązana do matki,że nawet jak się wyprowadziła do faceta to codziennie przyjeżdżała do Matki bo inaczej nie potrafiła.obecnie to facet mieszka u niej,w jednym pokoju z dwójką dzieci i psem,bo mama mieszka piętro niżej... ja znowu jestem często nazywana wyrodną matką bo moja córka w wieku 5 lat w przedszkolu była na 5 dniowej wycieczce w górach "zielone przedszkole":szok: jeździ sama na kolonie,w zeszłym roku między jedną a drugą kolonią nawet do domu nie wróciła bo terminy się nakładały,więc organizatorzy sami ją przewozili.nigdy też pierwsza do niej nie dzwonie jak jest na kolonii i nie daj jej telefonu,jak bardzo tęskni to wychowawca do mnie dzwoni i dopiero ja oddzwaniam:szok: ale też panikuję!!! jak jeździ do babci nie pozwalam im okien otwierać bo to 4 piętro,jak jedzie na wycieczkę boję się wypadków i z pracy mnie do domu wyganiają bo nie umiem wtedy pracować...
...a w tym roku mała chce sama pod opieką stewardessy lecieć do ciociu do Kanady...zastanawiam się ale przeraża mnie myśl katastrofy lotniczej i chyba jeszcze w tym roku się nie zgodzę :szok:

Zapominajka - wyglądam mniej więcej tak holter-heart-monitor-thumb19081232.jpg
tyle, że mam większy brzuch i o dwie więcej elektrody. Mycie muszę sobie dziś darować, tzn umyję na pewno "części intymne":-D
Powiem Ci, że najbardziej się boję, że Kuba mi zerwie którąś elektrodę. Resztę jakoś zniosę. Byle do jutra:tak:

Co do gosposi, to przydałby mi się ktoś do umycia okien:sorry2:

fiolkowa pewnie masz racje zreszta dodatkowa waga tez daje swoje.ach zeby juz ten maj byl albo chociaz koniec kwietnia.

zapominajka dokladnie.niby dom mam na siebie ale mieszkaja rodzice i siostra z dzieckiem w wieku dominika i mi zostal jeden maly pokoj.a wiadomo przy 2 dzieci ciezko bedzie nam pomiescic sie.ale niby tak narzekam na ta moja rodzinke to jednak gdzie indziej mieszkac nie umiem (przerabialam mieszkanie z tesciami i to byla dopiero masakra) jakas dziwna jestem przy mamusi mi najlepiej:szok:

fiolkowa no napewno nie wygodnie sie w tym chodzi wspolczuje:-(u mnie myciem okien zajal sie moj maz tak sie przejal moja ciaza,nie pozwala mi sie do okna zblizyc hehe.nawet moja mamusia w grudniu sie zaoferowala ze umyje co mnie wprawilo w niezly szok bo nawet swoich nie myje ale moj nie dal:-)dobrze miec takiego chlopa co posprzatac umie:-D

Ostatnia edycja:
Fiołkowa masakra. Koszmarnie okablowana jesteś :szok:
Współczuję.

Lasencje zakładanie nowych tematów miało być uzgadniane!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny !!! Tak piszecie że nie sposób prawie Was doczytać :szok: Ale już siadam i próbuję to robić :-D

Zapo bardzo przepraszam :-( nie zakodowało się w mojej mózgownicy żeby uzgadniać zakładanie tematów :zawstydzona/y: to już się więcej nie powtórzy :nerd:

Fiołkowa serdecznie spółczuję kabelków. Też miałam założone kiedyś tyle tego cholestwa :dry: najgorzej to się w tym umyć.... aha a holter ciśnieniowy to już w ogole masakra... co 30 min mierzy Ci się cisnienie i jak tylko usłyszysz/poczujesz że zaczyna pompować to trzeba stanąć/usiąść nieruchomo i czekać aż skończy ....:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry