reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Pewnie masz rację a może to ja po straconych ciazach mam bzika. ...

W każdym razie zdrowia dla małego i sił dla was!

Kochana ja wiem, że masz rację, że powinnam myśleć teraz głównie o dziecku ale sytuacja jest o tyle skomplikowana, że tak się nie da:no: mojej siostrze nie ma kto pomóc poza mną i mamą, która póki co nie ma mozliwości wzięcia wolnego.

reklama
Bosz co to za makabryczny tydzien!Same szpitale!
Dziewczyny trzymajcie sie.
Kartagina Ty zmiataj do domu z tego siedliska zarazy :)
Citrus-bedzie dobrze.Tylko przestudiuj termin "odpoczywac" i "oszczedzac sie" :-)

Aska trzymam kciuki za dziewczynki.Dla pocieszenia wspomne,ze mialam oblane nogi wrzatkiem od ud az ponizej kolan.I mialam juz 18lat!Wrzatek na jeansy,z jeansow sie zrobil parzacy kompres.Mialam poparzone nogi tak,ze sama nie moglam jechac do szpitala i karetke musialam wzywac.W zyciu tak szybko spodni nie sciagnelam.Az trudno uwierzyc ale naprawde-nic nie widac!I w moim przypadku to tez byla herbata...tylko ze caly dzbanek 1,5l ,ktory eksplodowal mi w rekach.Musial byc jakis trafiony...Od tamtej pory wszystko,co w dzbanku przygotowuje zalewam woda z minimum metrowej odleglosci...Bardzo,bardzo trzymam kciuki za dziewczynki!!!

Kaja Ty gigantko!Jestes niemozliwa :-D Dobrze,ze u Was wszystko ok.Dzieci to jakis rodzaj mikro-gigantow :-D Niesamowite jest to,co piszesz!Super,ze tak dobrze sobie radza.Caly czas i nieustajaco &&&&&

Kitka u Ciebie tez burza przejdzie i wszystko wroci do normy.Wzglednej normy przynajmniej...bo przy szalejacych dzieciakach o zadnych "normach" nie moze byc mowy.Chrzesniakowi szybkiego powrotu do zdrowia.I Wy tez sie pilnujcie i w zdrowiu sie trzymajcie.I moze w ramach myslenia o sobie sprobuj sobie zorganizowac jakis czas tylko dla siebie?Zebys za nikim nie biegala,nie martwila sie.Nie wiem sama....goraca,pachnaca kapiel?Spacer po plazy?Robienie zdjec zachodom slonca?No cokolwiek! :-) Zrelaksuj sie,jak Ci sie uda :-)

U mnie bez zmian...Wczoraj bylo ok.Dzisiaj juz nie.Maz po rewelacjach stwierdzil,ze "zabroni" mi wchozic na forum bo sie za bardzo stresuje i przezywam.:-D Wiec sie uczciwie pytam czy byl w ciazy zeby mnie wspierac w trudnych momentach?A moze rzuci prace zeby mi towarzyszyc,Krolowej Pawiow Latajacych,zdychajacej na kanapie tak jak to Wy robicie...?:-)

dzień dobry porannie!

Kartagina szybciutko do domku , bo nie ma jak w domu. życzę Ci nie tylko 34 tyg ,ale i 40 !

Citrus za dziś kciuki zaciśniete i nie puszcze dopóki nie zdasz tu u nas relacji.

Kaja codziennie ,niezmiennie życzę Waszej trójeczce zdrówka!

Kitka niestety w przedszkolach w Wawie też panuje szkarlatyna! ale z tego co wiem to ma się "płonące "policzki, zgięcia w stawach. błagam Cię dbaj o siebie.

PolaTola zazdroszcze urlopu. Ja marze o końcówce lipca/sierpnia żeby pojechać nad ukochane polskie morze. :-)

Nanu kot jest świetny, ale masz babcię zdolna.!

Mdła możesz zawsze na nas liczyć :)

Asia mam nadzieje,że nic nie będzie widac. kurcze ,że takie złerzeczy tak szybko się dzieją.

moja kolezanka (która była kiedyś przyjaciółką - Kitka tu takie wtrącenie dot. błędnie dobieranych przyjaciół,którzy tylko pozornie się nimi wydają.) urodziła bliźnięta - wcześniaki - gdzie odpowiednio dostali 1/3/5 punktów. dziś chłopcy maja 4 lata :)

dobry, dobry

Ja mam kolejną udana noc za sobą, mam nadzieje, że jak najdłużej tak zostanie.
Framama my to ranne ptaszki każdego dnia haha

Aśka biedne te Twoje córy, to musi okropnie boleć, nawet sobie nie próbuje wyobrazić. Jesli chodzi o blizny pewnie dużo zależy od predyspozycji ciała ale też dużo od Was, żeby nie bagatelizować i smarowac jak najwięcej. Trzymam kciuki, by szybko się rany zagoiły.

Mdła faceci tak naprawdę chyba nigdy do końca nie zrozumieją jak my przeżywamy ciąże, a po to tu jestesmy zeby się wspierać nawzajem. Więc nie słuchaj się jego i nas przypadkiem nie opuszczaj :)

Nanu te kotki są śliczne, dobrze ze mieszkam niedaleko to któregoś dnia wpadnę i skradnę niespostrzeżenie haha ale babcię to masz uzdolnioną

Citrus &&&&&

witam się:-) i ja po kolejnej nieprzespanej nocy:wściekła/y:
w końcu o 6 dałam za wygraną i wstałam mężowi kawę zrobić;-),l zaraz idę go budzić:-p
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna....zobaczycie będzie dobrze....ha musi być:-)

Witam
Przespałam kolejna cała noc.Jak milo.Az sie chce wstac i zyc:blink:
Dzisiaj duzo roboty mam:dry: Oby szybko poszlo.

Szpitalne nasze dziewczyny jak tylko bedzie mozliwosc to piszcie nam relacje!!Kciuki zacisniete!

ehh z tymi facetami...mój wczoraj tak się nagadał,że pół nocy płakałam w poduszkę:-( rano oczywiście miał wyrzuty sumienia i starał się nadrobić,ale kobiecie w ciąży ciężko ot tak zapomnieć:-(
Mdła,faceci to egoiści,nie rozumieją nas kobiet a już tym bardziej okresu ciąży:-:)-:)-( potrafią jednym słowem odebrać nam całą radość:-(

cóż Ci takiego ten niedobry nagadał? Kijem go!! Niestety faceci maja inaczej niż my, to co nam się wydaje oczywiste dla nich wcale takie nie jest i im na prawdę trzeba mówić wszystko dosłownie bo nie domyślą się w życiu :> to się nauczyłam rzez 8 lat związku.

reklama
cześć :happy:

Ja dziś zerwałam się bladym świtem i poszłam na zakładanie holtera. Ta przyjemność czeka mnie jeszcze w marcu i kwietniu. W maju się już chyba nie załapię:-p

Trzymajcie się dzielnie, wszystkie! <3

Do góry