reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

jak wrócę do domu to też dzieciom takie kotki zrobię ! śliczny!!!

to kaja rodziłaś idealnie tak jak ja małego.. ale bez porównania- twoje to siłacze więc musi być dobrze. mój miał i respirator i nie jadł sam i 4 punkty... skąd słuchajcie u bliźniaków taka siła jak nie po mamie??

Aśka ściskam was mocno, dajcie radę przejść ten trudny czas..szkoda tylko że sama jesteś..

to był jakiś masakryczny tydzień...........................................

reklama
Kartagina no żebyś wiedziała, że kolejnego takiego to nie chcę.
Kaja to już w ogóle - na grudniu całą dobę dziewczyny siedziały i czekały na wieści. Nawet nie wiedziałam, że jestem zdolna do takiego stresu .
Najważniejsze, że wszystko względnie ok.
Jeszcze, żeby Aśki dziewczyna przestała cierpieć...

ja podobnie jak noirel jak ktos mi chory chce przyjsc to mowie nie, raz ze nie chce zeby moj syn sie zarazil dwa sama teraz w ciazy tez nie chce byc chora...
no napewno ciezko siostrze odmowic, moja wiem ze nie pytalaby wiedzac ze ciaza i tez dziecko, a nie macie zupelnie nikogo innego dla niego? oby mu do poniedzialku choc troche przeszlo

Kitka ale ty te badania musisz zrobić. Na pewno jest ktoś inny. Dbaj o siebie!

Gdyby był ktoś inny to uwierzcie mi, że bym tak nie ryzykowała i nie siedziała z młodym.

umowa:-D

ale ja sie zbieram do tego spania, poczytalam Was, dojechalam z dziekuje do pewnego momentu, ale pompa mnie konczy pompowac i chyba serio drzemne...nie zeby mi sie chcialo bardzo, ale jak drzemne to pojde do dzieckow;-)

apropos ch...pojechal S, ale on chyba bardzej zakrecony niz ja, sztokholm skomplikowany.. nie znalazl sklepu z suszarkami...

musialam go nakarmic bo mi tu sie przez palce przelewal, z wrazenia i w ogole:-D

no i pojechalismy razem w koncu, trafilismy do media markt m.in.. a tam zawrot glowy, znalazlam suszare, w bonusie dorzucilam prostownik, bo w super cenie jakies promo...zrobilismy zakupy w spozywczym...
ja patrze , a tam jakis dzieciak z takim rykiem, zgubil mame swoja i nikt nie reagowal, no to zostawilam S przy kasie i z tym bidulem szukac matki, znalezlismy, uffff:-)

ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli troche, bo ja przeciez okablowana, wenflony w lapach, opaski z nazwiskiem, czub uciekl z psychiatrowa:-D

Kaja aparatko Ty :-D nie ogarniam Cię:-DSuper, że kruszynki dają radę-oby tak dalej.

Kitka dostałaś wczoraj mojego smsa?że też zmienili dni pracy w tej przychodzi. to jakiś dramat.

Dostałam kochana i bardzo dziękuję. Przepraszam zapomniałam odpisać.

Jutro małż będzie w domu więc polece na tą nieszczęsną glukoze.
Wczorajszy kinderbal się udał-dzieciaki zadowolone, a to najważniejsze. Ja tyż jakiś cudem wytrzymałam ten hałas:-)
Poza tym problemów ciąg dalszy....mąż własnie pojechał z moją sis i jej synkiem do szpitala:( młody 4 dzień gorączkuje;/ podejrzewają na chwilę obecną zapalenie dróg moczowych lub szkarlatyne:szok: jestem dosłownie posrana....jak ma szkarlatyne to jak ja do jasnej cholery mam się nim opiekować?:szok: bez jaj trochę za dużo problemów jak na jedną osobę....już nie ogarniam własnego życia:no:

dobra, uciekam bo dziewczyny z sali też się kładą i nie chcę przeszkadzać.jedna ma za małe dziecko, druga nerki, a trzecia od dwóch dni czeka na poród i ciągle ryczy bo już chce urodzic.. historie....:-D

dobranoc niuńki:-)

kartagina spokojnej nocy!! kciuki za jutrzejszy wypis.Daj znac:-)

eh...ja za to chyba mam.noc z typu tych nieprzespanych:-/ niestety padlam popoludniu i pospalam 2 godz.

reklama
Do góry