reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

KAJA gratuluje serdecznie!!!! Trzymam kciuki i ciesze sie ze malenstwa potrafia samodzielnie oddychac!!!

W zyciu bym nie pomyslala, ze powitamy pierwsze maluchy juz w lutym!

Aśka - zdrówka dla twoich coreczek - mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze!!!

Jestem masakrycznie wystraszona tymi twardnieniami eh;/ Ja dzis mam spokoj, odczulam je doslownie moze ze 3 razy. Ale nic kompletnie dzis nie robie. A jak tylko podkrece obroty to czuje te twardnienia czesciej, i wlasnie podczas tych twardnien uczucie parcia na pecherz;/ A tak to czeste siku mnie nie meczy - w nocy rzadko wstaje do wc.
Bede obserwowac ta moja macice jak sie zachowuje - jesli mnie zaniepokoi ilosc twardnien to pojade na IP, a jesli bedzie ok to poprostu powiem o tym lekarzowi w czwartek na wizycie.

reklama
Wcale nie takie maluchy z tych "kajątek" - całkiem duże Dzieciaczki :happy2:
bardzo się cieszę, że takie dzielne, same oddychają, to bardzoooo ważne
jeszcze raz zdrówka Wszystkim ....po prostu wspaniale

mój czas na dziś się wyczerpał, więc do jutra ;-)

ufff.....Jakie wspaniale wiadomosci .Lepszych nie moglysmy sobie wymarzyc!! Dzielne maluchy!!Dzielna Kaja!!! Same oddychaja -ekstra wiadomosc!!!
Zapo na ile punktow w skali apgar ocenione?Cos wiesz?? Pozdrow Kaje!!

Aska kurcze:/ kciulki zacisniete!!!Zeby wszystko dobrze sie potoczylo!!

Aśka współczuje jeszcze takich stresów w tym stanie,ale dzieci nie da się upilnować choćby mieć oczy na około głowy,moja córka mając 2 latka spadła z taboretu,tylko że taboret się obrócił i nabiła się kroczem na nogę...jej krzyku nie zapomnę do końca życia!!!

Tak sobie mysle,ze te nasze pierwsze dzieciatka całkiem spore jak na ten tydzien ciazy:-) I bardzo silne!! :*:*:*:* Niech tak trzymaja!
A Kaja tez dzielnota,musiala sie niezle nacierpiec.W sumie zaliczyla dwa rodzaje porodow:dry: Silami natury i ciecie:no:No ale wazne ,ze cala trojka ma sie dobrze!!

Odebralam wyniki dzisiejszych badan,siuski ok. Za to hemoglobina 8,9! Anemik ze mnie sie zrobil w miesiac:dry:
Przy czym zaznaczam ze miesiac temu mialam 10,8 i cały miesiac łykałam sorbifer 2x1tab. Coz za efekt!!

Swojego czasu mialam duze problemy z zelazem ,chyba powtorka z rozrywki

Ostatnia edycja:
Sonia i Fabian:-)

Załączniki

• DSC_0700.jpg
    DSC_0700.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 136
  • DSC_0699.jpg
    DSC_0699.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry