reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Widzę , że dziś jest oficjalny dzień "spamowania" :) wiec również skorzystam
laugh.gif
(nie za bardzo wiedzialam gdzie wrzucic posta, wiec jak jest jakies lepsze miejsce to niewachajcie sie go przerzucic :)

O mnie w dwóch słowach:

28l, "z zagranico" heh, jestem sierpniówką 2013, pierworódka (70% będzie chłopak
shocked2.gif
), po pęknięciu dużego krwiaka od miesiąca leżę i czekam na poprawę
err.gif

Trochę zmuszona sytuacja, zostałam zwolniona pod błahym pretekstem (nagły brak motywacji) w 9tc z nowej pracy, na 4dni przed końcem okresu próbnego.. dzięki z mamusiom z baby boom- bardzo mi pomogły stanąć na nogi i zmotywowały-zdecydowałam się zaryzykować i zacząć działać na własny rachunek :)
Teraz potrzebuje Waszej pomocy :) chodzi oczywiście o polubienie mojej strony na fb
cool2.gif
http://www.facebook.com/WeLovePetticoats i jeśli byłybyście tak kochane- wrzucenie również małego tekstu na wasz wall.

Brak pomysłu na prezent dla noworodka lub Malej Księżniczki ??
Sprawdź ofertę ❤
WeLovePetticoats.com
śliczne puszyste spódniczki, prosto z francuskiego atelier ✄
Idealne na specjalne okazje i sesje zdjęciowe ❣
Zapoznaj się z oferta ❣
FanPage: www.facebook.com/WeLovePetticoats
ProfilPL: www.facebook.com/WeLovePetticoatsPL

Nie jestem specjalista z marketingu, na razie uczę się wszystkiego od podstaw, ale mam tyle dobrych duszyczek w około, które mnie motywują i mam cicha nadzieje, ze moje spódniczki odniosą sukces. (jeśli ktoś w was chciałby mi pomoc dobra rada to będę bardzo wdzięczna <3)

ps. od razu uprzedzam ze ceny, które są widoczne, są przygotowane na rynek francuski, postanowiłam, ze zamówienia z Polski będą faworyzowane i traktowane "specjalnie", ceny będą niższe o 20%, oferuje bezpłatną dostawę z Francji i będzie dodatkowa zniżką przy zamówieniach grupowych :D

Dziękuję za uwagę <3

reklama
opisz dokładnie to 'parcie na pęcherz' bo wiadomo że każda z nas ma cos takiego bo dzidzie juz duże :> Ale szczerze to ja w ogóle sie martwie bo u mnie szyjka nie była badana wcale ...
no wlasnie takie parcie na pecherz mnie dzisiaj spotkalo nie bylam w wc 4 godziny i myslalam ze w drodze do kibelka sie posikam doslownie a jak juz bylam to doslownie kilka kropel bylo i tez mnie to zaczelo zastanawiac czemu tak bylo.ogolnie dziewczyny mam pytanie czy wy czesto w nocy wstajecie do wc bo ja jakis tydzien temu latalam z 6-7 razy a teraz jakos przesypiam cala noc czy to moze byc niepokojące???????

ja rekordowo byłam 6x w ciągu nocy, kilka razy udało mi się przespać całą noc.... także chyb to różnie bywa... dzisiaj wstawałam 3x....

Och Boże, całe szczęście, że Maluchy urodziły się szczęśliwie i oddychają samodzielnie! Co za ulga, od razu wszystkim dziewczynom w pokoju powiedziałam, bo już pytały od popołudnia co z tą dziewczyną ze Szwecji.

Kaja, jesteś BOHATERKĄ!

Chryste, co za ULGA! Całe napięcie ze mnie spadło!

Asia! Trzymam kciuki za Twoje dziewczyny, żeby wszystko było dobrze!

Ostatnia edycja:
k.a.j.a- gratuluje, ciesze sie ze malenstwa oddychaja samodzielnie, zycze zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka, mocno trzymam za was kciuki byscie zdrowi i szczesliwi opuscili szpital gdy tylko bedzie to mozliwe

Aska- zdrowka dla twoich dzoewczyn

ja rekordowo byłam 6x w ciągu nocy, kilka razy udało mi się przespać całą noc.... także chyb to różnie bywa... dzisiaj wstawałam 3x....
no wlasnie ja tez latalam jak szalona w nocy a teraz oczywiscie tez sie budze w nocy z 10 razy zeby sie przekrecic ale do wc nie chodze hmm teraz tak sobie mysle ze moze przez to ze malo pije ostatnio jak z litr wypije to gora wogole mnie do picia nie ciagnie za to do jedzenia podwojnie ostatnio:wściekła/y:

ja w nocy nie wstaje wcale. Raz czy dwa mi się zdarzyło, rano natomiast koło 6:00-7:00 musze lecieć i raczej już nie usypiam po tym.

reklama
Kaja bardzo się martwiłam , ale teraz gratuluje dzieciaczków i życzę zdrowia dla waszej trójeczki :)

co do pęcherza...to ja też wstaje w nocy 2, 3 razy do łazienki. a siusiam w dzień też tak często, że mogłabym zamieszkać w toalecie:/

Do góry