reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kaja cudne maleństwa aż chce się wycałować :)

Noelle bardzo niską masz hemoglobinę, jedz często buraczkową to moja ulubiona zupa. Ja mam hemoglobine 13. Ale za to wyniki moczu z kazdym badaniem coraz gorsze,

Dziewczyny a jak Wy radzicie sobie ze zgaga? ja już nie wyrabiam :/

wikki ja nie mialam jeszcze ani razu zgagi:no: Jesli wierzyc zabobonom to łysolca urodze:-) A diete to juz mam tak pod zelazo dobrana,i co?i dupa:dry: a Ty z moczem co masz?bakterie czy inne cos nie fajnego?

Kaja jakie maleństwa.. słodziaczki malusie.... teraz oby wszytsko było dobrze, super ze sami oddychaja :)

Asia zdroweczka dla Twoich dziewczyn.. zeby sie wszytsko pieknie pogoiło...

Ja dzis odebrałam wyniki cukru i mam podstawowoe w górnej granicy normy i po obciążeniu tez w normie, jednak wg lekarza za wysoko.....Mam być na diecie dla cukrzyków.... ale ja jej za chiny ludowe nie umiem zrosumiec....

ufff.....Jakie wspaniale wiadomosci .Lepszych nie moglysmy sobie wymarzyc!! Dzielne maluchy!!Dzielna Kaja!!! Same oddychaja -ekstra wiadomosc!!!
Zapo na ile punktow w skali apgar ocenione?Cos wiesz?? Pozdrow Kaje!!

Aska kurcze:/ kciulki zacisniete!!!Zeby wszystko dobrze sie potoczylo!!

Nic nie wiem.
Próbuję do Kasi nie dzwonić, bo dla niej też to cięzkie godziny były. Niech wypoczywa.
Nie wiem też w jakim tempie lekarze są w stanie ocenić zdrowie maluchów i te wszystkie bardzo istotne informacje.

To takie kruszynki...

Dziewczyny a jak Wy radzicie sobie ze zgaga? ja już nie wyrabiam :/

Ja sobie nie radzę. Nic mi nie pomaga...

kaja duuuuuuuużo zdrowia dla maluszków trzymam kciuki mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :*:*:**:*:*:*:**:*:*:*:*:*

reklama
Nie pisałam bo nie wiedziałam co napisać, Kaja modlę się za Wami, dzieciaczki mają cudowne paluszki:) Tobie dużo siły , dzieciaczkom jeszcze więcej , zdrowia i wiele szczęścia.

Asia nie martw się kochana będzie dobrze, mój mąż rok temu miał poparzoną całą twarz, dziś nie ma śladu

Ostatnia edycja:
Do góry