reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny, powiem Wam tylko tyle: nie lekceważcie tych twardnień i żadnego rodzaju odczuć "parcia" na pęcherz, pochwę, cokolwiek. U mnie prawdopodobnie tak się zaczęło, a wspominałam przecież o tym już ze dwa tygodnie temu. Szyjka skraca się bezboleśnie, szkoda by było, gdyby któraś z Was musiała przechodzić to samo, co ja teraz. Też z pozoru wyglądało NORMALNIE, a wcale normalne nie było. Więc jeśli którakolwiek z Was ma choćby najmniejsze obawy, że coś jest nie tak, niech jedzie na Izbę Przyjęć i po prostu powie, że dokuczają jej twardnienia i parcie.

Ech... chyba dzisiaj coś na laptopie obejrzę wieczorem, bo w przeciwnym razie najpewniej dostanę pierdzielca na łeb :baffled:

reklama
Citrus tez mialam kilka razy narkoze, wiem ze sie boisz ale bedzie wszystko ok! A szef pomoze Ci utrzymac dzidziołka, głowa do góry! A nastroje- no cóż ;-)

Marja no wlasnie diabetolog tak kazała, ze posilki o okreslonych godzinach itd...nie wiem juz kogo sluchac, dzis zobacze jak wg ich diety, jak sie nie sprawdzi to pierdzielić to- bede po swojemu ją stosowac, z glowa o ile to mozliwe w ogole.

Co do Orłowskiego- wlasnie, jak ja to mowie ide rodzic a nie na wakacje, warunki moga byc troszke gorsze, dojde jakos do tej lazienki itd, wazni są ludzie i atmosfera, no i zeby byli profesjonalni, no i moja prowadząca dr współpracuje z tym szpitalem, wiec mysle ze tam bedzie ok, no i mam blizej, latwiejszy dojazd itd. :)

Citrus to prawda ,że w ciązy nie nalezy lekceważyć żadnego sygnału.choćby lekarz mial by nas za skończone panikary to jednak chodzi o nasze dzieci!
dobrze ,że mamy siebie nawzajem :-)

Aisha to poprobuj - jak cos sluze pomoca, bo juz sie polapalam o co w tej diecie chodzi i naprawde nie jest taka zla . Ta pore mozesz okreslic pozniej rano - umnie to wypada 9.30 - i staram sie tak co rano . Chyba,ze czujesz sie rano jakos mocno zle . Bo u mnie np. nie wypalilo ,ze jem sniadanie takie ot wg diety - i wlasnie wyczytalam na tych slodkich mamach ,ze czesto tak i jest i wtedy trzeba rozlozyc to sniadanie na dwa - najpierw lekkie cos - serek czy parowke jedna , czy jajecznice bez chleba , a po godzinie mierzysz cukier i jak jest ok to np jem kromke chleba z czyms tam . Mi to super sie sprawdza - bo nie czuje sie tak ciezko slabo rano po sniadaniu jak to mialam wczesniej. Jakby co pisz , pomyslimy razem:-) Damy rade cukrzycy - nie jest taka straszna:-)

Marja niezmiernie Ci dziekuje, no ja mysle ze zwieksze sobie porcje na wieczor nieco, potem wlasnie lekkie sniadanie i na II sniadanie troche wiecej. :) Wyyyyygramy!

Dokładnie duzo zdrowka przede wszystkim dla pierwszych majowych maluszkow i ich mamusi!!!Witamy na swiecie Sonie i Fabianka:-D
Aska trzymam kciuki za dziewczynki oby wszystko sie dobrze zakonczylo&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
kaja
wielkie gratulacje

kciuki za Ciebie, Sonię i Fabianka!!!!! niech walczą zdrowo!!!

Aśka
- kciuki za Twoje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry