Citrus haha prosze ja juz nie wytrzymuje przestane Twoje posty czytac !
Zanim zapyta to pewnie bedzie dzidzia miala juz z 4-5 lat a do tego czasu zdazy zapomniec. Ja tez mam przeczucie na dziewuche i caly czas mowie, ze bede miala Pole a moj eM uparl sie na chlopaka. Ja marze aby i ta dzidzia byla taka spokojna jak moja Zuzia byla dopoki nie zaczela chodzic hehe
Naprawde moja Zuzia byla zlotym dzieckiem. Cale noce prawie przesypiala, kolek nie miala, nie marudzila. Pozniej jak zaczela chodzic to sie wszystko zmienilo, teraz to jest istny huragan czasami mysle, ze ma adhd. No ale tez nie moge narzekac bo sama soba sie zajmie, oglada bajki, bawi sie, ale czasami do salu mnie doprowadza... Dzisiaj malo nie dostalam zawalu... Moje dziecko jest strasznym niejadkiem i usilowalam ja zupa nakarmic i akurat jak miala w buzi zaczela plakac, i cos jest w gardle stanelo, zaczela tak kaszlec i sie dusic, ze az czerwona sie zrobila lzy jej samoistnie z oczy plynely :-( Dobrze, ze zle sie nie skonczylo, bo mamusia do gory nogami przekrecila poklepala po pleckach, rece do buzi wlozyla i odetkalo sie dziecko...