reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Malaysia moj eM wlasnie mowie, ze gdzies kedys jakas kobieta od kichania umarla :szok:

Citrus a od smiania mozna dostac zawalu, wiec uwazaj bo wykonczysz nas wszystkie i zostaniesz sama:-D

reklama
Mamolinka, dobrze, że pomogłaś malutkiej i nic się nie stało :) Nikt tu nie będzie umierał przez najbliższe kilkadziesiąt lat, a już na pewno ze śmiechu. Ewentualnie dopuszczam lekkie popuszczenie moczu, no ale to... W ciąży podobno norma. Jak siknę, dam znac.

Perełka, oj dopisuje. Kamień z serca, że mama nie ma już ochoty wbić mi topora w głowę :-D

Ostatnia edycja:
Mamolinka, dobrze, że pomogłaś malutkiej i nic się nie stało :) Nikt tu nie będzie umierał przez najbliższe kilkadziesiąt lat, a już na pewno ze śmiechu. Ewentualnie dopuszczam lekkie popuszczenie moczu, no ale to... W ciąży podobno norma. Jak siknę, dam znac.

Perełka, oj dopisuje. Kamień z serca, że mama nie ma już ochoty wbić mi topora w głowę :-D

Ja osobiscie nie znam problemu popuszczania, bo nie zasczycil mnie w ciazy moze tym razem bedzie inaczej :-D:-D

Zapominajka ja jak patrze na to jak sie czuje to dopiero zauwazam, ze mam identyczna ciaze jak z Zuzia mialam i dlatego czuje, ze dziewczynka... Bardzo bym chciala ! W pierwszej ciazy wmawiali mi caly czas, ze bede miala chlopaka jak poszlam na USG i babka powiedziala, ze dziewczynka takiego szoku dostalam, ze sie rozplakalam... I jakos dojsc do siebie nie moglam, ze przez 4 miesiace slyszalam, chlopak, chlopak, chlopak po nocach mi sie to snilo a tu nagle dziewucha :-) Ale nawet jak tym razem bedzie chlopiec kochac bede tak samo.

Zapominajka, ale Ty się chyba dobrze czułaś rano, o ile pamiętam? Znów Cię dopadło? Ech, to okropne. Mówią, że ciąża to "taaaaaaaaaaaaaki błogi stan", w ogóle rzyganie tęczą. A tu wprost przeciwnie :dry:

Czysta rozkosz:baffled:

Citrus haha prosze ja juz nie wytrzymuje przestane Twoje posty czytac ! :-D Zanim zapyta to pewnie bedzie dzidzia miala juz z 4-5 lat a do tego czasu zdazy zapomniec. Ja tez mam przeczucie na dziewuche i caly czas mowie, ze bede miala Pole a moj eM uparl sie na chlopaka. Ja marze aby i ta dzidzia byla taka spokojna jak moja Zuzia byla dopoki nie zaczela chodzic hehe :D Naprawde moja Zuzia byla zlotym dzieckiem. Cale noce prawie przesypiala, kolek nie miala, nie marudzila. Pozniej jak zaczela chodzic to sie wszystko zmienilo, teraz to jest istny huragan czasami mysle, ze ma adhd. No ale tez nie moge narzekac bo sama soba sie zajmie, oglada bajki, bawi sie, ale czasami do salu mnie doprowadza... Dzisiaj malo nie dostalam zawalu... Moje dziecko jest strasznym niejadkiem i usilowalam ja zupa nakarmic i akurat jak miala w buzi zaczela plakac, i cos jest w gardle stanelo, zaczela tak kaszlec i sie dusic, ze az czerwona sie zrobila lzy jej samoistnie z oczy plynely :-( Dobrze, ze zle sie nie skonczylo, bo mamusia do gory nogami przekrecila poklepala po pleckach, rece do buzi wlozyla i odetkalo sie dziecko...

Matko co za przeżycia. Całe szczęście, że to się tak skończyło!

A co byś bardziej wolała? :)

Zdrowe bym wolała, płeć nie ma znaczenia:tak:

Dziewczyny niech mnie ktoras dobije:baffled: cały dzień spędzilam w toalecie,zwracając na sama mysl o jedzeniu:/ Mam dosyc:dry: A ja bede miec synka:D

Piszcie piszcie, za kilka tygodni się przekonamy :-D

Noelle współczuję, mam nadzieję, że ci przejdą dolegliwości w najbliższym czasie.

reklama
witam się :baffled:

ledwo zipie...wymiotuje cały czas i po wszystkim...teraz to juz nawet po karmi wymiotuje. Ledwo człapie na nogach i juz siły nie mam ... kilka takich dni i chyba juz się odwadniach, cały czas kręci mi się w głowie :-(

W pracy pół dnia spędziłam zabunkrowana w ubikacji, reszta myśli że ja tak ostaro pracuje, na magazynie pewnie byłam, ludzi na hali przypilnowałam, a ja po cichutku sobie wisiałam nad kibelkiem w ubikacji :-p

citrus - z seksem nie mam problemu bo mam zakaz przez pierwszy trymestr. Zresztą nawet nie mam ochoty, a mężowi na szczęście nawet nic takiego do głowy nie przyszło. Zreztą jest mi tak niedobrze że mogło by to grozić zwymiotowaniem do łóżka :baffled:

Do góry