reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Oj, no to mnie się coś wydaje, że nie wytrzymam kolejnego tygodnia aż do następnej wizyty :-D Dzidzia chyba zrozumie, że mama bardzo kocha tatę? W końcu bocian jej nie przyniósł, ani w kapuście ni znalazłam :cool2:

Dzieki Kochana moj eM mysle, ze mam jakies problemy psyczichne czytam Twoje posty i sama do siebie sie smieje ;) Wiesz ja mysle, ze dzidzia rozumie takie potrzeby

Zapominajka, ale Ty się chyba dobrze czułaś rano, o ile pamiętam? Znów Cię dopadło? Ech, to okropne. Mówią, że ciąża to "taaaaaaaaaaaaaki błogi stan", w ogóle rzyganie tęczą. A tu wprost przeciwnie :dry:

Hahahhahha mamolinka, skoro rozumie, to ciekawa jestem dlaczego za kilka lat zapyta, skąd się wzięła, hm? Co powiem? Że mama się śliniła na widok torsu tatusia i tak wyszło? No litości! :-D Tak sobie myślę, że będzie dziewczynka... Przerąbane. Trzeba będzie pilnować, żeby jej jakiś cymbał nie poderwał. Już się W. o to zatroszczy, znając nasze charaktery będziemy mieć małą łobuziarę :-)

Witajcie dziewczyny
Jak sobie czytam wasze posty to też się śmieję do komputera :) ja dopiero na początku drogi,jeszcze przed 1 wizytą,ale fajnie wiedzieć,że jest nas więcej :-D Czasem mam takie schizy,że boję się nawet kichnąć,żeby się dzidzi nic nie stało...

Postaram sie cos odpisac:)

A wiec dzisiaj bylam na miescie poszlam tylko do apteki i do zoologicznego dla krolika kupic tam jedzonko itp weszlam do apteki i wyszlam bo slabo mi bylo ale wiedzialam ze i tak musze wejsc wiec w koncu sie ualo a juz mnie mdlilo dojechalam do domu otworzylam bramke i przed samymi frzwiami wymiotowalam dzisiaj cos slaba jestem jeszcze zimno na polu...

dzewelajna tak jestem rocznik 86 milo mi a jaki miesiac?:)

citrus ja takie rozmowy prowadze ze szwagierka chociaz nie zawsze mam ochote ale ona to taka plotkara:D
Fajnie ze do mamy dotarlo ze bedzie babcia do taty tez w odpowiednim momencie to dotre:)
Uwielbiam kapusniak ale ze wzgledu na jelita musze omijac ech
Spokojnie nic nie myslimy:)

sharpnowaja no juz mozesz miec wymioty 7 tydzien to w sam raz...

Zapominajka dzieki;)ja tez jestem dzisiaj wypluta

karotka o takja tez sie szkole:D

akkm beta piekna:) bedzie dobrze

Co do seksu mnie sie tez nie chce...moj M ubolewa ale musi byc cierpliwy

Citrus haha prosze ja juz nie wytrzymuje przestane Twoje posty czytac ! :-D Zanim zapyta to pewnie bedzie dzidzia miala juz z 4-5 lat a do tego czasu zdazy zapomniec. Ja tez mam przeczucie na dziewuche i caly czas mowie, ze bede miala Pole a moj eM uparl sie na chlopaka. Ja marze aby i ta dzidzia byla taka spokojna jak moja Zuzia byla dopoki nie zaczela chodzic hehe :D Naprawde moja Zuzia byla zlotym dzieckiem. Cale noce prawie przesypiala, kolek nie miala, nie marudzila. Pozniej jak zaczela chodzic to sie wszystko zmienilo, teraz to jest istny huragan czasami mysle, ze ma adhd. No ale tez nie moge narzekac bo sama soba sie zajmie, oglada bajki, bawi sie, ale czasami do salu mnie doprowadza... Dzisiaj malo nie dostalam zawalu... Moje dziecko jest strasznym niejadkiem i usilowalam ja zupa nakarmic i akurat jak miala w buzi zaczela plakac, i cos jest w gardle stanelo, zaczela tak kaszlec i sie dusic, ze az czerwona sie zrobila lzy jej samoistnie z oczy plynely :-( Dobrze, ze zle sie nie skonczylo, bo mamusia do gory nogami przekrecila poklepala po pleckach, rece do buzi wlozyla i odetkalo sie dziecko...

Malaysia, boisz się kichania ze względu na dzidzię, a ja pół życia byłam przekonana i wszystkim wmawiałam, że jak kicham, to doznaję wstrząśnienia mózgu. Nie bój się kichać, najwyżej w późniejszym okresie ciąży trochę popuścisz :-D

reklama
ja wiem,ze mu nic nie zrobie :-D ale czasem mam takie jakies dziwne mysli,narazie jestem tylko po tescie wizyta we wtorek,jeszcze moja siostra mi truje,ze wszystko mi moze lekarz powiedziec i juz na glowe dostaje....

Do góry