dzień dobry,
Ja też już na nogach i pije jogurt własnej roboty, żeby naprawić organizm po 2 tygodniowej terapii antybiotykowej. I jestem z siebie dumna, bo wyszedł naprawdę dobry
wikkii - podziel się przepisem na jogurt

moja jogurtownica się kurzy to może ją uruchomię! tylko jakoś się zrazłam bo własnie średnio dobre mi te ogurty wychodziły...
aniaczek - cieszę się że już po szpitalu! wcinaj to żelazo hurtem! ja też ciekawa jestem swoich najbliższych wyników, bo ostatnio pierwszy raz w tej ciąży żelazo zaczęło spadać... na razie powoli więc farmakologicznie nic nie biorę... zobaczymy teraz....
Sembo buciki przecudne, mam coraz większą chęć zakupić jednak to szydełko i włóczkę! Jak tam kanapowe dylematy? udało się ogarnąć sytuację?
Zapo - głowa do góry, ponoć odwilż lada dzień więc i słońca ma być więcej

Jak fryzurka się spisuje? synek cudnie Cię powitał z rana!!! tarta,racuchy.... normalnie tak tu smakowicie że szok! u nas po tarcie już nawet wspomnienia nie zostały, a racuchy? robiła je moja nie żyjąca już 13 lat babcia.... normalnie smak dzieciństwa!
Noirel zdjecie matki karmiącej powala! podziwiam kobietę!
Kartagina jak tam zaparcia? też z tym walczyłam, dopiero hurtowa ilość mandarynek podziałała.... i pół lewatywy tez miałam za sobą.... ehhh uroki ciąży!
Wikkii mąż na medal ciuszki zakupił - ale najważniejsze że chciał! a peelingu się właśnie bałam stosować, ale po tym co Ci dziewczyny odpisały to może jednak spróbuję - mam cukrowy w domu...
Framama mam nadzieję że humorek choć trochę lepszy! Ja z pt na sb wstawałam 6 razy do wc, bo mała zołza po pęcherzu skakała, do tego skurcze w stopie i jakiś ból brzucha w międzyczasie... słowem: nocka masakra! A po południu wczoraj pojechałam z S do naszych znajomych bo meble skręcali i im pomóc trzeba było... o 22giej zasypiałam! Wróciliśmy, padłam spać i obudziłam się dzisiaj po 12h!!! po 11 rano!
Citrus jak zdrówko? lepiej coś?
Po ciąży nas tu widzę całe stado dietujących będzie!!! Ja się w sumie cieszę że mam tego bata nad głową w postaci wesela
Koktajl truskawkowy? u mnie zaplanowany na jutro rano!!!
Dziś zaliczyliśmy IKEĘ, ręczniki kąpielowe Matylda zyskała... kilka pierdółek zakupiliśmy....
Jest u mnie do końca tyg siostra z chłopakiem więc mniej mnie tu - ale jak widzę niezauważenie mnie nie było
Miłej reszty niedzieli!!!