reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

cześć dziewuszki! Musiałam dospać:-D

ja używałam pasa i po sn i po cc, polecam bo skuteczny ale trzeba wyczuć moment jak już nie boli szew żeby sobie gorszej biedy nie narobić. tak ok 4-6 tyg po porodzie.

Mój M nadal chory ale wygoniłam go ze zgrają do teściów:) też sobie muszę czasem odpocząć, no nie??:-)

dzięki za rady na zaparcia! wczoraj zjadłam jeszcze jabłka, wypiłam rumianek i koperkową, a dziś na czczo wodę z cytryną i wcinam jabłka ale suszone. duża woda stoi więc coś może ruszy:wściekła/y: jeszcze mam cykorię!
a mama mi przywiezie siemię i rodzynki to sobie zaparzę na wieczór.

cytrynko i wszystkie chorobździle ZDRÓWKA!!! ja niby zdrowa ale po nocy zawsze mnie gardło kuje, może śpię z otwartą buzią?? bo na plecach to wien że na pewno!:happy2:

reklama
a ja wciąż jestem wkurzona.
nawet zabrałam się za sprzątanie garderoby, bo już się wejść nie da.
pomysłów na obiady - brak.
siły życiowe -brak.
leżeć też nie mogę bo coś mnie boli w plecach.
a do maja daleko. i jak tu wytrzymać.
jeszcze ta cholerna zimna.
citrus,noelle zdrówka!

A ja właśnie miałam pytać co robicie na obiad;-)

Bo ja zrobiłam zapiekankę na francuskim cieście z mięsem mielonym, cebulą, czerwoną fasolą i suszonymi pomidorami i to wszystko posypane serem - 20 min w piekarniku i wyżerka taka, że teraz umieram :szok:

Framama trzymaj się, jeszcze tylko 3 miesiące, damy radę;-)

Dobry Dzień :)
Ja dzisiaj zrobiłam zupe-krem z dyni, a mój Luby swoje popisowe spaghetti :-p
Dzień zaczęłam od pysznego orzeźwiającego koktajlu z truskawek Mniam:tak:
Ale niestety od kiedy zaczęłam brać to żelazo, znowu mam problemy z zaparciami i ciągle kłuje mie po prawej stronie :/ Wodę pije hektolitrami i wcinam śliwki, za to jabłek nie mogę bo jestem na nie uczulona :-(

ja mam fasolkę po bretonsku od wczoraj i zastanawiam się czy jeszcze nie na juto :)
Co do ciasta to dość trudne do wykonania, czekolada nie zawsze chce współpracować, ale da się zrobić i sam etap wylizywania misek wart trudu.
męczy Was już bycie w ciąży? mnie dobijają te duszności, w ciąży z Eleną nie miałam ich tak wcześnie , ale też byłam młodsza, kobiety jednak powinny urodzić dzieci do 30

dobry ;)

Framama
a może spacer do cukierni, słodycze lekiem na każde zło ;)
Noelle, Citrus zdrowiejcie szybciutko

A ja na obiad zrobiłam pałki kurczaka z ziemniakami wszystko zapiekane w zalewie miodowej hmm niebo w gębie do tego surówka z białej kapusty
teraz czas na odpoczynek, mała zaczęła wojować chyba smakował jej obiad a najbardziej ciastko na deser

reklama
Do góry