reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Aniaczek - super że wszystko dobrze się skończyło :)
Zamominajka - jaką fryzurę zrobiłaś sobie? Grzywka jest ?:-D

Cytrus - zdrówka życzę!

Sembo - znów arcydzieło Ci wyszło! Trzymam kciuki żeby znalazło się zastępstwo w pracy

Ja na dzisiaj obiad mam gotowy (zupa kalafiorowa, schab w sosie ze śliwek, kluski śląskie i marchewka) więc tylko ogarniemy mieszkanie i leniu****emy do popołudnia :)

laptop się przeinstalowywał wczoraj cały dzień... aż się bałąm wejść zobaczyć ile stron do nadgonienia:)
noirel normalnie oczy wywaliłam!!! aż mi pikawa wali! na 90 str piszesz o koleżance z ciążą w kanale rodnym- miałam to z synem, ALE CO TEN LEKARZ JEJ ZROBIŁ?? PRZEPCHAŁ DZIECKO??? co to za potwór! mnie wcale nie badali bo bali się dotykać tego rozwarcia żeby akcja się nie zaczęła!!! ciekawe ile teraz ta dziewczyna wytrzyma.... życzę jej jak najlepiej!

PolaTola już sobie zapisałam ten przepis z kuskusa. jak stanę na nogi to zrobię:)

Sembo i Citrus zdróweczka; jeszcze 2 dni temu cieszyłaś się że choroba nie bierze a dziś... NIE DAJ SIĘ!!!

Sembo piękne buciki, dziś i ja startuję z szydełkiem choć płci nie znam... a do pracy musisz??

wczoraj cały dzień i dziś to samo... mam straszny ucisk na przeponę i oddychać mi ciężko...noc koszmarna- narządy wciskają mi się w żebra i wszystko kłuje, ciśnie i boli... jak ja wytrzymam to leżenie do końca - brzuch przecież maleć nie będzie a leżenie na bokach jest takie uciążliwe... żeby siedzieć można było. jeszcze się głupia obżarłam pierogów z jagodami i innych z twarogiem..żołądek wypchany i jest jeszcze gorzej!

Ostatnia edycja:
Sun do szpitala miała jechać.

Pola grzywkę mam, jestem bardzo zadowolona. Synuś mnie dziś przywitał: - mamusiu jak ty cudownie wyglądasz :-D

A młodociana tak się rozpycha, że co chwilę mnie boli inna część ciała :sorry2: i też przeponę okopuje, choć nie tylko.

sembo ja też robię racuchy, ciacho na nie juz wyrasta, podzielilam na 3 częście, z jabłkami, bananami i same mniam już sie nie mogę doczekać ;)

reklama
Do góry