reklama
Cytryna mi ostatnio pomogło TantumVerde - oczywiście nie przesadzałam z ilością, ale na gardło super. Do tego niezastąpiony CZOSNEK (uwielbiam
)
Sembo tak to jest wysłać gdzieś faceta
ale mam nadzieję, że poradzisz sobie z praniem tapicerki 

Sembo tak to jest wysłać gdzieś faceta

sembonzakura
Fanka BB :)
Aśka o facecie to ty mi nawet nie wspominaj, 4 godzine go proszę żeby wstał od komputera i zrobił coś w domu... Czasem bywa taki beznadzejny że ręce mi opadają ....
A to dzisiejsze struganko, czyli bamboszki dla kuzyna córeczki, na 1 urodzinki
ponieważ urodzona jest 13 lutego to motyw walentynkowy
)

A to dzisiejsze struganko, czyli bamboszki dla kuzyna córeczki, na 1 urodzinki

Kasienkadg
Oooo... nie bylo mnie chwile i nawet duzo do nadrabiania nie mam
Noirel - faceci to juz tacy sa... Oni ZAWSZE kupia cos po swojemu
Albo zrobia cos po swojemu
Sembo - buciki piekne <3
Ja wlasnie zjadlam kolacje - pierogi z truskawkami
A wczesniej wybralam sie do sklepu po prezent urodzinowy dla kumpeli
Zakupilam jej dzinsy w Stradivariusie. Nawet sama poprzymierzalam troche rzeczy, ale kupilam sobie tylko bluze, bo w niej jedynej nie wygladalam jak w worku po kartoflach
Na wiosne sa taaakie piekne kolory i takie fajne rzeczy - az zal ze w tym roku trzeba sobie raczej odpuscic kupowanie... Jedyne co napewno bede musiala kupic to kurtke - bo w zadna moja nie wejde ;]
Aaaa i jestem z siebie dumna bo ominelam dzis Smyka hehe;D jedynie kupilam malemu szczotke do wlosow w Rossmanie

Noirel - faceci to juz tacy sa... Oni ZAWSZE kupia cos po swojemu

Sembo - buciki piekne <3
Ja wlasnie zjadlam kolacje - pierogi z truskawkami

Aaaa i jestem z siebie dumna bo ominelam dzis Smyka hehe;D jedynie kupilam malemu szczotke do wlosow w Rossmanie
Ostatnia edycja:
natalia_bis
sembo buciki piękne:-)
korzystasz może z gotowych szablonów na szydełko czy sama kombinujesz z filmików?
ja robiłam dzisiaj z mamą takie Tutorial-Crochet baby ballet booties (Part 1) - YouTube :-)
korzystasz może z gotowych szablonów na szydełko czy sama kombinujesz z filmików?
ja robiłam dzisiaj z mamą takie Tutorial-Crochet baby ballet booties (Part 1) - YouTube :-)
Noelle1986
ale macie produkcje,czlowieka chwile na forum nie ma a tu powstaje strona za strona w zastraszajacym tempie.Od (tradycyjnie juz) jedzeniA po szydelkowanie
nie powiem,imponujace,szkoda ze mam do tego typu prac dwie lewe rece.
U mnie remont na calego,szal zrywania tapet,malowania,itd itp efekty z kazdym dniem coraz wieksze.Dzieki temu i humor lepszy i czas szybciej leci:-) same pozytywy;-)
a teraz.biore sie ,lezac w lozku nasmarowana cudami antyrozstepowymi i bedaca okopywana na rozne sposoby,za nadrabianie Was.

U mnie remont na calego,szal zrywania tapet,malowania,itd itp efekty z kazdym dniem coraz wieksze.Dzieki temu i humor lepszy i czas szybciej leci:-) same pozytywy;-)
a teraz.biore sie ,lezac w lozku nasmarowana cudami antyrozstepowymi i bedaca okopywana na rozne sposoby,za nadrabianie Was.
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cytryna na kaszel dobrze albo i lepiej działa herbata z majeranku, a do tego jest całkiem ok w smaku!
Zdrówka!!! Nie daj się.
No cudne. Ja też takie poproszę...
Noelle czekam na efekty remontowe :-)
Ja już lżejsza o włosy
Od razu mi lepiej!
Zdrówka!!! Nie daj się.
Aśka o facecie to ty mi nawet nie wspominaj, 4 godzine go proszę żeby wstał od komputera i zrobił coś w domu... Czasem bywa taki beznadzejny że ręce mi opadają ....
A to dzisiejsze struganko, czyli bamboszki dla kuzyna córeczki, na 1 urodzinkiponieważ urodzona jest 13 lutego to motyw walentynkowy
)Zobacz załącznik 534373Zobacz załącznik 534374
No cudne. Ja też takie poproszę...
Noelle czekam na efekty remontowe :-)
Ja już lżejsza o włosy

Od razu mi lepiej!
Podziel się: