reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

noirel no truno tym razem będzie jeść pseudo masło ;-)
mój ma do mnie pretensje ,że nic nie kupiłam zimnego do picia :wściekła/y:
a to ,że odkurzyłam, umyłam podłogę, ugotowałam zupe to nic ?:confused:

reklama
Zaaplikowałam sobie dwie herbaty z cytryną, trochę czosnku, łyżkę Hedelixu i paracetamol. Zrobiłam też syrop z cebuli, znaczy... robi się sam. Leżę pod kocem, czytam i modlę się, żeby mnie nie rozłożyło całkowicie... :baffled:

Cytryna mi ostatnio pomogło TantumVerde - oczywiście nie przesadzałam z ilością, ale na gardło super. Do tego niezastąpiony CZOSNEK (uwielbiam:rofl2:)

Sembo tak to jest wysłać gdzieś faceta :dry: ale mam nadzieję, że poradzisz sobie z praniem tapicerki :)

Aśka o facecie to ty mi nawet nie wspominaj, 4 godzine go proszę żeby wstał od komputera i zrobił coś w domu... Czasem bywa taki beznadzejny że ręce mi opadają ....

A to dzisiejsze struganko, czyli bamboszki dla kuzyna córeczki, na 1 urodzinki ;) ponieważ urodzona jest 13 lutego to motyw walentynkowy ;)) 20130125547.jpg20130125550.jpg

Oooo... nie bylo mnie chwile i nawet duzo do nadrabiania nie mam:-D

Noirel - faceci to juz tacy sa... Oni ZAWSZE kupia cos po swojemu:-D Albo zrobia cos po swojemu:dry:

Sembo - buciki piekne <3

Ja wlasnie zjadlam kolacje - pierogi z truskawkami;) A wczesniej wybralam sie do sklepu po prezent urodzinowy dla kumpeli;) Zakupilam jej dzinsy w Stradivariusie. Nawet sama poprzymierzalam troche rzeczy, ale kupilam sobie tylko bluze, bo w niej jedynej nie wygladalam jak w worku po kartoflach:dry: Na wiosne sa taaakie piekne kolory i takie fajne rzeczy - az zal ze w tym roku trzeba sobie raczej odpuscic kupowanie... Jedyne co napewno bede musiala kupic to kurtke - bo w zadna moja nie wejde ;]

Aaaa i jestem z siebie dumna bo ominelam dzis Smyka hehe;D jedynie kupilam malemu szczotke do wlosow w Rossmanie;)

Ostatnia edycja:
ale macie produkcje,czlowieka chwile na forum nie ma a tu powstaje strona za strona w zastraszajacym tempie.Od (tradycyjnie juz) jedzeniA po szydelkowanie :szok: nie powiem,imponujace,szkoda ze mam do tego typu prac dwie lewe rece.
U mnie remont na calego,szal zrywania tapet,malowania,itd itp efekty z kazdym dniem coraz wieksze.Dzieki temu i humor lepszy i czas szybciej leci:-) same pozytywy;-)

a teraz.biore sie ,lezac w lozku nasmarowana cudami antyrozstepowymi i bedaca okopywana na rozne sposoby,za nadrabianie Was.

reklama
Cytryna na kaszel dobrze albo i lepiej działa herbata z majeranku, a do tego jest całkiem ok w smaku!
Zdrówka!!! Nie daj się.

Aśka o facecie to ty mi nawet nie wspominaj, 4 godzine go proszę żeby wstał od komputera i zrobił coś w domu... Czasem bywa taki beznadzejny że ręce mi opadają ....

A to dzisiejsze struganko, czyli bamboszki dla kuzyna córeczki, na 1 urodzinki ;) ponieważ urodzona jest 13 lutego to motyw walentynkowy ;))Zobacz załącznik 534373Zobacz załącznik 534374

No cudne. Ja też takie poproszę...

Noelle czekam na efekty remontowe :-)

Ja już lżejsza o włosy :-D
Od razu mi lepiej!

Do góry