reklama
rany, ale wy dziewczyny produkujecie
normalnie nie da rady nadrobic, ajk sie odpusci dłuzej niż 3 godziny
Zosia zasnęła, to mam chwilęczasu, ale nie dam rady nadrobić
mam nadzieję, że u wszystkich wszystko OK...
zdrówka życzę i lece się na chwilę położyć, bo ta gonitwa dni ostatnich chyba nie pomogła Młodemu... jakoś dziwnie się czuję, ale skurczów na szczęscie żądnych nie ma... ale jakieś takie dziwne wrazenie z szyjką mam... no nic - idę we wtorek do lekarza to sie wyjaśni, czy wszystko OK...
trzymajcie się zdrowo i cieplutko

normalnie nie da rady nadrobic, ajk sie odpusci dłuzej niż 3 godziny

Zosia zasnęła, to mam chwilęczasu, ale nie dam rady nadrobić

mam nadzieję, że u wszystkich wszystko OK...
zdrówka życzę i lece się na chwilę położyć, bo ta gonitwa dni ostatnich chyba nie pomogła Młodemu... jakoś dziwnie się czuję, ale skurczów na szczęscie żądnych nie ma... ale jakieś takie dziwne wrazenie z szyjką mam... no nic - idę we wtorek do lekarza to sie wyjaśni, czy wszystko OK...
trzymajcie się zdrowo i cieplutko
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
zapo taki facet ,jak Twój synek to Skarb!
ja dziś w wisielczym nastroju. a co jesli będę mieć cukrzyce? mam jakieś dziwne lęki.
ja dziś glukozę miałam nie obylo się bez przygód.
obiadki u Was super, ja nie mam siły na gotowanie. jestem taka senna.
Też mam taka jazdę. Myślę, że to mam w głowie. Mam nadzieję, że te przygody dotyczyły geriawitów w kolejce, a nie samopoczucia.
Noirel dzięki za fotkę. Jestem pełna podziwu dla tej babki. Ja bym pewnie płakała nad swoim losem

dziewczyny mordęgę dziś przeżywam!!! żebra mnie bolą chyba już z każdej strony, w południe jakieś skurcze okropne i bolące- myślę że to jelita bo zaparcia mam straszne. znacie jakieś sposoby?
zjadłam już jabłka, activie z dosypanym błonnikiem, wypiłam herbatę koperkową i nic... bobki jak u królika!! znacie jakieś sposoby?
jakby mnie przez maszynkę przekręcił... wyrzuty mam bo córcia chce się cały dzień bawić bo sobota a ja siły nie mam
zjadłam już jabłka, activie z dosypanym błonnikiem, wypiłam herbatę koperkową i nic... bobki jak u królika!! znacie jakieś sposoby?
jakby mnie przez maszynkę przekręcił... wyrzuty mam bo córcia chce się cały dzień bawić bo sobota a ja siły nie mam
reklama
Podziel się: