reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
PolaTola smacznie brzmi Twój obiad, mąż do mnie dzwonił czy wracając z pracy nie kupiłabym golonki i byśmy upiekli bo mu się zachciało, i weź tu nie przytyj...

Kartagina współczuje leżenia, ale mus to mus. Mój mi ,,skacze'' po pęcherzu bo cały czas mi się chce siusiu i na usg Pani mi potwierdziła, że mały majstruje przy pęcherzu.

Zapomniajka to na prawdę musisz bardzo ładnie wyglądać w tej kwestii dzieci są bardzo szczere!

Uwielbiam racuchy, robiliśmy w ubiegły weekend.

Koniec pracy, wstąpię na zakupy i do domku:-p żeby nie było za kolorowo czeka mnie miedzy innymi prasowanie, zobaczymy czy leń nie wygra :cool:

Też bym zjadła racuchy... Takie mączne rzeczy to się u nas je raz na pół roku, może właśnie nastał ten dzień? :-D Chociaż nie, Waldi będzie robić kofty wołowe z sosem czosnkowo-miętowym, bo już obiecał. Oczywiście przy okazji dostałam ochrzan, że chora jestem tylko dlatego, bo łażę po domu z "gołą dupą" i bez czapki i szalika (to na dworze).
Tak czy siak, bleeeee. Nie byłam chora tak dawno, że już zapomnialam, jak to jest :baffled:

Zapominajka, a rzeczywiście, Sun pisała o szyjce! Na pewno jest wszystko dobrze, tylko po prostu pewnie nie chce jej się wchodzić na forum, zresztą dużo dziewczyn bywa tylko od czasu do czasu. Nie martwmy się na zapas, bo wykrakać nie ma potrzeby ;-)
I Twój synek jest przesłodki, że Ci takiego "komplementa" strzelił :-) A jak mężowy?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziś na obiad z córą wymyśliłyśmy sajgonki - same robiłyśmy:-). Zjadłam 6 i chyba zaraz pęknę :-)

Na dalszą część dnia mamy zaplanowane:

LEŻENIE DO GÓRY BRZUCHAMI i tego się będę trzymać ;-)

No kochany jest, Wie jak z kobietami rozmawiać :-D

Co wy wszystkie z tymi racuchami. Ja ich chyba z 10 lat nie jadłam, a teraz to już będę musiała pomyśleć.
Choć dzisiaj to tartę z jabłkami robię, bo mi wszystkie serwujące w tygodniu smaczek zrobiły.

Zapo zazdroszczę takiego kochanego synka:-)

Sembo ja już Ci mówiłam żebyś pomyślała nad zarobkiem z szydełkowania;-)

Aniaczek ja niestety też mam lenia - zwłaszcza na punkcie prasowania:-p

zapo taki facet ,jak Twój synek to Skarb!
ja dziś w wisielczym nastroju. a co jesli będę mieć cukrzyce? mam jakieś dziwne lęki.
ja dziś glukozę miałam nie obylo się bez przygód.
obiadki u Was super, ja nie mam siły na gotowanie. jestem taka senna.

hej dziewczyny
właśnie odsprzątałam się troszkę i mam chwilkę..
citrus drosetux powinien pomóc do tego tamtum verde bo zaraz pewnie gardło cię zacznie boleć od kaszlu i kuruj się prędko:-)

zapo synek genialny i jaki dżentelmen:-)

sembo to faktycznie zdolniacha jesteś :-) my dzisiaj drugiego bucika robimy i już dużo lepszy....trening czyni mistrza;-)
a ja dzisiaj na obiad rosołek i kurczaczek z grilla:-)

reklama
gdzieś padło pytanie jak się karmi bliźniaki...znalazłam na fb...
150963_590337740993178_1770670583_n.jpg

Do góry