reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

120/60 to ciśnienie wzorowe! Ja niestety jestem na lekach chodź w pierwszej ciąży problem ciśnienia nie istniał. Moze to przez to, ze u mnie byle powód to włącza się panikator i się sama nakręcam.

Ja miałam nadcisnienie w pierwszej ciazy , a teraz miałam 2 skoki 150/90 a tak sie trzyma grzecznie w dole.. nawet zcasem mam niższe... ale ja tez biore zastrzyki przeciwzakrzepowe i acard a one tez pomagają zapobiegac nadciśnieniu w ciąży.

Zapominajka u mnie nie ma szans na taki obiad, moj chłop lubi miecho... a ze pracje po części fizycznie, po części umysłowo więc miesko na obiad staram się miec...

reklama
Zapominajka, dawaj no na te pyry z gzikiem jakiś przepis. To podobno dobre jak cholera :-) Chętnie uczynię, choć mam alergię na obiady "bezsurówkowe" i jak przez jeden dzień nie szamam sałaty i innych takich zielonych, to mnie trzęsie :-D

Mysiak, u nas obiad bez mięcha to nie obiad :-D (ale żadnej wieprzowiny i panierek) :-p

Ale wy plodzicie tu od rana:-D

Zapo - witaj w klubie - tez dzis mialam impreze i pod drzwiami stalam:-D A malo tego okropne parcie na pecherz w nocy:szok: I przy kazdej probie przewrocenia sie z boku na bok pobudka:szok:

Kitka - &&&&&& mam nadzieje, ze to nic powaznego...

Viki - witaj;) I gwarantujemy, ze z nami bedziesz myslala o jedzeniu jeszcze czesciej:-D

Citrus - &&&&& za twojego kolosa:-)

A ja mam dzis spaghettiiiiiiii :-p

Zapo - motywuje cie - ja po nocnej imprezie wstalam o 8.30, bylam z psem, pomylam gary i poukladalam w szafie:-) Zaraz musze leb umyc,ogarnac chate z wierzchu, doprowadzic zasyfione podlogi do porzadku a o 16 jade do pizzerii;) A wieczorem moje plecy mi pewnie odpadna:wściekła/y: Jedyne co mi pomaga na ten bol to kapiel i lezenie:-(

Kaja - o jak milo idziemy teraz leb w leb;D 22maj rulezzz:-D Chociaz z usg mi wychodzi ciagle 18 maj i mama mi wywrozyla ze do terminu nie dotrzymam:szok:

reklama
Mi tez sie nic nie chce... wlasnie w wannie poleguje:)
Zamowilam sobie tez mojego wymarzonego samsunga (tel),jutro kurier przywiezie-bede miala zabawe:) tylko wirtualnej klawiatury trzeba sie bedzie nauczyc,bo teraz mam slide i to zupelnie inna bajka...
U mnie zadnych imprez w brzuchu nie ma:( jakis kujon i sztywniak tam siedzi czy jak? Do kogo ona sie wdala ja sie pytam?!

Do góry