reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
o matko dziewczyny, o 18 się wczoraj zmyłam bo znajomi przyszli a wy piszecie-końca nie widać! która to pisała o makaronie z truskawkami? BĘDĄ i u mnie!!tym bardziej że mam całą szufladę truskawek zamrożoną!:)

Kitka co się dzieje? czy to jakiś etap krwawień/plamień, czy co?? moja szwagierka też w szpitalu- krwiak jej pękł ale na szczęście się wchłania i ciąża w miarę bezpieczna!

a ja dziś idę na 14.30 włożyć pessar... brrrrrrr przeraża mnie to bo nie wiedziałam że on jest taki duży i boję się skurczy... TRZYMAJCIE KCIUKI!

Citrus powodzenia na kolokwium! ;-)

Viki witaj w gronie majóweczek:)

cóż to ostatnio epidemia plamień?
Kitka kciuki mocno zaciśnięte &&&, pewnie to nic takiego ale jasne nie można bagatelizować takich rzeczy
witaj viki87 :)
a ja na fitnes pomykam :)

Dzien dobry :)

Matematyka :szok:
mistrzu szacunek!

a dziękuje, musze dorobic, zeby na leki nie brakło hyhy :)
ALe moj najbardziej znienawidzony dział, czyli trygonometria.. i od razu mowie.. nie nie jestem nauczycielem.. poprostu wykorzystuje zarobkowo swoje umiejętności :)

Viki witaj.. ja tez termin na 27 maj i tez mam córcie prawie 5 letnią... i tez mam leki na nadcisnienie zapisane, ale poki co nie biorę gdyż cisnienie cudem trzyma sie w normie :) czyli 120/60 :)

Wy tu o jedzeniu a ja sie wczoraj objadłam ratatuj'em z makaronem, wciągnełam 3 porcje i tyle hahahah a dzis sie czuje pełna jak balon...

Kartagina trzymam kciuki za załozenie pessara.. bedzie dobrze :)

Kitka zaciskam kciuki za wizyte... choc ja bym pewnie juz w szpitalu siedziała

Ostatnia edycja:
Witaj Viki:)
wam kochane też dzień dobry mówię! S już do pracy wyprawiony, kawka wypita... Idę pod prysznic a potem za projekt się biorę więc dziś dzień przed kompem:)
na obiad dziś planuje sałatkę z kurczakiem - taką na bazie lodowej, pomidorów, ogórków i innych pyszności:) Muszę tylko do warzywniaka wyskoczyć bo nie wszystko mam:)

Kitka - kciuki już zaciskam! Mam nadzieję,że te plamienia to nic złego!

kartagina - za Ciebie też &&&

120/60 to ciśnienie wzorowe! Ja niestety jestem na lekach chodź w pierwszej ciąży problem ciśnienia nie istniał. Moze to przez to, ze u mnie byle powód to włącza się panikator i się sama nakręcam.

reklama
Kartagina &&&& długo cię potrzymają w szpitalu?

Mysiak no na leki musi być :-D

U mnie na obiad dziś pyry z gzikiem - tak sobie chłop zażyczył. Dużo pracy więc nie mam.

Do góry