reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Termin porodu mam na 27 maja, pierwsze usg wykazało chłopca,poniedziałkowe stwierdziło, że nie wiadomo bo to co było między nogami to pewnie pępowina i nie wiem:/
Mam 5 letnia córeczkę i ze względu na przymusowe l4 (skoki ciśnienia w ciąży) ogromną potrzebę kontaktu z ludźmi:)

reklama
Witam w klubie obżartucha :-D
Ja się wczoraj nie doczekałam nic z pyszności.
U mnie chętnego na bieg do sklepu nie było, zresztą pleców też nie ma mi kto wymasować, a zaczynają dokuczać :-(
Sama sobie przecież nie dam rady :dry:

Dziewczyny, przepraszam że wyskoczę tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale zastanawiam się... kiedy zacząć pakować torbę do szpitala (wiem, że jeszcze za wcześnie, ale chcę znać Wasze opinie):-)

Jeśli nie będzie palnowanej cc, to ok 34 tygodnia.

HEhs.. nie doczytam was laski... dzien pełen wrazen i napięty do granic mozliwosci....

Przed chwilą wyszło dziecko (18-letnie) z korepetycji z matematyki... natrudziłam się , natłumaczyłam i czuje sie odmóżdżona.... 2h na raz to już dla mnie za duzo...

Matematyka :szok:
mistrzu szacunek!

Ja się znowu nie wyspałam. W brzuchu miałam imprezę i to taką do wczesnych godzin porannych :sorry2:
Szkoda, że nie zostałam zaproszona :dry:

Witaj Viki81!

Witam sie troszku rozdygotana:no: o 7 rano miałam jakieś podejrzane plamienia żywą krwią:no: 2 dni temu było to samo tylko mniej. Gina mam na poniedziałek ale stwierdziłam, że czekać tyle to ja nie mogę i zadzwoniłam do niego z pytaniem co robić. Tak więc dziś na 17.45 mam wizytę u innego lekarza (mój niestety przyjmuje tylko w pn) i bardzo proszę o &&&&&&&

Cześć dziewczyny. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Termin porodu mam na 27 maja, pierwsze usg wykazało chłopca,poniedziałkowe stwierdziło, że nie wiadomo bo to co było między nogami to pewnie pępowina i nie wiem:/
Mam 5 letnia córeczkę i ze względu na przymusowe l4 (skoki ciśnienia w ciąży) ogromną potrzebę kontaktu z ludźmi:)

Witaj;-) widzę, że mamy trochę wspólnego:-D też mam termin na 27, również mam 5 letnią córę;-) i skoki ciśnienia także:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w klubie obżartucha :-D
Ja się wczoraj nie doczekałam nic z pyszności.
U mnie chętnego na bieg do sklepu nie było, zresztą pleców też nie ma mi kto wymasować, a zaczynają dokuczać :-(
Sama sobie przecież nie dam rady :dry:

Jeśli nie będzie palnowanej cc, to ok 34 tygodnia.

Matematyka :szok:
mistrzu szacunek!

Ja się znowu nie wyspałam. W brzuchu miałam imprezę i to taką do wczesnych godzin porannych :sorry2:
Szkoda, że nie zostałam zaproszona :dry:

Witaj Viki81!

alez oczywiscie ze zostalas zaproszona..tylko, jakby..pod drzwiami stalas:-D

witaj Viki na naszym "jestes tym co jesz " foum:-D

siemanitos matki, my od 20 minut na nogach, kawa pachnie..sniegiem posypalo, hmmm...

Kitka_86- kciuki zaciskam, poloz sie i lez do wizyty

rysia420- ja z synkiem w 34 tygodniu mialam torbe spakowana, teraz bede miala planowana cc ale tez kolo 34 tygodnia sie juz przygotuje bo nigdy nic nie wiadomo

viki81- witaj :)

a ja z Nielsiem w domku chorzy... zaaplikowalam sobie sinupret i mam nadzieje ze bardziej mnie nie rozlozy....

reklama
Do góry