reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

A ja właśnie wymyśliłam..... jutro placki ziemniaczane z sosem ... ślinotok mi się załączył, a w piątek będę od rana lepiła pierogi z mięsem (farsz zrobię jutro) - mężowy sobie zażyczył, bo wraca ze szkolenia i wypadało by być dla niego miłym:-p.

Właśnie się zastanawiam nad wysłaniem córy do sklepu - oczywiście po lody, wszystko przez was, Grycana o smaku latte.
Nie zastanawiam się wysłałam;-) zaraz będę miała lody:szok:

Nanu gratuluję ruchów :-)

George całe szczęście, że nic poważnego się nie dzieje:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, przepraszam że wyskoczę tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale zastanawiam się... kiedy zacząć pakować torbę do szpitala (wiem, że jeszcze za wcześnie, ale chcę znać Wasze opinie):-)

George tak sie ciesze,ze wszystko ok!Super!Teraz odpoczywaj i sie rozluzniaj.Moze byc lodami :-)

Aska ale przeklenstwo!Jak to nie ma lodow :angry:

Ja lody jeszcze dzis zjem.Ale dotad udalo sie zjesc makaron razowy z pomidorkami,papryka i kukurydza.Kukurydze moglabym jesc tonami teraz.W kazdej postaci i konfiguracji....:-)

Okolo 32tc sie tutaj mozna zapisac juz do szpitala.Czyli uzupelnic dokumenty,omowic przebieg oczekiwanego porodu.Ja mysle,ze tych kilka klamotow to nawet jak zaczne rodzic zdaze spakowac.Ale pewnie dla pewnosci bedzie czekac torebecka okolo 36tc.

Ostatnia edycja:
ja w pn zjadłam 2 rurki z bitą śmietaną,napoleonkę i tiramisu,wtorek opakowanie faworków,dziś sernik i eklerka i chyba starczy na jakiś czas...na kolacje zapiekanki :-) aaa i od kilku dni na kolacje jem kanapki ze smalcem...takim z cebulką i jabłkiem:szok:

reklama
Jutro jadę na zakupy do Wola Parku i tam na pewno będą moje lody.
Za to Piotrek (właściciel sklepu na osiedlu) ma już u mnie przerąbane:wściekła/y:

Ja torbę też koło 36 tyg. spakuję - ale koszulę do szpitala już kupiłam. I myślę, że można już wyposażenie tej torby kompletować, co by się nie okazało, że w razie czego to mój mężowy będzie się musiał tym zająć:laugh2: już widzę jego minę:szok:

Do góry