reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ale miałam nadrabiania. To już 1000 stron, rany!

Sluchajcie, Zaczęłam plamic. Najpierw na brazowawo, potem różowo.Nie było czystej krwi, ale mam taki ból/ucisk szyjki macicy jak przy okresie. Mała sie rusza, szaleje wręcz, ale martwię sie. Któraś tak miała?

Nanulika, podziwiam odwagę jesli o dentyste chodzi oraz życzę powodzenia z działalnością. Musisz być podekscytowana, co?

Nia, na pewno dowiadywalas sie o rożnych metodach usuwania skórki,ale są takie, które nie wymagają pobytu dziecka w szpitalu. Jakbyś chciała jakieś info, daj znać:-)

Dużo słyszałam o glukozie, która podają w pl. Miałam szczęście w tej kwestii, bo moja była pyszna, o smaku mango:-)

georgusiu, kochana, pogadaj z lekarzem, koniecznie, a jak nie masz mozliwosci to jedz po prostu na ostry, ja bym sprawdzila

reklama
george ja na twoim miejscu juz bym u lekarza byla! cholera wie czy jakies rozwarcie czy cos z szyjka. normalne to nie jest.lepiej sprawdzic

czesć dziewczynki moje kochane :-)
jestem mega w...... bo wciąż poprawiam cholerną prace.mam dość.
mam też zamiar upiec placuszek ,a niech w boki idzie .w sumie to mi i tak już nic nie pomoże :no:
george koniecznie do lekarza !
zapominajka współczuje bólu głowy. mnie przestała boleć wczoraj.miałam 3 dniową migrenę.
mdła współczuje choroby!

george ty się nawet nie zastanawiaj co masz robić- brunatne to przyschnięta krew, różowe to świeża. Moja szwagierka w tamtym tyg tak miała, okazało się że ma jakiegoś krwiaka a zatrzymali ją na kilka dni..teraz się wchłania ale leżeć musi. Nigdy nie można lekceważyć nawet odrobiny krwi!

mój pessar właśnie przyszedł, wieczorem zadzwonię do gina to się umówię, pewnie na jutro na założenie...

Jestem już kochane w poczekalni.Wepchnelam się.Dla rozluźnienia czytam oferty kliniki.Wyobrazcie sobie,ze np.po porodzie mozna zamówić sobie w sali zrobienie paznokci,fryzury czy nawet depilacja:-)

George daj znac co i jak.I zamow depilacje od razu :-D A swoja droga przeciez pazurow nie wolno przy takim malenstwie?A tu w ofercie kliniki? :-D

Dziewczyny dzieki piekne za zyczenia zdrowia!Mam nadzieje,ze sie wszystko jakos rozejdzie po kosciach.Mam nieodparte wrazenie,ze wlasciwie zareagowalam z tym ibuprofenum i zdusilam gada(zapaleniowego) w zarodku.I juz bedzie chyba lepiej.W kazdym razie jak dotad syrena nie zostala uruchomiona.Mila odmiana...;-)

reklama
może pazury nie są wskazane...ja mam naturalnie długie paznokcie i z krótkimi nie umiem funkcjonować,przy pierwszym porodzie straszyli mnie że w szpitalu położne mi siła obetną...ale jakoś się udało,teraz też nie zamierzam obcinać :-) a przez nie uwagę to i krótkimi można krzywdę zrobić :eek:

Do góry