reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ale miałam nadrabiania. To już 1000 stron, rany!

Sluchajcie, Zaczęłam plamic. Najpierw na brazowawo, potem różowo.Nie było czystej krwi, ale mam taki ból/ucisk szyjki macicy jak przy okresie. Mała sie rusza, szaleje wręcz, ale martwię sie. Któraś tak miała?

Nanulika, podziwiam odwagę jesli o dentyste chodzi oraz życzę powodzenia z działalnością. Musisz być podekscytowana, co?

Nia, na pewno dowiadywalas sie o rożnych metodach usuwania skórki,ale są takie, które nie wymagają pobytu dziecka w szpitalu. Jakbyś chciała jakieś info, daj znać:-)

Dużo słyszałam o glukozie, która podają w pl. Miałam szczęście w tej kwestii, bo moja była pyszna, o smaku mango:-)

George mam nadzieję, że te plamienia to nic poważnego, dzwoniłaś albo idziesz z tym do lekarza??

Ja jutro jadę na glukozę, właśnie dzwonili ode mnie z pracy ... czy mogła bym przyjechać na chwilę, więc jak już mam się zwlec rano z wyrka (bo tylko rano nie będę stała w korkach) to przy okazji pojadę zrobić to badanie, tylko jeszcze tam zadzwonię zapytać czy mam mieć swoją glukozę:sorry:

Ostatnia edycja:
George- jedz lepiej by byc pewna co z tym plamieniem, tak myslalam sobie ze bedziesz wiedziala o tym wiecej :) u nas tez jest to robione w ciagu dnia i wieczorem dziecko wychodzi do domu, tylko ze moj m jest uczulony na narkoze, to genetycznie uwarunkowane, i nie wiadomo czy maly po nim tego nie ma, dlatego tez musialby zostac jedna nocke na obserwacje, obecnie jesli anastezjolog wie o tym uczuleniu to dostanie taka narkoze ktora nie zawiera substancji trigger- czy jak to sie tam nazywa, ale ze jest to niebezpieczne dla zycia dla swietego spokoju pewnie musialby jedna noc byc w szpitalu, ale narazie odkladamy ten zabieg i probujemy ta mascia, jak nie to wczesna wiosna bedziemy musieli sie zglosic do lekarza, jak cos to chetnie skorzystam z Twojej wiedzy na ten temat i napewno napisze, dzieki

a ja glukoze mialam juz i jakos przezylam :)

witamy sie po imprezie
laugh.gif

ach, moje czteroletnie dziecko potrafi spac do 10, chwala jej za to
laugh.gif

NANU, swietny pomysl z ta firma..

wo matko!!! tak dlugo, proponuje zamiane na conajmniej tydzien zebym sobie odpoczela :) moj o 6 juz gotowy do zabaw, a ze i tak mowilas ze na bezsennosc cierpisze to potowarzyszy :)

Ostatnia edycja:
Z Mloda od rana wszystko ok.A wczoraj do 23:00 walczyla.Jeczala,marudzila,plakala...Dzisiaj zostal lekki kaszelek.A goraczke miala 38,5°C juz tylko ibuprofenem zbilam.Tzn nie zbijalam temperatury(bo moj lekarz powtarza,ze do 39°C to zadna temp.u dziecka) tylko przez ten bol,ktory jej spac nie pozwalal.Doktorek powiedzial zeby szla jutro do przedszkola.No to ok...

Glukoze mialam ostatnio robiona.Ale tej z Polski,kupionej w aptece i wysiedzianej na przychodniowym korytarzu nie zapomne :no::-) Teraz dostalam soczek porzeczkowy(tak to smakowalo) i po godzince mialam krew pobrana i do domu.Bylo mi troche mdlo...ale bez przesady!I pewnie szybciutko o niej zapomne.W Polsce pamietam furie babc w poczekalni(bo po godzinie bez kolejki-zeby bylo punktualnie),dyskusje pacjentow przed laboratorium,walka o miejsce w kolejce...Czyli cud-miod :-D

George zadzwon przynajmniej do gina i powiedz co sie dzieje...

Mama sie zapowiedziala na popoludniowej kawie.Musze poodkurzac bo mi zwierzaki teraz podwojnie balagania.

Ostatnia edycja:
George- jedz lepiej by byc pewna co z tym plamieniem, tak myslalam sobie ze bedziesz wiedziala o tym wiecej :) u nas tez jest to robione w ciagu dnia i wieczorem dziecko wychodzi do domu, tylko ze moj m jest uczulony na narkoze, to genetycznie uwarunkowane, i nie wiadomo czy maly po nim tego nie ma, dlatego tez musialby zostac jedna nocke na obserwacje, obecnie jesli anastezjolog wie o tym uczuleniu to dostanie taka narkoze ktora nie zawiera substancji trigger- czy jak to sie tam nazywa, ale ze jest to niebezpieczne dla zycia dla swietego spokoju pewnie musialby jedna noc byc w szpitalu, ale narazie odkladamy ten zabieg i probujemy ta mascia, jak nie to wczesna wiosna bedziemy musieli sie zglosic do lekarza, jak cos to chetnie skorzystam z Twojej wiedzy na ten temat i napewno napisze, dzieki

a ja glukoze mialam juz i jakos przezylam :)

wo matko!!! tak dlugo, proponuje zamiane na conajmniej tydzien zebym sobie odpoczela :) moj o 6 juz gotowy do zabaw, a ze i tak mowilas ze na bezsennosc cierpisze to potowarzyszy :)

dawaj go, na tydzien:-D

reklama
Do góry