reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Jestem już kochane w poczekalni.Wepchnelam się.Dla rozluźnienia czytam oferty kliniki.Wyobrazcie sobie,ze np.po porodzie mozna zamówić sobie w sali zrobienie paznokci,fryzury czy nawet depilacja:-)

kciuki zaciśkam!!!

A ja słuchajcie mam wrażenie że chyba dostałam 2 kopniaki!
nie wiem czy to to, ale jakieś 40min temu, siedziałam przed kompem i nagle raz mnie coś 'kopnęło" tak głęboko w środku na dole, a po ok 30 sek drugi raz! Aż podskoczyłam bo nigdy nic takiego nie czułam. Poszłam się potem położyć, wsłuchać w brzuch ale nic z tego, więcej takich atrakcji nie było...
czyżby nareszcie mała dała mamie o sobie znak?!!!

jak się powtórzy że to to to będę pewna, ale póki co domniemam...

reklama
Nanulika, nie, to nie maleństwo, to Twoje jelita nagle ożyły i zaczęły karnawał :-D

No jasne że maluch!

A tak już skoro w temacie... nie wiem, co jest z aktywnością mojego dziedzica, ale kurna tak się kręci bąk jeden, że na brzuchu mam fale Dunaju, które po prostu WIDAĆ :sorry:

citrus
ja już tak się wsłu****ę że niedługo sama siebie za wariatkę wezmę! w życiu nie wiedziałam,że mój brzuch tyle dźwięków wydaje a przez stetoskop okazało się że i owszem...'
ale to dzisiaj było inne, znienacka - z zaskoczenia, jak wcale się nie wsłuchiwałam! i jakieś silniejsze:)
jejjjuuuuuu....

Noirel moja koleżanka nosi od lat b. długie tipsy. Jak urodziła córę to się w szpitalu po głowach pukali. A ta z tymi pazurami tak malucha obsługiwała, że szok. Nigdy nawet nie drasnęła.

Jejku ja chce pączka i loda i malin z bitą śmietaną i.... POMOCY

Nanu - ruchow dziecka nie da sie pomylic z niczym, wiec to napewno to;)

Female - Martini stoi mi w barku, lod jest, cytryna tez... Tylko wypic nie mozna:-D

Mozecie nie mowic o jedzeniu?:szok: Bo ja bym w tym momencie zjadla wszystko... I paczka... I lody... TRUSKAWKI z BITĄ ŚMIETANĄ.... O matko... Ide po sernik do lodowki:-D

Zawsze mozna na Was liczyc...Jak sie przez chwile wydaje,ze apetyt zostal zaspokojony to wchodzi sie na bb a tu....mmmm...Ja lody z malinami i bita smietana poprosze :-) Malin nie mam.Ale mam lody i domowa plewe czekoladowa...:szok:

Z tymi pazurami jak sie tylko po glowach pukaja to i tak dobrze.Widzialam jak polozna dziewuszke zwyzywala od najgorszych i ze dziecka wlasnego nie kocha bo tipsy miala.Dziewuszka zalala sie lzami i nie wiedziala co robic.A czesc nowych "kolezanek" po porodzie tez jej zycia nie umilalo.Paranoja jakas.Pewnie dziewczyna przz wsparcie w szpitalu w deprese poporodowa wpadla...

reklama
a ja sobie dziś dogodziłam i zjadłam pączka :)
moje dziecko ma dziś cały dzień bezsenność od rana się wierci myślałam, że jak pójde na spacer to zaśnie a gdzie tam :)

George &&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry