reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Wyglądają pierwszej gwiazdki starsi,młodzi oraz dzieci,
zima bielą świat okryła,śnieg w gwiazdeczkach z nieba leci.
Stos prezentów i choinka,zapach kutii i piernika,
atmosfera świąt cudowna niech każdego wnet przenika.

W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najwazniejszych życiowych decyzji.
WESOŁYCH ŚWIAT

Kochane wpadam z życzeniami

Zdrowych pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Mnóstwa prezentów pod choinką i spełnienia marzeń .

U mnie choinkę już maż ubrał .
Ja spędziłam dzień w kuchni .
Jak na razie jest już
rybka po grecku
pasztet
bigos
chlebuś
rafaello
na jutro zostają kluski z makiem
uszka z sosem grzybowym
smażenie karpia
i oczekiwanie na wigilię
A wieczorem dalsza część roboty ,bo w 1 dzień chrzciny :-):-):-)

dziewczynki tego wątku nie da się zamknąć .
Można utworzyć grupę zamkniętą ,ale taka już jest ,więc trochę bez sensu moim zdaniem otwieranie nowej.
Jestem za dopisaniem do grupy już istniejącej chętnych majóweczek .:tak:

A to nasza choinka :-)

Załączniki

• 20121224937.jpg
    20121224937.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Cześć lasencje i lasencjowiątka;)

Życzymy Wam wspaniałych Świąt w prawdziwie rodzinnej atmosferze, dużo radości i śmiechu Waszych maluchów, miłości i czułości od Waszych mężczyzn, ciekawych prezentów, fajnych godzin spędzonych przy stole z bliskimi, no i aby te wszystkie kalorie poszły Wam w cycki, a nie w biodra

Ania & Chłopaki Co.

Witam Was kochane:*

Strasznie mocno mi Was brakuje ale na chwile obecną nie mam mozliwosci pisania

Chciałam złożyć Wam, Zdrowych, spokojnych i pełnych ciepla rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia.
A dla wszystkich Dzieciaczków duzo zdrowka bo to przecież jest najważniejsze! :*

reklama
widze, ze wszystkie swietuja :-) My juz szczesliwie po. Brrrr, jak ja nie lubie walnych spotkan z tesciami i ich klika :wściekła/y:Oliver zasnal nam wczoraj (tzn. dzisiaj) o 2:30 w nocy :szok::wściekła/y: (wiec pieszczoszka nie narzekaj na swoj los, nie masz najgorzej ;-))

Mam specjalne zyczenia dla Was wszystkich i Waszych dzieciaczkow (specjalnie wynalazlam cos, co pasuje pod niemowlaki :-p) a mianowicie:

Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
nie połykaj z karpia ości,
nie jedz bombek, nie pal siana,
jedz pierogi, lep bałwana,
a w sylwestra, pij do rana! (mleczko ;-))

Wesolych Swiat dla Was i Waszych dzieci!!! :-):-):-)

Do góry