reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

U mnie już rybki posmażone, zaczyn drożdżowy rośnie na paszteciki, jutro jeszcze łosoś i śledzie smażone w cieście.
A za oknem sypie śnieg :) Mam nadzieję na białą Wigilię.
Ninka z R. śpią, lubię takie przygotowania na spokojnie :)

reklama
Najszczersze życzenia!!! Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,

Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Świąt, które dadzą Wam wiele radości i odpoczynku.
Abyście znalazły dużo prezentów pod zieloną choinką ;-)

I najważniejsze - najlepsze życzenia na Nowy Rok,

Aby był jeszcze lepszy od obecnego!!!!

Tego życzę Wam ja - Asia i Amelka :-)

Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
życzę Wam i całej Waszej rodzinie

Ja już wysiadam ;(
Nie wiem co z tą moja Laurą.. w dzień kiepsko śpi -(praktycznie wcale )
W nocy często sie budzi a jak zje mleko trzeba ją długo usypiać -nawet 1h a zawsze zjadła i zasypiała..
Chce mi się płakać bo ona jest tak wymagająca,że szok...
Dziś zostawiłam ją samą w łóżeczku i poszłam tylko umyć 2 butelki .. nagle słysze okropny ryk!!!
Tak leciałam ,że o mało sie nie zabiłam !! patrze a Laura wsi zahaczona brodą o łóżeczko (trudno mi to inaczej wytłumaczyc) Najwyraźniej wstała na równe różki w łóżeczku i upadła na poręcz brodą...
Pod szyją ma czerwone i przetartą troche skóre:-(
Później bawiła się na podłodze i też sie uderzyła.. i znowu ryk....
Pilnuje jej jak oka w głowie ale takich sytuacji nie da sie uniknąć :-(
Co będzie jak ona zacznie chodzić:szok::-:)confused:

Kocham Laure całym sercem ale nie raz jestem tak zmęczona ,że chciała bym uciec :-(

Hej nawet nie próbuje Was doczytać bo niestety przygotowania świąteczne zajęły trochę czasu, pewnie nie zajrzę do Was przez Święta dlatego chciałam Was życzyć
Zdrowych, spokojnych świąt w gronie rodziny, ciepła rodzinnego, bogatego mikołaja i żeby ten nadchodzący rok był tak samo cudowny albo i lepszy od tego życzy Justyna i Julia:-)
Kurczę to nasze pierwsze święta w powiększonym gronie a pomyśleć że w zeszłym roku dzieciaczki były w brzuszkach:-)

Kochane! Właśnie skończyłam część gotowania - choinki już dzisiaj nie ubiorę, ale wpadłam złożyć Wam serdeczne życzenia! Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz ciepła i miłości w Nowym Roku! Dla wielu z nas to będą wyjątkowe Święta - po raz pierwszy z naszymi maluszkami.
swieta.jpg

reklama
W dzień pewnie już nie zajrzę więc wpadam z życzeniami:-)

W tę Wigilijną noc,

niech w Waszym domowym zaciszu,

przy Wigilijnym stole,

zapanuje miłość, poczucie radości oraz zgoda,

niech rodzinne ciepło doda wam odwagi w nadchodzącym nowym roku,

tak aby był jeszcze lepszy od bieżącego!!!

życzą: Marta, Oliwierek i Sebastian :)

images.jpg

Do góry