reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Bede zaglądać do Was zapewne i dzis i jutro ale juz chce złożyć życzenia :

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragniemy przesłać Wam najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was cudownym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień , aby
odbyły się w spokoju, radości wśród rodziny , przyjaciół oraz wszystkich
bliskich dla Was osób .
Żeby te pierwsze Święta spędzone z Waszymi maluszkami były niezapomniane no i oczywiście
życzymy mnóstwo prezentów po choinka
:-)
Buziaki kochane :*

Natalka i Kubuś

szczesliwych_swiat_bozego_narodzenia_2.jpg

andav - poszukaj informacji na niemieckich stronach, co i rusz nawet w zwyklych wiadomosciach telewizyjnych niemieccy prawnicy odsadzaja od czci i wiary wykorzystywanie danych osobowych na fb. FB dziala wg prawa amerykanskiego, w zwiazku z czym my sobie mozemy nagwizdac. Nie ma takiego szumu wokol Twittera, blogow, forow, programow mailowych, wszystkich portali "szkolnych" (nk, rosyjscy odnoklassniki z ktorych oficjalnie korzystaja na przyklad firmy windykacyjne :-p itp itd), portali randkowych a nawet google (z wyjatkiem google earth) jak wokol FB, przed ktorym ostrzezenia slysze w kolko i z kazdej strony, wlaczajac nawet niemiecki rzad (nie pamietam ktory departament) - nie sadze, aby wszyscy sie "uwzieli" na te jedna jedyna strone ot tak, bez powodu ;-)

pusto, pusto tu bedzie przez swieta a ja na pewno bede zagladac, bo to moje zajecie przy (.)(.) :-p U nas padl rekord wczoraj/dzisiaj: wredziolek zasnal tuz przed 2 w nocy!!!! :wściekła/y:(chociaz obudzil sie 7:30) Ja "padlam" a malz go chustowal. Teraz sobie malz dowcipkuje, ze mozna spokojnie z Olim isc na Sylwestra, bo on i tak przetrzyma dluzej imprezowanie niz pozostali goscie ;-)

No cóż, ja mimo wszystko bardziej ufam zamkniętej grupie na fejsie niż totalnie otwartemu forum, które ktoś może znaleźć wpisując BDSM w google po tych naszych dyskusjach :-p A do nazwiska i tak jak ktoś się uprze to dojdzie i tak. Wbrew pozorom to nie takie trudne. Co do grupy to kiedyś pisałam do fiore o przyjęcie, ale bez odzewu, cóż, za mało się widać udzielam :-p

Spokojnych, serdecznych i radosnych Świąt Wam życzę, dużo miłości i wzajemnego szacunku :*

pewnie jeszcze zagladne na bb jutro, ale juz teraz chciałabym Wam złożyc najserdeczniejsze zyczenia Bożonarodzeniowe

W święta Bożego Narodzenia

najpiękniejszych snów spełnienia

i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości

i wspaniałych chwil radości.

bo Boże Narodzenie to święta,

gdy każdy o kimś pamięta,

więc nie zapomnij przypadkiem

podzielić się ze mną opłatkiem...

reklama
DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!

ŻYCZĘ WAM ŚWIĄT I NOWEGO ROKU :D

A tak serio :

Spokojnych i radosnych Świąt.
Zdrowia i wszystkiego co najpiękniejsze
dla Was i Waszych rodzin.

Ja teraz jeszcze walczę z porządkami i pewnie odezwę się jeszcze jutro, ale że Was kocham to składam życzenia już dziś :**************

Do góry