reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

witajcie! my juz na spokojnie, wszyscy sie rozeszli, Ola juz spi. Gwiazdor nas odwiedził :)) wiec chyba bylismy grzeczni w tym roku

reklama
no oby wszystkie spały :))
Ostatnio Ola troche nam marudziła i mowilismy do niej ze ma byc grzeczna bo gwiazdor nie przyjdzie z prezentem i My sie dzis z T. smialismy ze Ola chyba sie wystraszyła bo rano nam spała az do 8.00 co sie bardzo rzadko zdarza(moze i jeszcze dłuzej by pospała, ale moja siostra zadzwoniła i nas wszystkich obudziła)

Ula dopiero poszła spać a to dlatego, że byliśmy na pomocy świątecznej. Dopadł ją mega suchy kaszel, a że synek siostry na zapalenie oskrzeli i kaszle podobnie to wolałam jechać. Na szczęście "tylko" infekcja wirusowa i to ponoć lekka. Ula dostała leki i zobaczymy co będzie dalej.

Wigilia udana, ja nawet nie umieram z przejedzenia. Życzę wszystkim dobrej nocki

reklama
Cieszę się że wigilia wam upłynęła w spokoju :D
Nam Gabrych zasnął po 22.00 :o i nawet nie marudził... za to teraz odreagowuje... płacze strasznie przez sen... za dużo wrażeń na taki mały łepek :p

A my :D siedzimy na kanapie jemy czekolade i karkówkę oraz oglądamy bajki :p

Buziam Was :*

Do góry