reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ale fajna była Wigilia i tata mnie nawet nie wkurzał i wszystko było cacy!!
Laura jak aniołeczek i już śpi
Laura jak aniołeczek i już śpi
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
jestem po prostu w szoku Mam nadzieje,że Laura będzie taka cały rok
she_84
Fanka BB :)
my tez juz po i tez wszystko fajnie sie udalo Maly spi od 2 godzin a ja jeszcze herbatke spijam i ogladam "to wlasnie milosc"
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
to dziś pewnie same aniołeczkii wszystkie dzieciaczki śpią>>>???? KUgela>>??
no oby wszystkie spały )
Ostatnio Ola troche nam marudziła i mowilismy do niej ze ma byc grzeczna bo gwiazdor nie przyjdzie z prezentem i My sie dzis z T. smialismy ze Ola chyba sie wystraszyła bo rano nam spała az do 8.00 co sie bardzo rzadko zdarza(moze i jeszcze dłuzej by pospała, ale moja siostra zadzwoniła i nas wszystkich obudziła)
Ostatnio Ola troche nam marudziła i mowilismy do niej ze ma byc grzeczna bo gwiazdor nie przyjdzie z prezentem i My sie dzis z T. smialismy ze Ola chyba sie wystraszyła bo rano nam spała az do 8.00 co sie bardzo rzadko zdarza(moze i jeszcze dłuzej by pospała, ale moja siostra zadzwoniła i nas wszystkich obudziła)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a moja dziś też chyba w strachu hehe bo spała prawie do 9:00 hehe ale wiesz poszła spać sobie o 0:00 i w nocy pobudeczki standardowo na szczęście tylko dwie
Ula dopiero poszła spać a to dlatego, że byliśmy na pomocy świątecznej. Dopadł ją mega suchy kaszel, a że synek siostry na zapalenie oskrzeli i kaszle podobnie to wolałam jechać. Na szczęście "tylko" infekcja wirusowa i to ponoć lekka. Ula dostała leki i zobaczymy co będzie dalej.
Wigilia udana, ja nawet nie umieram z przejedzenia. Życzę wszystkim dobrej nocki
Wigilia udana, ja nawet nie umieram z przejedzenia. Życzę wszystkim dobrej nocki
reklama
Mysiochomis
:*
Cieszę się że wigilia wam upłynęła w spokoju
Nam Gabrych zasnął po 22.00 i nawet nie marudził... za to teraz odreagowuje... płacze strasznie przez sen... za dużo wrażeń na taki mały łepek
A my siedzimy na kanapie jemy czekolade i karkówkę oraz oglądamy bajki
Buziam Was :*
Nam Gabrych zasnął po 22.00 i nawet nie marudził... za to teraz odreagowuje... płacze strasznie przez sen... za dużo wrażeń na taki mały łepek
A my siedzimy na kanapie jemy czekolade i karkówkę oraz oglądamy bajki
Buziam Was :*
Podziel się: