reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

U nas po 23 się dopiero skończyło, ale Krzyś śpi od 21 - trochę z nami posiedział - były w końcu dwie prababcie, moi rodzice, teściowie... Dostał huśtawkę w prezencie, którą jest urzeczony :)

Katasza - zdrówka i ;* dla Uli.

Ciekawe jaka nocka przed nami :(

Dobranoc.

reklama
I jak wam Święta mijają? My zostajemy w domu ze względu na infekcję Młodej. Dzisiaj albo jutro odwiedzi nas jej Chrzestny a tak to święta w domu. Noc nie okazała się aż tak kiepska więc nie narzekam.

Życzę wszystkim miłego dalszego świętowania.

ta, pieszczoszka, spal od 19:30 a potem od 22 pobudka, do 23 spal w chuscie a potem cyrk z usypianiem do 1:30 :wściekła/y:

Kastasza - zdrowka dla Ulenki, troche niefartowanie chorowac w swieta ale mam nadzieje, ze i tak ma duzo frajdy z choinki, swiatelek i prezentow :tak:

My nic nie planujemy na te swiateczne dni. Wczorajsza goscine wredziolek zniosl dobrze, bo trzymalam sie reguly p.t. "max. 2 godziny intensywnych wrazen" i zaraz potem dalismy my odespac. Oliver, jak przewidywalismy, jest zafascynowany swiatelkami, wedruje do choinki wszelkimi sposobami i jest sfrustrowany, ze bombka sie wyslizguje i nie daje wziac do raczki, za konika nie pozwalamy ciagnac a lampki nie dajemy ugryzc :-) Swiateczna fotke wstawilam do galerii :-)

Witam :)

My dzisiaj jedziemy do moich rodziców, a jutro do chrzestnej młodego. Nocka super - u nas w łóżku...:sorry: Macie już sprecyzowane plany na Sylwestra?

Witam
Ja nie specjalnie przepadam za świętami i bałam się że w tym roku się umęcze strasznie z moim diabłem tymbardziej że Zośka nienawidzi zimowych ciuchów, a w foteliku samochodowym ma miejsca na styk. Ale nie było tak tragicznie. Rano była u swojej prababci po której ma imię tylko z Miskiem i dali rade, potem grzecznie siedziała z nami przy wigilijnym obiedzie, a wieczorem grzecznie bawiła się w kojcu u moich rodziców. Wojna przy ubieraniu była i młoda poszła spać o północy ale wstała po 9 więc się wyspałam.
Wszyscy trafili idealnie z prezentami dla Zosi i mamy z nia dzisiaj spokój. Siedzi i rozkminia :-).
My też sylwestra spędzamy w domu i szczerze mówiąc nie żałuje jakos nie mam w tym roku ochoty na imprezowanie.

Witajcie, u nas Wigilia minęła spokojnie, Ninka była grzeczna, bo dobrze przed kolacją wigilijną pospała. Spać poszła koło 22, z nadmiaru wrażeń nie mogła usnąć. Teraz też już od dobrej godzinki śpi, razem z Tatą. Czekam na znajomych, bo mają wpaść na pogaduchy, koleżanka jest w ciąży i leciutko jej zazdroszczę :-D Gwiazdor przyniósł prezenty, a nie rózgi więc nie jest z nami tak źle.
A na Sylwka idziemy na bal, a mała ma dyżur u dziadków. To pierwszy bal odkąd jestesmy razem, zawsze były domówki :-D Chyba dorośliśmy.

reklama
Hej a u nas wigilia z atrakcjami mały z nadmiaru wrażeń i ludzi nie mógł zasnąć a był bardzo śpiący opłakał się i w końcu M zapalił auto i pojechał go przewiózł i zasnął :)
A my nigdzie na sylwka nie idziemy w domu z młodym go spędzimy

Do góry