reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witanko dla wszystkich.
U nas nocka taka sobie ,bo do 4,30 wybudzała się bardzo często i płakała przez sen .
O 4,30 poszła mega kupa po same pachy :szok::szok::-D:-D:-D i dziecię zaraz po "oporządzeniu" mi zasnęło i śpi do tej pory .W ogólnym bilansie jest dobrze ,bo się wyspałam.:-D:-D:-D:-D

reklama
katasza admin napisał,że już nie masz ostrzeżenia.

Laura poszła spać o 23:30:wściekła/y: i budziła się 2 razy a całkiem wstała po 7:00
Jak ona w nocy sie przekręca masakra.. śpi na plecach,później na boku no i na brzuchu..

Dziś mam wizyte u dentysty ale nic z tego.. tak kaszle ,że masakra!!!

Witam:)
My choinki jeszcze nie mamy!! Ja jak Fiore ciągle mam wrażenie, że do świąt to jeszcze tyyyle czasu... A tu zonk:(
Dusia nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę:))) My niestety do świąt się nie wyrobimy, ale sylwestra to już zrobimy u siebie:)
Kochane u nas to nawet przedszkola nie ma, a co dopiero żłobka....

faktycznie cisza dzis na bb
Nocka z jednym karmieniem o 3 ale mlody cos bardzo niespokojnie spal , rzucal sie na wyrku spal w tak przedziwnych pozach. Teraz mlody bawi sie na macie a mamusia mysli nad potrawami na wigilie bo jutro trzeba wszystko kupic.Dzis bedziemy robic z corcia pierniczki mam nadzieje ze wyjda.
Fifka ostatnio pilnuje Jaska jak cos je , czeka kiedy mu spadnie jedzonko. Powiem Wam co fifka zrobila, Jasiek siedzial na macie sie bawil a fifka przytargala mu swoja kosc nawet nie zauwazylam kiedy a Jasiek ta kosc do buzi i ja gryzie :szok::szok::szok: .
Duzo zdrowka chorujacym
Kciuki za potrzebujace

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry