reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Dziewczyny mam problem- mlody od jakiegos miesiaca na jajcoszkach mial taki maly czerwony rumien- myslalam ze to odparzenie wiec wietrzylam i robilam wszystkie te zabiegi na odparzenia- rumien sie powiekszal- ale nie widze zeby go to bolalo- po ostatnim odparzeniu pupy zrobily mu sie dwa rumienie na jajcoszkach- z pupy odparzenie zeszlo a jajcoszki dalej czerwone i juz nie mam pomyslu ani zielonego pojecia co to jest- miala ktoras z was taki przypadek? nie wiem czy idac do lekarza ta mnie nie wysmieje i nie powie ze mam czesciej pieluchy zmieniac- a ja juz co 2godziny zmieniam i przemywam woda- nie wiem co moge jeszcze robic:nerd:
dodam ze ten rumien sie powiekszyl i i teraz to dwa duze placki po jednej stronie jajcoszkow!

a u nas jakos leci- sprzatam bo spodziewam sie od niedzieli mojego tatuska- wiec probuje doprowadzic chalupe do porzadku :tak:

reklama
Ja dziś cały dzień sprzątam została jeszcze łazienka :) Mały szaleje po pokoju jest taki ruchliwy że opisać się nie da już prawie raczkuje skacze jak żabka po całym pokoju :-D Wieczorem ubierzemy choinkę to dopiero będzie miał atrakcji jak światełka zaczną mrugać ...
Andav ja bym poszła do lekarza

ja dzis caly dzien sie obijam :) noc mielismy bardzo ciezko ale w dzien maly nawet ladnie i spokojnie spi a ja w tym czasie odpoczywam. wczoraj troche posprzatalam, porobilam zakupy. z kulinarnych rzeczy ja bede tylko smazyc karpia, zrobie jeden placek i sledzia, chyba ktoregos z Waszych przepisow. reszta podzielone sa moja mama i tesciowa :) moj tata zadeklarowal wczoraj ze jednak przyjedzie do nas na wigilie. ciekawe...
o, obudzil sie moj lobuziak

andav, ja nie pomoge, ale poszlabym z tym do lekarza

Ostatnia edycja:
witam
Ja dzisiaj znowu niewyspana. Młoda rzuca sie przez sen i wyje. Zastanawiałam sie co jej jest, bałam się że jest chora albo jacoś boli. Ale zapomniałam o jednym SKOK ROZWOJOWY. Objawy pasują idealnie wiec przedmną około 3 tygodni meczarni :-(.

Moja mała diablica ma już swoje ulubione bajki i uwielbia rybkę minimini. Ale hitem jest Gangnam Style przy tym jest tak grzeczna, spokojna i skupiona że nie poznaje swojego dziecka. Wczesniej uspakajała sie przy Dio, Rammsteinie i AC/DC.

reklama
Hej :)

My na probiotyku, a kupka dzisiaj i tak luźna, więc albo to mleko, albo zęby, albo mleko+zęby, albo wpływ nosorożców na faunę i florę - nie wiem, detektywem nie zostanę, skończyły mi się pomysły :-p
Co do porządków Krzysiek zrobił się taka przylepa, że nie da mi nic zrobić :baffled: Nie mogę zniknąć z pola widzenia, bo ryk, żeby pospał dłużej niż 15 minut siedzę z nim w sypialni i jak się budzi to go usypiam... Porażka :szok::szok: Wigilia cudownym zbiegiem okoliczności w tym roku znów u nas (bo mama mojego teścia zachciała sobie być z nami :baffled:) więc - ogłaszam - Urbi et Orbi - mam dość, uciekam na Karaiby. Tam sobie siądę pod palmą i będę sączyć rum. SAMA.

Andav - niestety nie pomogę, nie miałam tak z Krzysiem, ale mam nadzieję, że Zaneta Ci pomogła :tak:

Do góry