andav
Fanka BB :)
Dziewczyny mam problem- mlody od jakiegos miesiaca na jajcoszkach mial taki maly czerwony rumien- myslalam ze to odparzenie wiec wietrzylam i robilam wszystkie te zabiegi na odparzenia- rumien sie powiekszal- ale nie widze zeby go to bolalo- po ostatnim odparzeniu pupy zrobily mu sie dwa rumienie na jajcoszkach- z pupy odparzenie zeszlo a jajcoszki dalej czerwone i juz nie mam pomyslu ani zielonego pojecia co to jest- miala ktoras z was taki przypadek? nie wiem czy idac do lekarza ta mnie nie wysmieje i nie powie ze mam czesciej pieluchy zmieniac- a ja juz co 2godziny zmieniam i przemywam woda- nie wiem co moge jeszcze robic
dodam ze ten rumien sie powiekszyl i i teraz to dwa duze placki po jednej stronie jajcoszkow!
a u nas jakos leci- sprzatam bo spodziewam sie od niedzieli mojego tatuska- wiec probuje doprowadzic chalupe do porzadku
dodam ze ten rumien sie powiekszyl i i teraz to dwa duze placki po jednej stronie jajcoszkow!
a u nas jakos leci- sprzatam bo spodziewam sie od niedzieli mojego tatuska- wiec probuje doprowadzic chalupe do porzadku