reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Katasza - to nie u nas, bo z tego co sie orientuje, to stawka ok 10PLN to norma w prywatnych żlobkach. Zwroc uwage na to, ze panstwowe sa nieźle dotowane z panstwa, a i tak trzeba za nie to ok 300 placić. A prywatne sa z reguły mniejsze, mniejsze ilosci = drozej wychodzi.

Mysio - ten co Ci pokazalam zlobek ma miec dotacje z UM w nowym roku, więc ma byc tanszy jeszcze, no i za 5h masz 300PLN tylko.

No niby tak ale z drugiej strony nie wiem, czy taki maluch zjada dziennie w żłobku za 10 zł. No chyba, że na słoiczkach tylko no to nawet mało wychodzi.

Pieszczoszka ale co się udało? Bo zgubiłam wątek

Witajcie Kochane, melduje, ze zyjemy - poki co jeszcze u rodziców ale jutro już chyba pierwsza nocka u siebie (w końcu), roboty jeszcze tam full ale najważniejsze już zrobione. Zaległości napewno nie nadrobię, także uściski dla Was wszystkich, no i do szybkiegoo... Nie wiem kiedy mąż u nas znów internet podłączy. Bardzo mi Was brakuje...

Wpadam życzyć miłego dzionka. Dzisiaj czeka mnie pracowity dzień ale może znajdę chwilę żeby was podczytać. Nocka nie była tak cudna jak poprzednia ale nie mam na co narzekać. Uciekam się szykować.

Witam się i ja:-) Wczorajszy dzień upłynął na plotkach z przyjaciółką z Anglii, która przyjechała na parę dni:-) Szkoda tylko że takie dni tak szybko mijają, nawet się nie obejrzałyśmy a musiała jechać:no: Ale przyjedzie w lutym to wtedy się spotkamy na dłużej:-) Nocka u nas taka sobie, młoda jeszcze śpi i ja się chyba jeszcze do podusi przytulę a co sobie będę żałować:-)
Miłego i spokojnego dnia dziewczyny, wpadnę później:-)

Flaurka - myśl jak najbardziej mądra, ale.. u nas to chcą opiekunki minimalne wynagrodzenie:szok: może jakaś nielegalna i niekursowa by się znalazła, ale to już pocztą pantoflową, a ja w tym mieście znajomych nie mam:-( i moi dziadkowie mogliby nie znieść obcej osoby w domu (nawet jak matka przyjedzie to nie można jej zostawić samej, bo na pewno coś ukradnie:/), właściwie to jestem pewna, że by się na to nie zgodzili, żadne rozmowy by nic nie zmieniły, sprawę załatwiłoby jedno zdanie: "to jeszcze nasz dom". no nic, prawdopodobnie poczekam do maja...

noc w porządku, 2 karmienia, kilka pobudek - luzzzzz :) Misiek od dzisiaj w domu, w planach mam zakupy, może uda się przytargać do domu jakąś choinkę..

dzien doberrooo :)
u nas nocka w miare ok wiec i humor lepszy, dzis mnie czeka duzo pracy, oj bardzo duzo nie wiem czy sie wyrobie przez cały dzien a jeszcze paszteciki musze zrobic i moze pierogi a na 14.00 i 18.00 mam klientke. Doba jest za krótka:-)
justynamika szkoda ze tak szybko ten czas ucieka takie momenty trawaja za krotko tym bardziej jak sie kogos rzadko widzi
Dusia80 &&& dla was zeby sie udalo nocke spedzic u siebie
zanteko oby dzis choinka zagosciła u was w domku

Ostatnia edycja:
reklama
No tak u nas sztuczny badyl czai się w kartonie(zakupiony w zeszłym roku) te żywe mają takie ceny ,że ja niestety z powodu braków w finansach zakupiłam tę sztuczność by była na jakiś czas .Zakupów na święta jeszcze nic ,a nic nie wiem kiedy się zrobi:szok:Chcę niewiele bo potem 3 dni je się te karpie(ja nie lubię:no:) M tak:tak::tak::tak:.Ale jak się mówi święta ,święta i po świętach więc na te dwa dni nie ma co szaleć:tak::-D

Do góry