reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej ciotki bb-klotki :-p

Mały własnie drzemie a ja sobie popijam kawke i relaksuje sie :-p a miałam sprzątać...no ale jak to mówia : co masz zrobić dzisiaj zrób jutro bedziesz mial dodatkowy dzien wolnego :-D:-p no a jak mały zaśnie juz na dobre to farbne se wlosa bo juz odrost mi sie koszmarny zrobil a tak sie ludzią na świeta nie pokaże:cool2::-D

Bylismy dzisiaj na spacerku i oczywiscie dupka mi zmarzła brrr jak ja nie lubię zimy ...znowu mrozisko idzie :baffled: ale nakupowalismy piernikow.... a zeby miec mniej do roboty na te świeta ;-) mniam mniam:-) juz wszamałam kilka :-)

no a tak w ogole to chyba macie faktycznie duzo roboty bo cisza ostatnio na bb i fb wiec szybciutko was mozna doczytac;-) no ale jakby nie było to za 4 dni Wigilia :szok: czas leci jak szalony ....a pomyslec ze rok temu chodziłysmy z brzucholkami ;-)

miłego wieczorku ;*

Andav ja tez nie wiem co to moze byc ,przejdz sie lepiej do lekarza :tak:

reklama
Ja tylko wpadałam na chwile się przywitać. Nie poczytałam dokładnie wszystkiego,przeleciałam po łebkach tylko bo czasu kompletnie brak. Korzystając z chwili ciszy i spokoju bo dzieciaki śpią ogarniałam chatę już pod kątem świątecznych porządków.

Pieszczoszka- ja cały czas ostrzeżenie mam i informację, że wygasa 26 grudnia.

W pracy nieco mniej irytująco niż wczoraj. Jeszcze jeden dzień i półtora tygodnia wolnego. Sprzątanie w weekend ale bez umartwiania się- na sobotę umówiłam się z przyjaciółkami na przedświąteczną kawę.

Katasza - ja też specjalnie przemęczać się ze sprzątaniem nie mam zamiaru :no: nie zapraszam w tym roku Perfekcyjnej Pani Domu w białych rękawiczkach, więc będzie po prostu przyzwoicie ogarnięte, odkurzone, zmyję panele i dziękuję - wszystko w tym temacie.

Jeeej ale tutaj pustki, laski nie sprzątajcie tak :-D

widze ze dzis nawet nie mialam duzo do nadrobienia, kazda pewnie sie jako tako przygotowuje do świat. Ja wlasnie koncze wypiekac paszteciki i na dzis fajrant. Jutro do ogarniecia chata i jakies zakupy i pewnie to na tyle jutro :-)
Ale jestem zła bo 14 grudnia zamowilam sobie przez allegro kiecke i do dzis nie przyszła, sprzedajacy nie odpowiada na meile i nie odbiera tel, tzn ma wyłaczony telefon i zadnego kontaktu z nim. Nie wiem w co sie ubiore na wigilie bo w nic sie nie mieszcze :szok: a nie kupie juz nic sobie bo jestem spłukana, zostało na ostatnie swiateczne zakupy...chyba sie rozrycze jak do jutra nie przyjdzie :no:

reklama
Do góry