reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Pieszczoszka to jak dla mnie normalne kupy ;) moj tez raz zrobi twardsza raz luzniejsza ale wszystko w normie jest , najwidoczniej zjadła czegos wiecej co zestalilo jej kupke i stąd te bobki ...to teraz np daj jej cos co rozluzni i bedzie ok ;) my tez raz robimy takie raz takie :-p jesli sie przy tym nie meczy nie boli ja brzuszek to wszystko ok :)

Wikasik naj naj naj dla Robercika :****

reklama
Dziewczyny, z zwiazku z tym, że Piotrek zaczął się interesować naszym jedzeniem i próbował jeść samodzielnie łapką papkę, dzisiaj mu papki już nie gotowałam, tylko ugotowałam ziemniaczka, marchewkę i buraczka i jabłko i dostał w łapkę. Obgryza sobie ładnie wszystko, najlepiej mu jabłko smakuje ;)

A pod fotelikiem stoi pies i łapie wszystko co wypadnie.

As współczuje sytuacji. Ludzie potrafią być straszni.
Na rehabilitacji, jak jeszcze chodziłam, spotkałam babkę z córeczką roczną. Rozmawiałysmy i powiedziała że musi sie przepisać na wcześniejszą godzinę, bo po 11 jest dużo INNYCH dzieci. Więcej się nie odzywałam, wkurzyła mnie.
masakra z tą mamusią :baffled::baffled:

moja Lala się dość mocno ślini i chyba przez to (tak sądze) wychodza jej na brodzie takiekrostki czerowne.Wasze dzieci tez tak maja? jesli tak to mam pytanie czy smarujecie to czyms?
Moja tak i ma i poprzednia dwójka moich dzieci też tak miała .To jest od śliny i niczym się tego nie smaruje :no:

Azula - czekam jeszcze cierpliwie... coś mnie powoli brzuch zaczyna pobolewać - choć wiem, że to żaden zwiastun - to jeszcze cierpliwie zaczekam jednak...

DrAsia - byłam na diecie Dukana i w fazie uderzeniowej właśnie mi tyle kg poszło... Chwilowo dałam sobie z tą dietą spokój (co nie oznacza, ze się obżeram :p ), bo nie wiem skąd takie opóźnienie @ - poczekam i zobaczę co będzie dalej, ale widzę, że muszę przejść na rozsądniejszą dietę chyba.
Dieta Dukana to niestety jedna z najbardziej wyczerpujących i osłabiających nerki diet.Przez dobrych specjalistów jest ZAKAZANA.

Wczoraj pisałam wam ,że plamie a okres miałam 14 listopada.
Dziś to plamienie się nasiliło .. coś jak początek okresu z tym,że ta chyba krew jest brązowa.Mam czekac aż to minie ? sama nie wiem co robić i skąd to plamienie?!

drugie pytabko do mam które już rozszerzyły diete dziecku.
Jakie kupy robią teraz wasze maluchy?
Moja Laura ostatnio takie twarde a nie raz takie bobki jak u sarny :baffled: ale nie pręży się ani nic więc to chyba nie zatwardzenie? jest czym sie martwić? czy to normalne,ze nie raz takie kupki są??
To normalne kupy.
O zatwardzeniu mówimi się wtedy ,gdy dziecko wypróżnia się z bólem i widać ,że ma z tym problemy .Po za tym przy zatwardzeniu kupy są rzedziej niż zazwyczaj ;-)

czesc dziewczyny! ja znowu do tylu po weekendzie. bede starala sie doczytac ale nie wiem czy dam rade. w kazdym badz razie postaram sie byc na biezaco :)
milego dzionka!

hej dziewczyny!!

Fiore duzo zdrowka&&&&
As wspolczuje podejscia pedagogow , biedny Kubus.
Pieszczoszka kupy Lauruni sa normalne wiec sie nie denerwuj, a z krwawieniem nie pomoge.
Zaneta Ty dziewczyno znajdz chwile i pedz do lekarza niech Cie przebada. Nie czekaj!!!
Wiki buziaczki dla Robusia !!!!

Wczoraj pochwalilam mojego synusia ze pieknie spi w nocy i dzis mialam noc z glowy po co mo bylo to jego wychwalanie:wściekła/y:Juz niegdy nie bede go chwalila.
Ja tez nie mam jeszcze @ i mam nadzieje ze szybko nie dostane:)
Ktoras sie pytala o krostki na brodzie od sliny czym smarujemy , wiec ja smaruje silcocks base i to nakladam tego duzo i jak tylko wchlonie sie albo wetrze sie w bluzke to nakladam od nowa.
Mlody sie obudzil wiec musze pedzic sie nim zajac bo glodny biedaczek. Milego dnia.
Duzo zdrowka dla chorowitkow

As trzeba te krostki nawilzac , ja na poczatku nie robilam nic bo ktos mi wlasnie tak doradzil jak Ty mowisz i moj synus cala brode mial czerwona wygladalo to tragicznie, teraz ma mniej tego ale ciagle smaruje mu.

Ostatnia edycja:
witam i ja.
wikasik
- buziaczki dla Małego ;*

chyba dostałam @, tzn chyba na pewno..
boli:-( rano brzuch- teraz już i krzyż..
gdzieś już pisałyście o @, ale teraz jak potrzeba nie mogę tego znalezc.. ;/
co mogę za tabsy wziąc karmiąc (*)(*) poza jakimś apapem, paracetamolem..
wiecie czy można brac no-spe?
muszę wyszperac gdzieś ulotkę, chociaż denerwuje mnie już fakt, że i tak będzie cud napis: w okresie ciąży i karmienia piersią proszę skonsultowac się z lekarzem lub farmacuetą.. czy jak tam to idzie:baffled:

hej dziewczyny!!

Fiore duzo zdrowka&&&&
As wspolczuje podejscia pedagogow , biedny Kubus.
Pieszczoszka kupy Lauruni sa normalne wiec sie nie denerwuj, a z krwawieniem nie pomoge.
Zaneta Ty dziewczyno znajdz chwile i pedz do lekarza niech Cie przebada. Nie czekaj!!!
Wiki buziaczki dla Robusia !!!!

Wczoraj pochwalilam mojego synusia ze pieknie spi w nocy i dzis mialam noc z glowy po co mo bylo to jego wychwalanie:wściekła/y:Juz niegdy nie bede go chwalila.
Ja tez nie mam jeszcze @ i mam nadzieje ze szybko nie dostane:)
Ktoras sie pytala o krostki na brodzie od sliny czym smarujemy , wiec ja smaruje silcocks base i to nakladam tego duzo i jak tylko wchlonie sie albo wetrze sie w bluzke to nakladam od nowa.
Mlody sie obudzil wiec musze pedzic sie nim zajac bo glodny biedaczek. Milego dnia.
Duzo zdrowka dla chorowitkow

As trzeba te krostki nawilzac , ja na poczatku nie robilam nic bo ktos mi wlasnie tak doradzil jak Ty mowisz i moj synus cala brode mial czerwona wygladalo to tragicznie, teraz ma mniej tego ale ciagle smaruje mu.
Moja jak ma kontakt ze sliną to jest czerwonę ,a po spaniu nigdy tego nie widać.
Żadnemu nie smarowałam i jej też nie zamierzam.:no:

witam i ja.
wikasik
- buziaczki dla Małego ;*

chyba dostałam @, tzn chyba na pewno..
boli:-( rano brzuch- teraz już i krzyż..
gdzieś już pisałyście o @, ale teraz jak potrzeba nie mogę tego znalezc.. ;/
co mogę za tabsy wziąc karmiąc (*)(*) poza jakimś apapem, paracetamolem..
wiecie czy można brac no-spe?
muszę wyszperac gdzieś ulotkę, chociaż denerwuje mnie już fakt, że i tak będzie cud napis: w okresie ciąży i karmienia piersią proszę skonsultowac się z lekarzem lub farmacuetą.. czy jak tam to idzie:baffled:
Możesz brać No-spę i Scopolan

Dziekuje dziewczyny za zyczonka, tym bardziej, ze ja sporo miniurodzinek przegapilam... :zawstydzona/y:

Nie wiem, co Fiore wam pisala, bo nie doczytalam ostatnich wieeeelu stron. Ale prosze o modlitwe za nia, co chwile laduje w szpitalu, jest na bardzo silnych lekach i nie moze sie ruszac :(

Ostatnia edycja:
Rozpisalam sie i skasowalo:baffled:
Cala noc spedzilam na e.r.wrocilam o 5 rano.Po dwoch koktajlach i duzej dozie przeciwbolowych na "do wiedzenia".Jestem w fazie zaleczania bolu,dopiero po zakonczeniu terapii,w przyszlym tygodniu ide na ciag dalszych badan u neurochirurga.Teraz moge lezec,isc do wc i brac 2x kroplowe na dzien z moimi coctails,musi mi wrocic czucie w tylku,krzyzu i lewej nodze.Wczoraj wykonali mi ponownie r.m. "krzyza" i przy okazji odkryli ze mam duza cyste na jajniku i powiekszony pecherze.W czwartek bede miala usg,to tylko 2 dni.Jakos to bedzie.
Leo i V zajmuje sie babcia,ale w niedziele wyjezdza.Nie skomentuje,nie chce mi sie.
Leo zrobil sie bardzo wrazliwy,ostatnio mu nas brakuje.Niestety,ale malo co przy dzieciaczkach moge robic,a raczej nic poza polozeniem ich obok mnie.Dlatego szybko musze do siebie dojsc.
Trzymajcie sie kochane!Milszych dni i przyjemnego popoludnia!

fiore nieustanne &&& za poprawe!!

Ale sie wkurwiłam!!!!!! chciałam zaoszczędzić to mam..
Kupuje podkład do twarzy i zawsze daje za niego 39.99.
Znalazłam go na allegro u super sprzedawcy !! z wysyłką za 23 zł więc zamówiłam !
Dzisz przyszedł.wszystko pieknie ladnie opakowanie jak orginalne .nakładam podkład a tu taka sieczka!!! taki leisty !!! coś wlanego całkiem innego !!!!!! ale sie we mnie gotuje!!! teraz jestem bez podkładu i bez kasy !!! no super:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Fiore - doskonale wiem co czujesz, najgorsza jest niemoc. życzę Ci Skarbie żebyś szybko wróciła do formy, a nawet ją przeskoczyła, była pełna energii i uśmiechów, bo Maluchy właśnie takiej mamy potrzebują:) trzymam za Ciebie cały czas kciuki!!

Pieszczoszka - reklamuj :p

wzięłam się za oglądanie serialu z zombie.. tak się spięłam, że boli dwa razy mocniej. i już widzę noc - po co mi to było? przecież wiem jak reaguje na takie flmy - z "28 tygodni później" jeszcze się nie wyleczyłam, a tu nowa "przypadłość".. ehh, idiotka, poszukam sobie jakiejś fajnej książki lepiej to może na chwilę zapomnę.

Do góry