reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej :*

U nas nocka nawet nawet z jedna pobudla malego o 3 bo zaczal płakac ale dals ie szybko uspoic i spalismy do 7;-)
Pogoda u nas do d*** bo pada wiec dzisiaj sobie robimy dzien leniuszka w domku ;-)
Ide sie walnac na wyrku koło młodego,polezec jeszcze troche bo cos nie do zycia jestem , to chyba ta pogoda :baffled:

Olisiaa super ze wszystko powoli wraca do normy :tak:

Miłego dnia :*****

reklama
Wczoraj pisałam wam ,że plamie a okres miałam 14 listopada.
Dziś to plamienie się nasiliło .. coś jak początek okresu z tym,że ta chyba krew jest brązowa.Mam czekac aż to minie ? sama nie wiem co robić i skąd to plamienie?!

drugie pytabko do mam które już rozszerzyły diete dziecku.
Jakie kupy robią teraz wasze maluchy?
Moja Laura ostatnio takie twarde a nie raz takie bobki jak u sarny :baffled: ale nie pręży się ani nic więc to chyba nie zatwardzenie? jest czym sie martwić? czy to normalne,ze nie raz takie kupki są??

Witam sie i ja, wczoraj miałam zalatany dzień i nie doczytałam, dziś trochę więc postaram się choć trochę napisać:-)
Fiore zdrówka i oszczędzaj się:-)
As współczuje szkoły i podejścia ludzi którzy powinni stać po waszej stronie:-)
Anik życzę @ i współczuje przeżyć ze szpitalem:-)
Olissia super że wróciła Ola i że wychodzicie z choroby:-)
Pieszczoszka Lalcia jest świetna:-)
Natalka u nas też pogoda taka sobie ale nie pada na szczęście:-)
Miłego dnia dla wszystkich i wpadnę później:-)

dziewczyny ogladajcie pyanie na sniadanie dzisiaj bo beda moówic jak wybrac idealne krzesełko do karmienia :-D moze cos ciekawego powiedza zobaczymy :) mnie juz to nie dotyczy po krzesełko kupione i czekam za dostawa

anik - Camilia na ząbkowanie, jak na razie viburcolu użyłam raz, a kropelek poszła jedna paczka i 1 ampułka z drugiej (od 4 m. ż.) i zanim usłyszę, że faszeruję dziecko to, to jest homeopatyczne, dostaje kropelki tylko jak drze i nie może uspokoić i ewidentnie jej pomagają, a dziąsła - czerwone buły, czasem mam wrażenie, że wybuchną i tryśnie krew, ale już niedługo - całego ząbka widać przez skórę, więc widzę ja schodzi w dół, brakuje dosłownie pół milimetra - w przypadku obu górnych jedynek. w ogóle kiedyś obiło mi się o uszy, że górne zęby bolą bardziej.. ciekawe.. na przykładzie mojej Hani - potwierdzam - dolne jedynki szły w towarzystwie marudy, górne - krzykacza.
z tymi kupami to wrzuć na luz:) nasze też kwaśno pachną, ale.. winowajcą są zupki. pomyśl jakie warzywa, owoce, mięso dajesz Krzysiowi- zjedz to samo, a jak puścisz węża to go powąchaj:) żeby uniknąć atrakcji powiem Ci co poczujesz - to samo co w przypadku synka:)
jeśli kupy nie są chlustające, powtarzające się zielone (a to nie zawsze, bo czasem normalna kupa przybiera w pampersie kolor zielony), powtarzające ze śluzem to wtedy trzeba się martwić, w przeciwnym wypadku spinacz na nos i jazda:)
oblania testu!&

Pieszczoszka - nie pomogę:( kurczę nie wiem skąd to..

no i doszło do tego, że się ruszać nie mogę.. kręgosłup boli jak diabli, najbardziej część pod żebrami. oczywiście po magicznych tabletkach jest lepiej - mogę się ruszać, choć o przekręcaniu i schylaniu nie ma mowy, ale lepsze to niż sztywne stanie (nie leżenie!) i jęczenie z bólu. wszystkie znaki na niebie i ziemi dają mi do zrozumienia, że muszę odwiedzić przychodnię.. na domiar złego... do potwornych, kujących bóli brzucha (ident patent jak skurcze przy porodzie) doszło krwawienie z odbytu.. do tej pory obwiniałam za to hemoroidy, ale ewidentnie krwawię wtedy kiedy boli brzuch. i kiedy mam się wybrać do tego lekarza? Misiek robi tylko na rano, więc ani mnie nie zawiezie, ani nie zajmie się dziećmi.. no i musiałabym się w końcu zapisać do jakiegoś lekarza..
ahh.. wydaje mi sie, że schudłam, choć najbardziej rozchodzi mi się o nogi i.. palce u rąk - są po prostu jak kości powleczone skórą:baffled: brzuszysko nadal wisi, więc co się, kurczę dzieje?

reklama
Pieszczoszka mój mały robi kupy takie twarde i takie bobki jak opisujesz tylko dodatkowo wczoraj tak więcej śluzu się pokazało przy tym i trochę się tym martwię ale być może przez moją dietę bo jadłam fast fooda ...a kupale te bobki to przez zupki na pewno ..
Najlepszego dla Robercika :)buziaki

Do góry