anik - Camilia na ząbkowanie, jak na razie viburcolu użyłam raz, a kropelek poszła jedna paczka i 1 ampułka z drugiej (od 4 m. ż.) i zanim usłyszę, że faszeruję dziecko to, to jest homeopatyczne, dostaje kropelki tylko jak drze i nie może uspokoić i ewidentnie jej pomagają, a dziąsła - czerwone buły, czasem mam wrażenie, że wybuchną i tryśnie krew, ale już niedługo - całego ząbka widać przez skórę, więc widzę ja schodzi w dół, brakuje dosłownie pół milimetra - w przypadku obu górnych jedynek. w ogóle kiedyś obiło mi się o uszy, że górne zęby bolą bardziej.. ciekawe.. na przykładzie mojej Hani - potwierdzam - dolne jedynki szły w towarzystwie marudy, górne - krzykacza.
z tymi kupami to wrzuć na luz
nasze też kwaśno pachną, ale.. winowajcą są zupki. pomyśl jakie warzywa, owoce, mięso dajesz Krzysiowi- zjedz to samo, a jak puścisz węża to go powąchaj
żeby uniknąć atrakcji powiem Ci co poczujesz - to samo co w przypadku synka
jeśli kupy nie są chlustające, powtarzające się zielone (a to nie zawsze, bo czasem normalna kupa przybiera w pampersie kolor zielony), powtarzające ze śluzem to wtedy trzeba się martwić, w przeciwnym wypadku spinacz na nos i jazda
oblania testu!&
Pieszczoszka - nie pomogę
kurczę nie wiem skąd to..
no i doszło do tego, że się ruszać nie mogę.. kręgosłup boli jak diabli, najbardziej część pod żebrami. oczywiście po magicznych tabletkach jest lepiej - mogę się ruszać, choć o przekręcaniu i schylaniu nie ma mowy, ale lepsze to niż sztywne stanie (nie leżenie!) i jęczenie z bólu. wszystkie znaki na niebie i ziemi dają mi do zrozumienia, że muszę odwiedzić przychodnię.. na domiar złego... do potwornych, kujących bóli brzucha (ident patent jak skurcze przy porodzie) doszło krwawienie z odbytu.. do tej pory obwiniałam za to hemoroidy, ale ewidentnie krwawię wtedy kiedy boli brzuch. i kiedy mam się wybrać do tego lekarza? Misiek robi tylko na rano, więc ani mnie nie zawiezie, ani nie zajmie się dziećmi.. no i musiałabym się w końcu zapisać do jakiegoś lekarza..
ahh.. wydaje mi sie, że schudłam, choć najbardziej rozchodzi mi się o nogi i.. palce u rąk - są po prostu jak kości powleczone skórą
brzuszysko nadal wisi, więc co się, kurczę dzieje?