reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witam sie dopiero teraz, cały dzien poza domem. o 7.00 rano juz wychodzilismy, bo wizyta u dentysty na godz 8.00 i trzeba bylo do Poznania dojechac. Miałam miec tylko kontrole a sie okazało ze jeden zab do leczenia i to szpara pomiedzy 6 a 7. Niby zrobiony ale ja go jakos czuje nie wiem czy to od zeba czy od dziasła, zobaczymy za kilka dni.
Dusiu ja tez mam biała czekolade w pokoju u Oli, postaram sie wstawic jakies zdjecie-porownasz sobie kolor :-D w salonie mam jakis podobny do magnoli w kazdym bądź razie mam całe mieszkanie w jasnych kolorach i dodatki ciemne
Flaurka tak ja dawałam tantum verde ale raptem jede albo dwa dni z tego wzgledu ze moim zdaniem ona miala gardło odrapane od płaczu a nie od choroby. Dlatego przestałam dawac bo wcale przeziebiona nie byla miala temperature dwugodzinna i samo przeszlo wszystko. Ale rzeczywiscie nie miala po tym takiego czerwonego, troche zalagodzilo
Flaurka a co do paczek to ja nie dostalam nic
aga7151 na bebilonie tez bylam, misia mam a reszty tez nie :confused:
Pieszczoszka i chyba wszystkie wykrakałysmy ze gorca noc bedzie :-) i pewnie dzisiaj powtorka z rozrywki hihihih
Patina duzo zdrowka dla chorowitkow
anik. naj naj naj, spełnienia marzen
co do storczykow to moje okazy
IMG20120624_012.jpgIMG20120624_013.jpg
Dusia tutaj na korytarzu mam taki sam kolor scian jak w kuchni i salonie ale nie moge zdj znalesc
IMG20120624_023.jpgIMG20120624_026.jpg
a tutaj mam ta biała czekolade duluxa SL384516.jpg

reklama
Aga podeślesz linki??:)Ja też w szpitalu dostałam te pudełka ale nie wysłałam tego i chyba któregoś dnia sprzątałam i wyrzuciłam kurcze szkoda bo fajnie by było dostać próbki..
A jak już temat o storczykach to ja wczoraj rano chciałam zabić komara na suficie i stanęłam na parapecie i nie chcący spadł mi storczyk ... ale klęłam :-)Bo był najładniejszym kwiatkiem w domu a poza tym dostałam Go od mojego ślubnego :-DAle na szczęście połamał się tylko z jednej strony kawałeczek ...
Joasia mój mały też ma to AZS ma w zgięciach rączek czerwone plamy i pod szyją lekko przy suszone Z czego doczytałam karmisz piersią a próbowałaś jakieś mleko modyf podać już ??

aga mówiłam że mam talent do kwiatków także dałam sobie spokój bo te dwa które miałam to słyszałam że własnie mało wody potzrebują i dam rade ale jednak nie :-((( a szkoda bo kwiaty są piękne w domu zwłaszcza mi się te storczyki podobały.

kasiula na azs to najlepiej preparaty mleko zastepcze (nutramigen bebilon pepti isomil o ile dobrze pisze ta nazwe ja jako dziecko jadłam jeszcze humane mct ) ale mozesz spróbowac tez mleka h.a. moze go nie będzie uczulało

Chałupa oganięta można poszaleć na kompie heheh

Oj kwiatki to ja uwielbiam ale one mnie jakoś nie :-) marzę o storczyku ale mama mnie nastraszyła,że cięzki w utrzymaniu więc jakos nie zakupuję , jak narazie mam ok 10 w domu jakos żyja ale to same zielone bez kwiatkowe wiec nuda ...ale przynajmnie to ...

co do gratisów to misiek z bebilonu mi nie przyszedł, potem dostałam paczke z nestle ale byla tylko mała paczuszka z kaszka i ulotkami, kupony z rossmana i to tyle.... 5 lat temu bardziej się wysilalali W nwet dostał w paczce ze szpitala próbkę golarki hhehehe:-D

Zmykam do łożeczka bo mąż jakoś zachęcajaco na mnie patrzy hehehe ....dobranoc :-p

aha mialam sie spytac jestescie moze na jakiś portalach typu facebook ? moze sie tam spotkamy też (sorki jak juz było takie pytanie )

Ostatnia edycja:
Widzę, że temat kwiatowy na tapecie. Ja pod tym względem jestem jednostką wybitną- potrafię ususzyć nawet kaktusy :-D Obecnie w mieszkaniu jest Hoja (nie do zdarcia), storczyk, bromelia i w kuchni mięta i rozmaryn. A i jeszcze aloes ale jakiś marny ostatnio. Mój mąż ma podobną rękę do kwiatów.

Ja w szpitalu też 2 pudełka dostałam i powoli zaczynają przysyłać różne próbki.

Dziękuję za resztę życzeń :)

Moje dziecko spi od 20:40......... Nie wiem, nie do końca wierzę w swoje szczęście - to zbyt piękne, aby było prawdziwe, więc zerkam co chwile do niego - no śpi... unynałam na rękach, ale mniejsza o to - śpi... :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Patina - owszem, na facebooku jestem :))

Patina ja mam Facebooka:-D
kingutek próbowałam bebilon ha ale mały nie chciał pić puzniej kupiłam nan zwykłe i też nie puki co jest na cycu ale nie wiadomo na jak długo mu starczy i będę musiała myśleć nad mm .Ciekawe jak dzieci z AZS reagują na pokarmy dodatkowe typu zupki itp. wkrótce się przekonam zapewne,,,

reklama
Do góry