Witam sie dopiero teraz, cały dzien poza domem. o 7.00 rano juz wychodzilismy, bo wizyta u dentysty na godz 8.00 i trzeba bylo do Poznania dojechac. Miałam miec tylko kontrole a sie okazało ze jeden zab do leczenia i to szpara pomiedzy 6 a 7. Niby zrobiony ale ja go jakos czuje nie wiem czy to od zeba czy od dziasła, zobaczymy za kilka dni.
Dusiu ja tez mam biała czekolade w pokoju u Oli, postaram sie wstawic jakies zdjecie-porownasz sobie kolor w salonie mam jakis podobny do magnoli w kazdym bądź razie mam całe mieszkanie w jasnych kolorach i dodatki ciemne
Flaurka tak ja dawałam tantum verde ale raptem jede albo dwa dni z tego wzgledu ze moim zdaniem ona miala gardło odrapane od płaczu a nie od choroby. Dlatego przestałam dawac bo wcale przeziebiona nie byla miala temperature dwugodzinna i samo przeszlo wszystko. Ale rzeczywiscie nie miala po tym takiego czerwonego, troche zalagodzilo
Flaurka a co do paczek to ja nie dostalam nic
aga7151 na bebilonie tez bylam, misia mam a reszty tez nie
Pieszczoszka i chyba wszystkie wykrakałysmy ze gorca noc bedzie :-) i pewnie dzisiaj powtorka z rozrywki hihihih
Patina duzo zdrowka dla chorowitkow
anik. naj naj naj, spełnienia marzen
co do storczykow to moje okazy
Dusia tutaj na korytarzu mam taki sam kolor scian jak w kuchni i salonie ale nie moge zdj znalesc
a tutaj mam ta biała czekolade duluxa
Dusiu ja tez mam biała czekolade w pokoju u Oli, postaram sie wstawic jakies zdjecie-porownasz sobie kolor w salonie mam jakis podobny do magnoli w kazdym bądź razie mam całe mieszkanie w jasnych kolorach i dodatki ciemne
Flaurka tak ja dawałam tantum verde ale raptem jede albo dwa dni z tego wzgledu ze moim zdaniem ona miala gardło odrapane od płaczu a nie od choroby. Dlatego przestałam dawac bo wcale przeziebiona nie byla miala temperature dwugodzinna i samo przeszlo wszystko. Ale rzeczywiscie nie miala po tym takiego czerwonego, troche zalagodzilo
Flaurka a co do paczek to ja nie dostalam nic
aga7151 na bebilonie tez bylam, misia mam a reszty tez nie
Pieszczoszka i chyba wszystkie wykrakałysmy ze gorca noc bedzie :-) i pewnie dzisiaj powtorka z rozrywki hihihih
Patina duzo zdrowka dla chorowitkow
anik. naj naj naj, spełnienia marzen
co do storczykow to moje okazy
Dusia tutaj na korytarzu mam taki sam kolor scian jak w kuchni i salonie ale nie moge zdj znalesc
a tutaj mam ta biała czekolade duluxa