reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam sie dopiero teraz, cały dzien poza domem. o 7.00 rano juz wychodzilismy, bo wizyta u dentysty na godz 8.00 i trzeba bylo do Poznania dojechac. Miałam miec tylko kontrole a sie okazało ze jeden zab do leczenia i to szpara pomiedzy 6 a 7. Niby zrobiony ale ja go jakos czuje nie wiem czy to od zeba czy od dziasła, zobaczymy za kilka dni.
Dusiu ja tez mam biała czekolade w pokoju u Oli, postaram sie wstawic jakies zdjecie-porownasz sobie kolor :-D w salonie mam jakis podobny do magnoli w kazdym bądź razie mam całe mieszkanie w jasnych kolorach i dodatki ciemne
Flaurka tak ja dawałam tantum verde ale raptem jede albo dwa dni z tego wzgledu ze moim zdaniem ona miala gardło odrapane od płaczu a nie od choroby. Dlatego przestałam dawac bo wcale przeziebiona nie byla miala temperature dwugodzinna i samo przeszlo wszystko. Ale rzeczywiscie nie miala po tym takiego czerwonego, troche zalagodzilo
Flaurka a co do paczek to ja nie dostalam nic
aga7151 na bebilonie tez bylam, misia mam a reszty tez nie :confused:
Pieszczoszka i chyba wszystkie wykrakałysmy ze gorca noc bedzie :-) i pewnie dzisiaj powtorka z rozrywki hihihih
Patina duzo zdrowka dla chorowitkow
anik. naj naj naj, spełnienia marzen
co do storczykow to moje okazy
IMG20120624_012.jpgIMG20120624_013.jpg
Dusia tutaj na korytarzu mam taki sam kolor scian jak w kuchni i salonie ale nie moge zdj znalesc
IMG20120624_023.jpgIMG20120624_026.jpg
a tutaj mam ta biała czekolade duluxa SL384516.jpg

reklama
Aga podeślesz linki??:)Ja też w szpitalu dostałam te pudełka ale nie wysłałam tego i chyba któregoś dnia sprzątałam i wyrzuciłam kurcze szkoda bo fajnie by było dostać próbki..
A jak już temat o storczykach to ja wczoraj rano chciałam zabić komara na suficie i stanęłam na parapecie i nie chcący spadł mi storczyk ... ale klęłam :-)Bo był najładniejszym kwiatkiem w domu a poza tym dostałam Go od mojego ślubnego :-DAle na szczęście połamał się tylko z jednej strony kawałeczek ...
Joasia mój mały też ma to AZS ma w zgięciach rączek czerwone plamy i pod szyją lekko przy suszone Z czego doczytałam karmisz piersią a próbowałaś jakieś mleko modyf podać już ??

aga mówiłam że mam talent do kwiatków także dałam sobie spokój bo te dwa które miałam to słyszałam że własnie mało wody potzrebują i dam rade ale jednak nie :-((( a szkoda bo kwiaty są piękne w domu zwłaszcza mi się te storczyki podobały.

kasiula na azs to najlepiej preparaty mleko zastepcze (nutramigen bebilon pepti isomil o ile dobrze pisze ta nazwe ja jako dziecko jadłam jeszcze humane mct ) ale mozesz spróbowac tez mleka h.a. moze go nie będzie uczulało

Chałupa oganięta można poszaleć na kompie heheh

Oj kwiatki to ja uwielbiam ale one mnie jakoś nie :-) marzę o storczyku ale mama mnie nastraszyła,że cięzki w utrzymaniu więc jakos nie zakupuję , jak narazie mam ok 10 w domu jakos żyja ale to same zielone bez kwiatkowe wiec nuda ...ale przynajmnie to ...

co do gratisów to misiek z bebilonu mi nie przyszedł, potem dostałam paczke z nestle ale byla tylko mała paczuszka z kaszka i ulotkami, kupony z rossmana i to tyle.... 5 lat temu bardziej się wysilalali W nwet dostał w paczce ze szpitala próbkę golarki hhehehe:-D

Zmykam do łożeczka bo mąż jakoś zachęcajaco na mnie patrzy hehehe ....dobranoc :-p

aha mialam sie spytac jestescie moze na jakiś portalach typu facebook ? moze sie tam spotkamy też (sorki jak juz było takie pytanie )

Ostatnia edycja:
Widzę, że temat kwiatowy na tapecie. Ja pod tym względem jestem jednostką wybitną- potrafię ususzyć nawet kaktusy :-D Obecnie w mieszkaniu jest Hoja (nie do zdarcia), storczyk, bromelia i w kuchni mięta i rozmaryn. A i jeszcze aloes ale jakiś marny ostatnio. Mój mąż ma podobną rękę do kwiatów.

Ja w szpitalu też 2 pudełka dostałam i powoli zaczynają przysyłać różne próbki.

Dziękuję za resztę życzeń :)

Moje dziecko spi od 20:40......... Nie wiem, nie do końca wierzę w swoje szczęście - to zbyt piękne, aby było prawdziwe, więc zerkam co chwile do niego - no śpi... unynałam na rękach, ale mniejsza o to - śpi... :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Patina - owszem, na facebooku jestem :))

Patina ja mam Facebooka:-D
kingutek próbowałam bebilon ha ale mały nie chciał pić puzniej kupiłam nan zwykłe i też nie puki co jest na cycu ale nie wiadomo na jak długo mu starczy i będę musiała myśleć nad mm .Ciekawe jak dzieci z AZS reagują na pokarmy dodatkowe typu zupki itp. wkrótce się przekonam zapewne,,,

reklama
Do góry