reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja nic nie wysyłałam, ale w szpitalu dostałam niebieską paczkę i wypełniłam ankietę, bezczelnie podając tylko adres domowy a nr telefonu i e-mail zełgałam - nie dostaję dzięki temu spamu medialnego tylko same próbki - przynajmniej dam poczcie zarobić;)

reklama
Flaurka to moze to kwiat wlasciwy dla ciebie:). A to czesc moich okazow DSC06074.jpg
Kasiula ja na bebilonie sie zarejstrowalam i dostalam od nich w pierwszej paczuszce misia a w drugiej sliniaczek i probke mleka. jeszcze na pampers jestem zalogowana to od nich dostalam na poczatku pare pampersow.

ja w szpitalu tez dostalam 2 paczki a teraz do domku to hippa , bobovity i nestle ale nie pamietam czy dlatego ze cos wypelnialam w szpitalu czy dlatego ze sie zapisalam na ich stronach . teraz czekam na paczke z bebiko z mlekiem nastepnym (oczywiscie tylko dzienna dawka ):tak:a ze moj akurat bedzie to pij to sobie zamówilam:tak:

Co za dzien,na dworze ponuro fe i taki sam mam humor:-(
Mala od 14 do 17 marudzila,plakala,piszczala wszystko bylo na nie,zasnela tylko na 20 min,teraz wcina,dobrze,ze Konrad zaraz wraca.No juz nie smece.Buziaki

ja dostałam zestaw w szkole rodzenia a w szpitalu nic wszystkie koleżanki co rodziły w innych szpitalach dostały te pudełka i ankiety a w moim nic nie było więc na próbki i kupony nie mam co liczyć a szkoda :-(((((

aga flaurka ja tez storczyka ususzyłam sam badyl został juka tez padła ręki do kwitów to ja nie mam bo nie podlewam mój mąz zasłania im światło roletami a kot je obgryza i obsikuje :-)))))))))) więc raczej kwiatów miec nie będziemy

Hey:)
Chciałam tylko zameldować,że u nas już ok,Młodemu bąble po chorobie bostońskiej zeszły,zostały tylko ślady-mam nadzieje,że znikną niebawem,natomiast wciąż się odparza i wciąż bardzo sucha skóra w zagięciach-no ale to typowe przy azs więc będziemy musieli z tym życ na razie. Jedyne co mogę dla niego zrobić to smarować,pielęgnować,uważać na ubranka aby była tylko bawełna,no i pilnować diety(jak już zaczniemy ją rozszerzać).
Ja wciąż bez czasu-jak to w Polsce,ciągle coś a jak już jest czas to wolę go z rodzinką spędzić niż przed kompem :)
Coś tam podczytywałam ale zupełnie wybiórczo wiec nie jestem na bierząco.
Doczytałam tylko,że piszczoszki Seba już w domu-super! Bardzo się cieszę,że już razem jesteście.

Kingutek to jestes dobra juka nie cierpi wody a Ty ja ususzylas::szok:. Ja swoja raz przelalam bo wsadzilam pod przysznic i lalam ja:) pozniej zdziwiona ze kwiat mi usycha :wściekła/y:suszare wzielam w lape i dalej do suszenia juki i o to w ten sposob uratowalam moja juke:D. Ja w domku mam bardzo duzo kwiatow poprostu kocham kwiatki a moj maz nienawidzi i uczy juz synka ze ma targac kwiatki a najlepiej zrywac listki.
Joasia super ze juz lepiej z synkiem.
Dziewczyny co mam zrobic bo Jaskowi na palcu ropa sie zrobila.??

reklama
Do góry