reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej. Mój dziś nie spał w południe, bo go matka po lekarzach i urzedach ciagała, a jak wrócilismy i zdrzemnał się o 14 to go wybudziłam o 18 - sama skomarzyłam razem z nim a teraz zbieram plony - leży w łóżeczku i gada, dobrze tylko, że nie ryczy.

Chwalicie sie tym, że Facebooka macie a profilu żadna nie dała;)) Ja osoba publiczna nie jestem, jak ktos chce to mozna sobie kliknąć: Ania Modrow | Facebook

reklama
Witam sie wieczornie

Doczytalam...Anik Wszystkiego Najlepszego/ Mamy chyba dzieciaczki z tego samego dnia:))

My spedzilismy caly dzien poza domem, R zrobil sobie jeszcze dzis wolne, wiec bylismy cala rodzinka razem po tyg rozstaniu:).Teraz dzieciaki spia, ja wezme sie za ksiazke bo w tv jak zwykle nic niema.

My mamy tez kwiaty w domu, ale ja sie nimi nie zajmuje, stwierdzilam, ze jak R je kupil to niech je podlewa, ja caly czas zapominalam i usychaly, mam do opieki 2 dzieci, chomika i rybki to mi starczy:)

No i mamy zeba, wyszla jedynka u gory...uff ulzylo mi strasznie, bo mam dosc juz tych foszkow i ciaglego marudzenia, moze teraz juz bedzie jej lzej...

FB posiadam rowniez:), i uzalezniona jestem okrutnie, nawet w nocy podczas karmienia FB musi byc obowiazkowo obczajone:))...jakby ktos chcial to jestem o tu..Beata Wolinska | Facebook

R dostal prezent swoj na urodziny, ma dopiero w pazdzierniku, ale skoro juz przyszedl to mu dalam, po co ma lezec 3 tyg bez sensu w szafie, ucieszyl sie strasznie, ciesze sie,ze zrobilam mu przyjemnosc:))

Lece czytac papa... Milego wieczoru

Ostatnia edycja:
witam sie wieczornie! ja dzis mialam dzien pod znakiem sprzatania i nawet sporo zrobilam. Maly byl dzisiaj kochaniutki. czyzby koniec skanania? :) mam nadzieje. o 20, przed spaniem troche pomarudzil ale to dlatego ze nie bylo wieczornej drzemki i byl bardzo zmeczony. poza tym to uwielbiam go z dnia na dzien coraz bardziej :) mimo tego ze wieczorkiem zawsze padam na twarz :)
Flaurka, bea, i ja sie zaraz wprosze ;)

dobrej nocki i do jutra! :*

Bea - czy ja się dobrze doczytałam, że Twoja mała ma juz zęba? Jak tak to gratki - i to chyba pierwszy majowy zabek:))

Mój poległ po półgodzinnym gegoleniu w łózeczku, co 3 minuty gubił smoka i zwiększał głośność, wydeptałam ścieżkę na panelach w przedpokoju:)) No i jeszcze jedna rzecz mnie dzis zastanowiła: jak Wy karmicie dwoje dzieci łyżeczką?? Ja mu dwa razy dawałam witaminę C i za każdym razem wyrywał mi łyżeczke i usiłował wbić ja sobie w gardło, raz mu się prawie udało, na samym początku - potem trzymałam ją mocniej...:)

anik., sto lat!!! :) spelanienia marzen, pociechy ze swoich mezczyzn!!! :)

Flaurka, mojemu wyrznela sie dolna prawa jedynka i chyba idzie lewa, bo dziaselka spuchniete. w rodzinie mojego H. wszystkim tak szybko zabki wychodzily. brat bliznaki jego mamy mial juz w 3 miesiącu :O

teraz juz naprawde zmykam. do mycia i do spania :)

reklama
Flaurka, byl taki czas ze Maly nie chcial ani cyca ani butli, i po posmarowaniu tym zelem na zabkowanie jadl znowu. teraz juz jest ok. czytalam gdzies ze z pierwszym zabkiem najgorzej potem sie juz dziecko przyzwyczaja do bolu. u nas bylo troche marudzenia, ale w sumie nie bylo tak zle. oby z pozostalymi nie bylo gorzej. dentinox przynosil mu duza ulge i gryzaczki bardzo polubil.

Do góry