reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej. Mój dziś nie spał w południe, bo go matka po lekarzach i urzedach ciagała, a jak wrócilismy i zdrzemnał się o 14 to go wybudziłam o 18 - sama skomarzyłam razem z nim a teraz zbieram plony - leży w łóżeczku i gada, dobrze tylko, że nie ryczy.

Chwalicie sie tym, że Facebooka macie a profilu żadna nie dała;)) Ja osoba publiczna nie jestem, jak ktos chce to mozna sobie kliknąć: Ania Modrow | Facebook

reklama
Witam sie wieczornie

Doczytalam...Anik Wszystkiego Najlepszego/ Mamy chyba dzieciaczki z tego samego dnia:))

My spedzilismy caly dzien poza domem, R zrobil sobie jeszcze dzis wolne, wiec bylismy cala rodzinka razem po tyg rozstaniu:).Teraz dzieciaki spia, ja wezme sie za ksiazke bo w tv jak zwykle nic niema.

My mamy tez kwiaty w domu, ale ja sie nimi nie zajmuje, stwierdzilam, ze jak R je kupil to niech je podlewa, ja caly czas zapominalam i usychaly, mam do opieki 2 dzieci, chomika i rybki to mi starczy:)

No i mamy zeba, wyszla jedynka u gory...uff ulzylo mi strasznie, bo mam dosc juz tych foszkow i ciaglego marudzenia, moze teraz juz bedzie jej lzej...

FB posiadam rowniez:), i uzalezniona jestem okrutnie, nawet w nocy podczas karmienia FB musi byc obowiazkowo obczajone:))...jakby ktos chcial to jestem o tu..Beata Wolinska | Facebook

R dostal prezent swoj na urodziny, ma dopiero w pazdzierniku, ale skoro juz przyszedl to mu dalam, po co ma lezec 3 tyg bez sensu w szafie, ucieszyl sie strasznie, ciesze sie,ze zrobilam mu przyjemnosc:))

Lece czytac papa... Milego wieczoru

Ostatnia edycja:
witam sie wieczornie! ja dzis mialam dzien pod znakiem sprzatania i nawet sporo zrobilam. Maly byl dzisiaj kochaniutki. czyzby koniec skanania? :) mam nadzieje. o 20, przed spaniem troche pomarudzil ale to dlatego ze nie bylo wieczornej drzemki i byl bardzo zmeczony. poza tym to uwielbiam go z dnia na dzien coraz bardziej :) mimo tego ze wieczorkiem zawsze padam na twarz :)
Flaurka, bea, i ja sie zaraz wprosze ;)

dobrej nocki i do jutra! :*

Bea - czy ja się dobrze doczytałam, że Twoja mała ma juz zęba? Jak tak to gratki - i to chyba pierwszy majowy zabek:))

Mój poległ po półgodzinnym gegoleniu w łózeczku, co 3 minuty gubił smoka i zwiększał głośność, wydeptałam ścieżkę na panelach w przedpokoju:)) No i jeszcze jedna rzecz mnie dzis zastanowiła: jak Wy karmicie dwoje dzieci łyżeczką?? Ja mu dwa razy dawałam witaminę C i za każdym razem wyrywał mi łyżeczke i usiłował wbić ja sobie w gardło, raz mu się prawie udało, na samym początku - potem trzymałam ją mocniej...:)

anik., sto lat!!! :) spelanienia marzen, pociechy ze swoich mezczyzn!!! :)

Flaurka, mojemu wyrznela sie dolna prawa jedynka i chyba idzie lewa, bo dziaselka spuchniete. w rodzinie mojego H. wszystkim tak szybko zabki wychodzily. brat bliznaki jego mamy mial juz w 3 miesiącu :O

teraz juz naprawde zmykam. do mycia i do spania :)

reklama
Flaurka, byl taki czas ze Maly nie chcial ani cyca ani butli, i po posmarowaniu tym zelem na zabkowanie jadl znowu. teraz juz jest ok. czytalam gdzies ze z pierwszym zabkiem najgorzej potem sie juz dziecko przyzwyczaja do bolu. u nas bylo troche marudzenia, ale w sumie nie bylo tak zle. oby z pozostalymi nie bylo gorzej. dentinox przynosil mu duza ulge i gryzaczki bardzo polubil.

Do góry