bea28
Fanka BB :)
No mamy zeba, udalo mu sie wyjsc szybciej niz sie spodziewalismy... She rowniez gratuluje zeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My od 5 tyg na mm jesteśmy,na początku podawałam mu bebilon zwykły-a jak byliśmy w szpitalu kazali zmienić na pepti i widzę,że ma już ciut lepszą te skórę. On też ma w rozpoznaniu nieprawidłowe wchłanianie jelitowe,odkąd odstawiłam cyca i przeszłam na mm to przybrał przez miesiąc tylko 200gr no i to wszystko razem do kupy i lekarka powiedziała,ze tylko pepti może. No i jak zacznę rozszerzać dietę to pojedyncze składniki i obserwacja czy coś nie uczula.Joasia mój mały też ma to AZS ma w zgięciach rączek czerwone plamy i pod szyją lekko przy suszone Z czego doczytałam karmisz piersią a próbowałaś jakieś mleko modyf podać już ??