reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Karis mi też się wydaje, ze jakis top będzie odpowiedni, choć może być tak, że w fazie silnego bólu będziesz miała gdzieś co masz na sobie i czy w ogóle coś masz ;)

Carmella na pewno nie można tego lekceważyć wiec lepiej pokazać siebie i te wyniki lekarzowi.

Flaurka witaj w klubie. Do grona stale pytających dołączyli Ci co pamiętali o terminie - niesamowicie mnie to cieszy.

Elvie tylko pozazdrościć, że już możecie śmigać na spacerki :happy2:. Fajnie, że Maciuś taki spokojny :happy2:.

reklama
Czesc, ja tylko na szybko, bo juz zowu pozno - po 22:30, a jutro sroda i zwyczajowa wizyta w szpitalu. Jak wynika z trgo - nadal 2w1. Dzis byl termin, ale spoko, wciaz jesze jest troche roboty do zrobienia przed pojawieniem sie malucha, a mnie tak na spanie wzielo, ze w sumie tylko maz cos po pracy robi w domu, bo ja znacza czesc dnia pzesypiam. Jestem juz troche zmeczona ta ciaza, ale jednoczesnie przeraza mnie mysl o tym malutkik stworzonku, ktore lada dzien urodze...

Gratulacja dla kolejnych mam i modlitwa za potzrbujace mamusie i dzieci!

Witam kochane !
Ja juz teraz tylko na chwilke bo wiadomo spokój sie skaczyl,choc mala kochana je i spi , dzis w nocy bylo troche nerwow ale musimy opanowac do konca karmienie - po trudnych poczatkach powoli jakos nam idzie ....

odezwe sie jak jakos to wszystko ogarnę , powodzenia za dalsze rozpakowywanie polowa maja za nami kochane...trzeba cierpliwie czekac ,,, nadchodzi to niespodziewanie ....połozna w szpitalu mowila ze teraz jakoś najwiecej jest kobiet przeternminowanych , albo przed czasem niż takich co rodza w terminie , choć moje dzieci jakies terminowe oboje dzien przed terminem urodzone :-)
ok zmykam mała spi , moge poleżec .....narazie:-)

Ja tylko sie melduje 2w1:tak:Skurczy brak,ktg wyszlo ok,rozwarcie na 1palec, w piatek nasrepne ktg,a w poniedzialek jak nic nie ruszy beda wywolywac:tak:

carmella lekarz może interpretować takie wyniki nie nakręcaj się a lekarz tu najlpeszy w tej sytuacji
w sumie wiem że później mi wszystko jedno będzie ale do tej pory miałam dłuższe koszule i tak myślę że nie chcę tyłkiem świecić przed mężem :-pwiem że to najmniejsze zmartwienie :sorry2:
natalkaa powodzenia!!!!żebyś szybko wróciła do domu

Karis dziekuje kochana !
W sumie dwa dni w szpitalu to i tak niedlugo jak na cesarke ale kurcze tak nie chce malego zostawiac :// Ajesli chodzi o porod to moze cos takiego ? Tucan mini spódniczka D-4 - Sklep INTYMNA.PL™

taka spodniczzka bez majtek z takiego materialu jak stroj kapielowy to sie nie bedzie owijac we wodzie tylko bez sensu kupowac cos takiego na jeden raz moze przerobic z jakiego9s starego stroju kapielowego zeby tylko obwiazac wokol bioder?

Carmella nie martw sie na zapas idz do lekarza wydaje mi sie, ze wiekszosc kobiet ma anemie zaraz po porodzie, ale chyba lekarz bedzie wiedzial najlepiej ;)

Witajcie.

Troszkę Was doczytałam radośnie odciągając pokarm... :-p Elvie - fajnie, że mogliście pospacerować, u nas za zimno na wywiezienie Krzysia niestety. Póki co słodko śpi, więc może i ja przy nim kimnę, chociaż aż tak bardzo śpiąca nie jestem.... Dzisiaj był problem z kupką - całą noc pusto, o 13 dostał odrobinkę czopka glicerynowego - wytrysnęło tak, że wszystko wkoło było w kupie :-D i moment brzuszek zmiękł, dziubek się uśmiechnął - totalna ulga :tak:
Flaurka - nie przejmuj się, masz jeszcze trochę czasu :tak: wiem, że takie dopytywanie wkurza niesamowicie, co najmniej jakbyś miała na to wpływ... niektórzy myślą, że poród inicjuje hasło "dziś jest dobry dzień aby urodzić dziecko" a wredna matka nie chce wypowiedzieć tej magicznej formułki :dry:

Ja też nadal w dwupaku.bylam u położnej.w książce wpisała mi :pozycja tylna.czy dzidzius moze zmienic pozycje z tylnej na przednia?tuż przed porodem?:(

reklama
Karis no milo by bylo jakbys chlopu jakies atrakcje zapewnila :pP:-D:-D
Anik juz nie moge sie doczekac na akcje z kupa i wymiotami po calym pokoju :szok::-D
Rurka nie wiem ale wydaje mi sie, ze dziecko do samego konca moze sie obrocic dopoki nie jest w kanale rodnym chyba

Do góry