reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Majoweczki,tylko mnie nie zabijcie!Dostalam w poludnie wiadomosc od Czarnej,ale jako ze zawsze sprawdzam kiedy powinna dojsc tak odczytalam,ze napisala do mnie wczoraj wieczorem!Cholercia z tym moim wloskim numerem,dopiero co z polskim mialam problem,a teraz ponownie z sms na wloskim mam :dry:Juz dzwonilam i powiedzialam,ze jak mi nie przesla nowej sim z tym samym numerem,po 6latach uzywania tej,to przenosze sie do konkurencji.Moze poskutkuje?:dry:

Ok,zaczne od tego,ze...Leo byl dzis na usg glowki i z mozgiem jest wszystko idealnie!Ulga wielka!Wielka,wielka,wielka!!! Jeszcze tylko kontrola serduszka za ok.4msc i zeby i z tym bylo dobrze.Trzeba poczekac i byc dobrej mysli.
Ja wciaz mam problemy z zoladkiem.Przez "scisla diete" czuje sie jakbym zyla na innej planecie.Mam czas na odpoczynek,bo S jest duzo w domu w tym tygodniu,ze wzgledu na rozne zmiany,a przeciez dopiero co byl z nami 5dni w domu,chory ale jednak zajmowal sie dzieciaczkami,a Leo z V nie sa zbyt uciazliwi.
Ha!Chcialam napisac wiecej,ale musze isc sie przywitac z muszla:-(
Trzymam kciuki za potrzebujace :*:*:*:*

Fiore super że usg wyszło dobrze, oby tak dalej:-)
Natalka powodzenia jutro, 2 dni szybko zlecą:-)
Paula również powodzenia dla Ciebie oby szybko poszło:-)
Za wszystkie potrzebujące nieustające mocne kciuki:-)
Miłego popołudnia i wieczorku:-)

Ależ się wściekłam
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

wróciłam od lekarza. Jego zdaniem to cisnienie jest za wysokie wiec... mam przyjsc za 2 dni na kolejna wizyte na której dostane skierowanie do szpitala
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
czy ja wygladam jak bankomat? a co wniosa 2 dni?
realmad2.gif
realmad2.gif

kilolek faktycznie jakaś paranoja:no:
fiore dobrze że usg wyszło dobrze
u nas pogoda pod psem tak sobie myślę że już chciałabym być po porodzie i wygojona buuuu najgorsze teraz to czekanie
marzą mi się wakacje ale nie wiem jak to będzie tego lata nie wiem kiedy nam się uda wyrobić paszport dla malucha przede wszystkim kwestia zdjęcia to największy problem....

Witajcie!
&&& kciuki za potrzebujące i rodzące !!!
jeśli chodzi o strój do rodzenia to w moim szpitalu dawali kusą koszulę wiązaną z przodu, ale powiem Wam, że mi było wszystko jedno w czym rodzę :-D
dziś byliśmy na pierwszym spacerku, mała spała przez cały czas, a jak tylko wróciliśmy do domu od razu do cyca.
Od wczoraj strasznie jej się ulewa, co chwilę zmieniamy pieluszki do ulewania.
poza tym u nas wszystko ok.

Fiore, fajnie, że badania wyszły ok.
Carmella, jak wizyta u lekarza???

reklama
Do góry