reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej laski :))
U nas wszyscy przeziebieni, a maly mial straszne dusznosci w nocy znow , a ja mialam wczoraj wizyte i niestety nic sie nie ruszylo i jutro rano na cesarke :(((( mam dola przez to wszystko, martwie sie co z malym bo bede musiala zotac w szpitalu do piatku, a on z tymi dusznosciami masakra :// Juz mi wszystko jedno byle bylo po wszxystkim i zebym juz byla w domu wiec prosze jutro o trzymanie kciukow nareszcie utule mojego synka :)))

Karis tez mysle, ze top na ramiaczkach albo taki od stroju kapielowego :)
ale Ci fajie tez chce rodzic w wodzie :pP

milego dnia i kciuki za potrzebujace :))

reklama
BLAGAM ODPISZCIE.... zrobilam morfologie i mam za mało: leukocytów, hemoglobiny, hematokrytu, mchc, limfocytów, neutrofilów...... to normalne miesiac po porodzie czy szybko do lekarza jechac?

Carmella - nie pomoge, ale zamów wizyte, na pewno przyda Ci się przegląd techniczny po porodzie.

Nawet Bebilon mnie denerwuje - dostałam maila od nich czy Moje dziecko jest juz na świecie, bo taka date podałam jak zamawiałam tego koszmarnego białego misia... Poza tym sms od kolezanki z pracy i telefon od brata... A dopiero dziś termin.

BLAGAM ODPISZCIE.... zrobilam morfologie i mam za mało: leukocytów, hemoglobiny, hematokrytu, mchc, limfocytów, neutrofilów...... to normalne miesiac po porodzie czy szybko do lekarza jechac?
Normalne, ale do lekarza jedź to Ci coś na wspomaganie da, żebyś się anemii nie dorobiła.

My po pierwszym spacerku, Maciuś cały przespał:-) Po powrocie do domku zmiana pieluszki, cycowanie i znów lulu:-) Taki to ma życie;-)

reklama
Do góry