reklama
Witam sie,
Dzis dopiero odkrylam, ze jest juz watek na Maj 2012 :-)
Ja dowiedzialam sie o ciazy 9 dni temu, jutro mam wizyte u lekarza, zobaczymy czy cos juz wypatrzy:-) Ale bedzie co ma byc.
Macie jakies objawy juz?
Ja senna jestem, cycki mi strasznie urosly i bola, brzuch czasami i slaba jestem chwilami tak, ze sie przewracam.
Dzis dopiero odkrylam, ze jest juz watek na Maj 2012 :-)
Ja dowiedzialam sie o ciazy 9 dni temu, jutro mam wizyte u lekarza, zobaczymy czy cos juz wypatrzy:-) Ale bedzie co ma byc.
Macie jakies objawy juz?
Ja senna jestem, cycki mi strasznie urosly i bola, brzuch czasami i slaba jestem chwilami tak, ze sie przewracam.
czarnula83
Fanka BB :)
ja od dzisiaj mam wymioty,
nudnosci, bolace cycki i sikanie w nocy mam juz od jakiegos czasu
tyle mi wystarczy dolegliwosci heheh
nudnosci, bolace cycki i sikanie w nocy mam juz od jakiegos czasu
tyle mi wystarczy dolegliwosci heheh
wiki.25
mama kochanych brojków
witajcie kochane ;-)
ja wczoraj odebralam czesc moich wynikow morfologia wr i wszystko bardzo dobrze w poniedzailek tylko przeciwciala musze odebrac.
ciekawe jak tam suzi :-) i wizyta.
dzis obudzilam sie wyspana oczywiscie z mdlosciami i znowu chce mi sie spac ...:-)
co do watku czy tam grupy gdzie mozemy porozmawiac czy wymienic sie wlasnie numeraami czy gg to tez jestem za..ale faktycznie jak cos to poki co mozemy na priv sobie wyslac ;-)
buziaki dziewczynki i milego dnia zycze wam mamusie :-*
ja wczoraj odebralam czesc moich wynikow morfologia wr i wszystko bardzo dobrze w poniedzailek tylko przeciwciala musze odebrac.
dzis obudzilam sie wyspana oczywiscie z mdlosciami i znowu chce mi sie spac ...:-)
co do watku czy tam grupy gdzie mozemy porozmawiac czy wymienic sie wlasnie numeraami czy gg to tez jestem za..ale faktycznie jak cos to poki co mozemy na priv sobie wyslac ;-)
wiki.25
mama kochanych brojków
a ja nie mogę już dopiąć spodni, wczoraj musiałam wyskoczyć do sklepu w rozpiętych :/
a to dopiero poczatek ;-)
mamy jeszcze 8 miesiecy ;-)
czarnula83
Fanka BB :)
witajcie kochane ;-)
u mnie jak mam mdlosci to dziala porzadnie sie zwymiotowac heheh tak wczoraj odkrylam od razu poczulam sie wysmienicie
reklama
hej, cos ostatnio nie mam czasu wejsc na forum i troche z wami popisac teraz jestem w pracy i poki co teraz mam troche wolnego.
Jesli chodzi o mnie to ciagle mam mdłosci juz samam nie wiem czy jestem głodna czy jak.. A powiedzcie mi drogie mamy :-) od jakiego tyg ciazy widac juz brzuszek bo wydaje mi sie ze w niektóre spodnie nie moge sie juz doopiac a to dopiero poczatek
Jesli chodzi o mnie to ciagle mam mdłosci juz samam nie wiem czy jestem głodna czy jak.. A powiedzcie mi drogie mamy :-) od jakiego tyg ciazy widac juz brzuszek bo wydaje mi sie ze w niektóre spodnie nie moge sie juz doopiac a to dopiero poczatek
Podziel się: