reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
DZIewczyny mam taki pomysł...może utworzymy wątek zamknięty gdzie będziemy mogly wymienić się np: nr tel lub gg, mailem itd. Dobrze żeby to byl temat zamknięty żeby nikt "obcy" nie miał dostępu do tych informacji :-)

Co Wy na to?

ja jestem za:) nawet chciałam Ciebie prosić Suzi, abys mi wysłała sms-a jak wyjdziesz od lekarza ale nie miałam śmiałosci poprosic:)

Sissi jestes w 6 tygodniu, spokojnie! Ja pamietam jak bylam ze srednim synem rowno w 6 to ginka tez nie mogla nic znalezc ale wytlumaczyla mi ze to wczesna ciaza a jeszcze moglo sie owu przesunac, choc akurat Ty mialas monitorowana ale na prawde SPOKOJNIE!!! I tak jak radza dziewczyny idz na inne usg!

Suzi
czekamy na wiesci!!!
Co do grupy bo w tej chwili admini nie zakladaja juz watkow zamknietych tylko grupy to jak najbardziej ale moze najpierw spokojnie poznamy sie na otwartym. Chyba ze faktycznie dla gadu gadu ale to mozna i na PW wyslac jesli ktoras chce

Spadam na zebranie do szkoly pokaze sie jak wroce

Co do grupy bo w tej chwili admini nie zakladaja juz watkow zamknietych tylko grupy to jak najbardziej ale moze najpierw spokojnie poznamy sie na otwartym. Chyba ze faktycznie dla gadu gadu ale to mozna i na PW wyslac jesli ktoras chce
Jasne, nie mialam na mysli ze juz dzis:) Ja sama jeszcze nie mam pewnosci czy zostane tu na "zawsze";-) Wiem ze tak jest łatwiej bo nie trzeba sie martwic jesli kogos nie ma lub nie ma dostepu do neta:-)

reklama
Sorki ,że pytam ,ale byłaś u lekarza?:zawstydzona/y:
Bo widzę ,że 3 aniołeczki masz.:-:)-(
Znasz przyczynę ?
Zapalam dla nich światełka (*) (*) (*)

Do góry