reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Sissi jestes w 6 tygodniu, spokojnie! Ja pamietam jak bylam ze srednim synem rowno w 6 to ginka tez nie mogla nic znalezc ale wytlumaczyla mi ze to wczesna ciaza a jeszcze moglo sie owu przesunac, choc akurat Ty mialas monitorowana ale na prawde SPOKOJNIE!!! I tak jak radza dziewczyny idz na inne usg!
Suzi czekamy na wiesci!!!
Co do grupy bo w tej chwili admini nie zakladaja juz watkow zamknietych tylko grupy to jak najbardziej ale moze najpierw spokojnie poznamy sie na otwartym. Chyba ze faktycznie dla gadu gadu ale to mozna i na PW wyslac jesli ktoras chce
Spadam na zebranie do szkoly pokaze sie jak wroce
Suzi czekamy na wiesci!!!
Co do grupy bo w tej chwili admini nie zakladaja juz watkow zamknietych tylko grupy to jak najbardziej ale moze najpierw spokojnie poznamy sie na otwartym. Chyba ze faktycznie dla gadu gadu ale to mozna i na PW wyslac jesli ktoras chce
Spadam na zebranie do szkoly pokaze sie jak wroce
suzi1
Kocham Cię synuś
Jasne Tylko musisz podac mi swoj nr wyslij na privja jestem za nawet chciałam Ciebie prosić Suzi, abys mi wysłała sms-a jak wyjdziesz od lekarza ale nie miałam śmiałosci poprosic
suzi1
Kocham Cię synuś
Jasne, nie mialam na mysli ze juz dzis Ja sama jeszcze nie mam pewnosci czy zostane tu na "zawsze";-) Wiem ze tak jest łatwiej bo nie trzeba sie martwic jesli kogos nie ma lub nie ma dostepu do neta:-)Co do grupy bo w tej chwili admini nie zakladaja juz watkow zamknietych tylko grupy to jak najbardziej ale moze najpierw spokojnie poznamy sie na otwartym. Chyba ze faktycznie dla gadu gadu ale to mozna i na PW wyslac jesli ktoras chce
she_84
Fanka BB :)
suzi1
Kocham Cię synuś
No to super :-)Mam wyniki pierwszych badań :
Jak na razie w normach się mieszczę :-):-)
reklama
Podziel się: